Goed zo lief teefje...

(door lief_teefje)

Mijn armen en benen doen zeer en ik weet niet of ik dit nog lang vol ga houden..
Ik zit op mijn knieën, voorovergebogen, met mijn handen geboeid op mijn rug.
Mijn benen zijn vanaf mijn knieën omwikkeld met touw tot aan mijn enkels. Alleen mijn tenen en een stukje van mijn voeten kan ik bewegen.
Ik zie niks door een brede zwarte sjaal, die om mijn hoofd zit. In mijn mond heb ik een klem.

Het is de eerste keer, dat ik er zo onderdanig bij zit. Alleen een zwart strak topje heb ik aan, waar mijn borsten uithangen, wijzend naar de grond, gespannen door een touw dat mijn borsten opbindt.

Ik wil het volhouden, ik voel me zo mooi! Zo onderdanig maar ook zo vol trots! Eindelijk voldoe ik aan het beeld, waar ik alleen maar over gefantaseerd heb. Alleen in mijn fantasieën was het niet zo zwaar. Echt alles begint pijn te doen. Borsten branden, knieën trillen, mijn benen kan ik niet bewegen en het touw snijdt ook alleen maar meer als ik dit wel probeer.

Mijn schouders en mijn nek… ik wil er niet aan denken. Ik probeer me te concentreren op het geluid en op het speeksel wat langs mijn mondhoeken uit mijn mond loopt. Slikken is onmogelijk. Ik voel even schaamte. Focus me alleen op het geluid nu om dit gevoel snel weg te bannen. Ik wil niet denken, ik wil alleen maar ervaren…

Ik hoor je ademhaling en het kraken van je houten vloer. Je loopt op je sokken, maar je krakende vloer verraadt af en toe waar je bent. Mijn ademhaling gaat sneller, want ik voel dat je erg dicht bij me staat.
Aaaaahhhhhh, een pijnscheut schiet door me heen. Mijn bil gloeit en is vast rood van deze harde klap met je platte hand, schat ik zo in. Ik krom mijn rug, is een reflex, waarbij mijn hoofd omhoog gaat.
"Hoofd naar de grond Teef", zeg je kortaf en gelijk volgt de volgende klap.
Weer reageer ik in een reflex. Mijn adem stokt… verwacht wat er gaat komen…

Maar in plaats van een klap trek je mijn hoofd hard en erg pijnlijk naar achteren.
"wil jij je hoofd naar achteren? Dat kan hoor, maar dan doe je het wel goed!" en ik voel een extra ruk aan mijn haren…
ik wil iets zeggen, maar gorgel alleen maar wat, door dat ding in mijn mond. Het speeksel loopt uit mijn mond in mijn nek.
"Wat wil je zeggen? Hoor ik het goed? Zeg je: Ja Meester ik wil als een gehoorzame geile slet onderhanden genomen worden?" en ik voel je sterke hand samenknijpen, waardoor mijn haren strakker komen staan.
Ik probeer te antwoorden met "ja Meester" terwijl er van alles gebeurt in mijn lichaam…
Ik hoor niks meer, denk niks meer, ik voel puur de opgebouwde spanning en jouw kracht, jouw gebundelde kracht…..
En je vlakke hand op mijn pijnlijke bil, mijn naar achter getrokken hoofd en de scheuten die door mijn lijf gaan, letterlijk van kop tot teen.

Na 5 klappen houd ik het haast niet meer en kreun van de pijn. Er volgen er nog 3 en terwijl je mijn haren loslaat, duw je nog een keer extra afwijzend mijn hoofd naar voren…
Dit brengt me in verwarring.
Mijn ademhaling gaat snel, mijn hele borst, flanken en buik bewegen mee. En ik probeer me op mijn ademhaling te concentreren. Blijf echter ook alert. Sta je nog achter me? Loop je? Volgt er nog een klap, waar ik niet meer op reken?

Een zachtere klap… en een vlakke hand rustend op mijn rode bil. Je wrijft zachtjes. Eerst met één hand mijn pijnlijke rechter bil. Daarna met twee handen mijn hele kont. Mijn ademhaling wordt rustiger door je zachte bewegingen en je zachte stem…
"goed zo lief teefje…"

zo perfect zo vertrouwd… mijn mooiste beloning… voor deze woorden doe ik alles voor je Meester………. Nou ja bijna alles…………..



main