Op bestelling (slot)

(door Kitkat)

Ik heb vannacht vast geslapen tegen Hem aan. We zijn gisteren na een warme douche vroeg in bed gestapt en hebben nagepraat over ons spel. We hebben er allebei van genoten. Hij van zijn macht en de aanblik van mij, in de ban van Hem. Ik van de totale overgave en het vertrouwen in Hem, als mijn Meester. We zijn allebei benieuwd naar de foto’s maar waren gisteren te moe om er nog naar te kijken. Dus dat komt nog wel, wanneer Hij dat wil. Ik ben al even wakker en geniet van de aanblik van mijn slapende Meester. Hij ligt totaal ontspannen op zijn zij, en ik hoor Zijn regelmatige ademhaling. Ik zie Zijn mooie donkere, krullende haren, met hier en daar al een pluk grijs. Ik zie Zijn mooie mond, ontspannen en zacht. Ik zie Zijn kleine neus, eigenwijs in het midden staand. Ik zie mijn geliefde kuiltje in Zijn kin, waar ik zo heerlijk rondjes in kan draaien met mijn tong. Hij heeft een beginnende baard, die stoppels maken hem stoer. Als ik de deken iets van Hem af haal zie ik Zijn slanke lichaam…..ik geniet en mijn ogen kunnen niet van Hem weg kijken. Ik kan het niet laten en trek de deken verder weg. Ik zie Zijn lul en billen in een strakke, zwarte, boxer. Ik bloos lichtjes als ik aan gisteravond denk, Zijn lul diep in mijn mond en ik raak al wat opgewonden. Zal ik, zal ik Zijn lul verwennen en Hem zo wakker maken? Durf ik dat, zonder Zijn toestemming? Zal ik? Zal ik niet? Ik blijf even twijfelen, maar mijn blik blijft naar Zijn lekkere lul gaan, die prachtig uitkomt in die zwarte boxer….

Uiteindelijk neem ik een besluit en kruip langzaam naar beneden. Ik trek Zijn boxer van Zijn billen en Zijn lul floept uit de boxer. Ik moet bijna lachen, het ziet er grappig uit. Maar dan kan ik het niet meer laten en begin met mijn tong de eikel van Zijn lul te bewerken. Ik draai rondjes met mijn tong en begin zachtjes Zijn eikel te zuigen. Zijn lul reageert onmiddellijk, en richt zich op naar mijn mond. Ik voel me machtig, en ga door. Ik hoor Hem zachtjes kreunen maar Hij blijft nog in slaap. Ik blijf Zijn lul verwennen. Ik heb alleen de eikel in mijn mond en zuig er zachtjes op. Tussendoor doet mijn tong het werk… rondjes draaien op het topje van Zijn lul. Zijn lul wordt telkens harder en verandert in een stevige, grote, paal. Oh, wat is Zijn lul toch zalig.

Langzaamaan merk ik dat Hij wakker wordt. Hij lijkt verbaasd en kreunt zachtjes maar al snel is Hij klaarwakker en trekt me aan mijn haren. Ik moet Hem wel aankijken. “Wat denk jij dat je aan het doen bent, vuile slet?” Ik schrik van Zijn reactie, maar zie ook een geamuseerde blik. ”Doorgaan sletje van me, hoe durf je te stoppen.” Het heft is over genomen en weer in Zijn handen, waar het hoort. Ik ga verder met het verwennen van Zijn lul. Ik mag mijn eigen gang gaan, Hij ligt er stil en ontspannen bij, Hij laat zich eens goed verwennen. Ik neem Zijn lul telkens dieper in mijn mond en blijf zuigen. Ik voel Zijn lul reageren en geniet daarvan. Uiteindelijk kan Hij niet meer stil liggen en gooit me om. Ik beland op mijn rug, en Hij komt boven op de, Zijn billen in de richting van mijn gezicht, Zijn lul bij mijn mond. “Nu weer zuigen slettebak van me!” En Hij stoot Zijn lul gelijk diep in mijn keel. Ik doe mijn best en ontvang Zijn lul zoals dat hoort. Maar er is weinig kans om goed te zuigen, want Hij neemt me in mijn mond. Hij stoot dieper en dieper, zijn ballen kletsen tegen mijn ogen en neus, zijn billen zijn erg dichtbij. Ik voel me dubbel. Aan de ene kant gebruikt. Aan de andere kant lekker en genietend van Zijn lul en Zijn opwinding.

Terwijl Hij diep in mijn mond blijft stoten grijpt Hij mijn borsten en knijpt er flink in. Ik kreun van de pijn, maar er komt weinig geluid uit mijn mond, die gevuld is door Zijn lul. Ik voel de spanning in Hem toenemen en weet dat Zijn vocht bijna gaat komen. Ik bereid me erop voor. Sperma op mijn nuchtere maag valt niet mee maar ik ben er zelf aan begonnen. Hij stoot nog eens diep en ik voel Zijn vocht diep in mijn keel komen. Veel warm vocht. Ik moet bijna kokhalzen, maar weet me te beheersen. Ik weet dat daar een grote straf op staat. Ik slik Zijn vocht dapper door. Hij blijft zo met Zijn lul in mijn mond, zittend op mijn gezicht, even zitten. Ik ben verbaasd en voel me vernederd, Zijn billen op mijn gezicht, het is zwaar en een pijnlijk en kleinerend gevoel. Maar ik laat het Hem doen, wetend dat dit is wat Hij nu wil. Gelukkig komt Hij snel omhoog en neemt Zijn lul uit mijn mond. Hij komt naast me liggen en kijkt me lachend aan. “Da’s lekker wakker worden, sletje van me. Had je nog niet genoeg van mijn lul en vocht?” Ik bedank hem voor Zijn vocht, zoals ik weet dat Hij verwacht.

