Onverwacht bezoek (1)

(door shannah)

Voor zeker de tiende keer kijk ik op mijn horloge.

Gelukkig ben ik ruim op tijd. Ik stop enkele straten van mijn Meester vandaan. Nog even mezelf keuren.

Mijn borsten komen mooi uit in de lingerie die ik nu draag. Mijn lippenstift is niet te dik en niet te dun. Mijn wenkbrauwen zijn strak geëpileerd. Ik weet niet eens of mijn Meester daarop let, maar het geeft mij een zeker gevoel.

Ik zucht, een zucht van opwinding en van spanning.

Het is nu 5 weken geleden, dat ik mijn Meester heb gezien. Normaal zit daar veel minder tijd tussen. Mijn verlangen is erg groot en aan zijn stem te horen gisterenavond, geldt dat ook voor hem. Een zacht kreuntje ontsnapt… ik kan niet wachten totdat ik mijn Meester in zijn ogen kan kijken, zijn stem kan horen dicht bij mijn oor en zijn handen op mijn lichaam voel…en zijn zachte lippen op mijn lippen. Daar verlang ik nu het meest naar, een kus van mijn Meester.

Nog een zucht, ik start mijn auto weer en rijd langzaam zijn straat in. Alles ziet er vertrouwt uit. Zijn auto op de oprit en een plantenbak met bloeiende bloemen bij zijn deur. Zijn naamplaatje hangt nog steeds niet…..

Ik kijk nog vlug even in mijn spiegeltje en stap uit.

Op mijn naald hakken loop ik over de tegels van zijn oprit. Ondertussen trek ik mijn rokje recht. Het is erg kort…..Ik ga ervan uit dat mijn Meester erg tevreden zal zijn over mijn kleding en dat geeft me een sterk gevoel.

Met een rechte rug, om mijn toch altijd op de achtergrond aanwezige onzekerheid te verbergen, bel ik aan.

Ik voel dat ik moet plassen en wip wat van mijn ene been op de andere.

Jee wat duurt het lang. Stiekem had ik gehoopt dat mijn Meester al achter de deur zou staan en me direct zou ontvangen als ik de oprit op zou komen rijden….

Wat moet ik nou? Nog een keer aanbellen? Wachten?

Ik wacht nog 10 seconden. Nee ik bel aan…. en ga er vanuit dat dit geen consequenties heeft.

Een twijfelachtig belletje en weer stil….dan gaat de deur open.

Mijn buik trekt samen en ik voel mijn hormonen door mijn lijf jagen.

Ik sta eindelijk weer tegenover mijn Meester………..

"Jezus, wat ben jij een ongeduldige trut zeg" is het eerste wat mijn Meester tegen me zegt.

Ik slik, dit had ik niet verwacht….

Hij pakt me bij mijn arm en trekt me hard naar binnen. Zijn ogen staan streng, zijn stem klinkt vastberaden. "Ben je zo ongelooflijk geil? Kan je niet even wachten, slet?"

Ik ben zo overdonderd, dat ik niets terug zeg.

"Krijg ik nog antwoord vandaag? Kan je ook gelijk weer in je auto zetten, je zegt het maar!"

"ja Meester, euh nee Meester, ja ik ben geil Meester en ik ben blij dat ik bij U ben"

pppffff Een diepe afkeurende zucht is zijn reactie.

"Draai je om, rok omhoog, handen tegen de muur" en terwijl hij dit zegt maakt hij zijn riem los….

Ik voel mijn buik weer samentrekken, de geiligheid giert door mijn lichaam en snel draai ik me om met mijn rokje boven mijn billen geschoven…

Hard drukt mijn Meester mijn rug wat naar voren, zodat ik meer gebogen kom te staan…

"Hoer, het enige wat jij wilt is geneukt worden" en hard duwt hij zonder te voelen of ik nat genoeg ben, zijn pik bij me naar binnen…

Mijn hoofd komt in een reflex omhoog en een kreun van genot laat ik uit mijn mond ontsnappen. Mijn schaamlippen worden uit elkaar gedrukt en voelen erg nat aan.

Na enkele harde stoten houdt hij plotseling op. "Denk je nou echt, dat ik je gelijk ga verwennen?? Dat zou teveel van het goede zijn……….. rok uit , pak je collard, je pols en enkelboeien, je weet ze te vinden….trek al je kleren maar uit, ik wil dat je uit je kast boven iets geilers uitzoekt. Als je klaar bent en dat is binnen 3 minuten, dan ga je op je knieën voor de huiskamerdeur zitten en vraag je maar netjes of je binnen mag. En dat is erg afhankelijk van jou, meisje!!!" normaal als hij mij meisje noemt, smelt ik en heeft het een warme , veilige betekenis. Nu klinkt het heel sarcastisch, minachtend en hoor ik helemaal geen warmte in zijn stem.

Mijn verliefde gevoel waarmee ik naar hier ben gereden, is in een klap weg. Mijn roze wolk is opgelost in het niets. Ik heb een traan in mijn ogen, kijk mijn Meester even aan in zijn strakke ogen, buig mijn hoofd en ren de trap op naar "onze kamer".

Rood, ik ga maar voor rood…..nee wit, wit is zijn lievelingskleur… ik trek het witte leren jurkje uit de kast en mijn witte laarzen… samen met mijn nieuwe collard staat dat heel mooi… de pols en enkel boeien liggen zoals gewoonlijk op de zelfde plek. Nu is het wel makkelijk, dat mijn Meester zo gestructureerd is. Ik doe mijn horloge af, ik heb nog 1 minuut.

Ren langs de spiegel en neem het maar voor lief, dat ik nu geen kousen aan heb. Dat haal ik niet meer…

Half de trap af vallend, maak ik de laatste rits van mijn laarzen vast en ga op mijn knieën voor de deur zitten.

main