“Tja dame, een verwennerij kun jij vergeten, er is werk aan de winkel. Jij gaat de foto’s op de PC zetten en er een mooie diashow van maken. Je doet dit naakt, en je krijgt pas ontbijt als je klaar bent. Begrepen? Ik blijf nog even liggen. Dus aan je werk. En waag het niet de kachel aan te doen!”
Ik stap wat boos uit bed en loop naar beneden. Het is koud en de vloer verandert mijn voeten in ijsklompjes. Ik zet de PC aan, pak het fototoestel en zet de foto’s op de PC. Ik begin ze te bekijken en te sorteren. Het zijn er erg veel. Ik schrik toch wel een beetje. Mezelf in zo’n positie zien is toch wel wat vernederend. Hij heeft echt alles gefotografeerd. Helemaal, maar ook veel details van met name mijn borsten en kutje. Ik begin hevig te blozen, maar voel ook weer die verdachte spanning in mijn kutje. Ik bewerk de foto’s. Haal niet gelukte weg, verwijder de rode ogen, draai foto’s. Als de foto’s goed zijn open ik het diashow programma. Ik laad de foto’s en begin met het maken van de show. Tekst voeg ik alleen af en toe toe, alleen daar waar Hij ook wat zei. Om de sfeer weer te creëren gebruik ik grote letters. Ik ga op zoek naar bijpassende muziek en vind synthesizer muziek van Axel. Ik zet dat er onder en bekijk het resultaat. De muziek benadrukt de mooie sfeer en overheerst niet. Ik bloos weer als ik mezelf zo zie, en tegelijkertijd voel ik me weer opgewonden worden. Als ik tevreden ben met het resultaat brand ik het geheel op een CD-rom. Ik zoek een mooie foto uit en print deze. Hiermee maak ik het hoesje.

Het geheel ziet er professioneel uit. Ik loop naar boven en merk dat Hij staat de douchen. Hierdoor merk ik dat ik het wel erg koud heb, ik verlang ook naar die douche. “Ik ben klaar Meester.” Hij kijkt me aan en zegt dat we na het ontbijt gaan kijken. Hij vraagt me ook onder de douche en de warme stralen warmen me op. Hij begint me te verwennen en zeept me grondig in. Wat een ontspannen, zalig, gevoel. Hij masseert vooral mijn borsten en de opwinding neemt weer toe. Als de douche uit is drogen we ons af. Hij kleedt zich aan. Ik mag alleen een doorzichtige nachtjapon aan. Kort, zwart, met voorsluiting. Hij bekijkt me met glinsterende ogen.

Na een verrukkelijk ontbijt met warme broodjes, verse jus d’orange, kruidenthee, fruit en een sensuele spanning belanden we achter de TV. Hij wil het resultaat zien. Ik plaats de CD in de DVD speler en wil ‘m aanzetten. “Niet zo snel meisje van me. Eerst jou even klaarmaken. Kleed je uit en ga in de houding!” Ik doe mijn nachtjapon uit en ga staan met mijn benen iets uit elkaar en mijn armen in mijn nek. Hij legt weer een bondage aan. Over mijn hele lijf. Strak, maar niet zo strak als gister. Het gaat Hem vooral om het mooie. Er ontstaat een mooi patroon, waar mijn borsten fier uitsteken. Ook de vetlaag komt er weer mooi door. Als Hij tevreden is mag ik op de grond plaats nemen. Op mijn knieën, armen op mijn rug. Hij bindt mijn polsen aan elkaar en dan zet Hij de DVD aan.

Samen kijken we naar de diashow, ik zie stiekem Zijn glinsterende ogen en zie dat Hij geniet. Ik vind zelf het resultaat ook erg mooi en ben verbaasd dat ik van mezelf kan genieten. Als de diashow is afgelopen kijkt Hij me diep in de ogen en zegt dat Hij trots op me is. Door gisteren, en door deze mooie diashow. Een juweeltje vindt Hij het.
Als beloning zal Hij me flink verwennen. Ik mag op de grond gaan liggen, wel onhandig met mijn armen op mijn rug, maar helemaal gemakkelijk zal Hij het me niet maken. Hij plaatst een hoog stoelkussen onder mijn billen en gaat voor me op de grond zitten. Hij spreidt mijn benen en begint mijn klitje te bewerken. Hij likt, draait rondjes met zijn tong, zuigt er flink aan en bijt er af en toe zachtjes in. Ik voel al snel van alles in me borrelen en kan moeilijk stilliggen.
“Mag ik klaarkomen, Meester?”
“Nee dame, geduld, pas als ik het zeg!” Ik probeer me in te houden en laat zijn tong mijn klitje bewerken. Ik voel me erg opgewonden en ik kan het bijna niet negeren… Gelukkig komen de verlossende woorden, “Laat je maar gaan, kom maar helemaal, sletje van me.” Dat laat ik me geen tweede keer zeggen en ik voel de hitte door mijn lijf stromen, ik begin te schrokken en ... ik geniet en geniet en………………

Als ik me helemaal heb laten gaan, komt Hij bij me liggen en verwijdert al het touw. Hij kijkt me diep in de ogen en vraagt hoe het weekendje samen was… Daar is geen woord goed genoeg voor, het was kompleet, het was geweldig en uitputtend!
“Dank U, lieve Meester van me. Dank U voor dit weekend.”
Dan kijken we nog een paar keer de diashow, liggend op de grond, maar wel met een deken om me heen…..


Kitkat



main