Lelystad, 03-05-1987

Lieve S.

Hierbij zoals beloofd het vervolg op mijn vorige brief.
De 3e dag in de club in Tokio was de dag dat ik aan het werk moest. Om 9 uur moesten we opstaan, na het douchen eten en daarna moesten we ons scheren; oksels, schaamlippen en venusheuvel. Nadat gecontroleerd was of we goed glad waren, werden we heel zwaar opgemaakt. Mijn zwarte oogschaduw bijvoorbeeld zat tot aan mijn wenkbrauwen en werd doorgetrokken tot aan de bovenkant van mijn oren. De tepels werden met vloeibare lipstick vuurrood ingekleurd.
Om 1 uur ging de club open, om tien voor 1 moesten wij in de kijkdoos en bij de deur werden we van onder tot boven bespoten met zeer sterke parfum, wat om 5 uur en om 9 uur werd herhaald.
Na ongeveer een uur kreeg ik mijn eerste klant. Het was meteen goed raak, hij kocht een spuitbus met goudglitter en bespoot de niet getatoeëerde delen van mijn lichaam. Ik kreeg de zwaarste klemmen op mijn tepels, in de schaamlipringen 6 glazen balletjes, aan de clitorisring hing hij een ketting, duwde een dikke geribbelde vibrator tussen mijn schaamlippen en maakte de ketting vast aan het oogje op de schroefdeksel. Zo kon deze niet terugglijden en werd de clitoris flink uitgerekt. Ruim een uur heb ik zo naast hem gestaan, warbij hij geregeld flinke tikken tegen de tepelklemmen gaf.
Dezelfde avond werd door een klant mijn hele lichaam volgespoten met een soort behanglijm, waarna hij kleine veertjes over mij uitstrooide. De opdrogende lijm trekt behoorlijk aan je vel. Toen de klant weg was, ben ik geruime tijd bezig geweest om de lijm, die tijdens het douchen weer glibberig werd, van mijn lichaam te wassen.
Toen ik de eerste keer daar ongesteld werd en niet kon 'werken', werd ik overgebracht naar een ander huis, waar ik met 23 andere meisjes een grote ruimte moest delen. We hadden alleen een bed en een kastje met een spiegel. In deze kamer waren geen ramen en er was maar 1 deur die steeds op slot was. In de 4 hoeken hingen TV camera's, ook in de toiletten en de doucheruimtes hingen camera's.
De eerste dag in mijn nieuwe verblijf werd ik naar een kamertje gebracht en op mijn buik op een tafel gebonden. Twee mannen tatoeëerden ieder een grote vliegende draak op mijn schouderbladen en op elke bil een grote drakenkop. Na enige uren kreeg ik in elke oorschelp 10 gaatjes waarin ringetjes werden gemaakt.
Twee dagen voor ik weer ongesteld moest worden (dit werd precies bijgehouden), werden er in mijn clitoris ringen bijgemaakt en werd er een brede slang om mijn middel getatoeëerd in 4 kleuren met kop en staart onder mijn navel.
15 Maanden heb ik daar gewerkt, 15 maanden heb ik van alles tussen mijn schaamlippen geduwd gekregen, werd er van alles aan de ringen in mijn lichaam gehangen en werden mijn dijen, billen, borsten en tepels als speldenkussens gebruikt.
Ik heb mij er wel eens over verbaasd hoe gauw ik aan dit alles was gewend en als ik 3 of 4 dagen geen naalden in mijn borsten had gekregen, dat ik er zelfs naar begon te verlangen. Ook betrap ik mijzelf er regelmatig op, dat ik de tatoeages op en de ringen in mijn lichaam steeds mooier begin te vinden.
Wel heb ik mij dikwijls afgevraagd hoe deze mannen, die ons zo behandelden, thuis met hun vrouwen omgingen. Soms moest ik op de grond liggen met de benen op stoelleuningen en dan werd de as van sigaren of sigaretten tussen mijn openstaande schaamlippen gegooid. Er werd wel op gelet dat de klanten ons geen ernstig letsel toebrachten.
Een favoriet spelletje van een rijke Japanner was om een Duits meisje en mij tegenover elkaar aan een tafel te zetten. Ons lichaam bond hij aan de stoelleuning vast, dan maakte hij bij mij aan elke tepelring een ketting en het andere eind maakte hij aan de tepelringen van mijn collegaatje vast. De kettingen stonden strak tussen onze borsten, daarna legde hij 5 lege wijnflessen op de kettingen. Onze tepels en borsten werden flink uitgerekt, vervolgens nam hij een doosje met naalden en stak bij ons in elke borst 5 naalden.
Als er een fles van de kettingen viel, was dat onze schuld en bestelde hij nog een doosje naalden, ook de onderkant van onze borsten werd niet ontzien. Een keer had ik in elke borst 22 naalden. Toen hij eens 8 flessen op de kettingen had gelegd, was bij mijn collegaatje de linkertepel iets uitgescheurd. De Japanner kwam iedere maand en moest altijd ons 2 hebben, omdat wij beiden grote vooruit staande borsten hadden.
Ook favoriet bij Japanners was om wierrook pennen of sterretjes in de tepels te drukken en deze aan te steken. Ik kan je verzekeren dat de pennenbehoorlijk warm worden in je tepels, vooral wierrookpennen worden erg heet.
Sommige mannen vonden het ook leuk, als je op de grond lag, met je benen omhoog. Om dan zoveel kaarsvet op de clitoris en schaamlippen te laten druppelen, dat ze niet meer te zien waren. Je had dan later de grootste moeite om het kaarsvet weer te verwijderen, omdat het niet alleen tussen de lippen, maar ook tussen de ringen vastzat.
Toen ik een keer een klant weigerde om een lange dikke borstel, die hijzelf had meegenomen en waar harde nylon haren op zaten, tussen mijn schaamlippen in mijn lichaam te laten duwen, werd ik door 2 oppassers naar een kamertje gebracht. Ze deden mij een leren BH om, zonder schouderbanden en cups, maar met riempjes, aan de voorkant hing een leren riem. De riempjes werden vast gemaakt en zeer strak om mijn borsten gebonden, waardoor de borsten 2 keer zo groot werden. De ene stopte een vibrator in mijn lichaam en de andere maakte de riemen tussen mijn benen door op mijn rug vast aan de BH band. Bovenop de 2 riemen om mijn bortsen zaten ringen, hieraan werden koorden die aan het plafond hingen vast gemaakt.Toen ze aan de koorden trokken, ging ik op mijn tenen staan en trokken ze me nog verder omhoog. Pas toen mijn tene vrij waren van de grond, maakten ze de koorden aan de muur vast. Ik hing aan mijn borsten en de riem tussen mijn benen werd diep tussen mijn schaamlippen getrokken en duwde de vibrator geheel in mijn lichaam. Voor mij werd een grote spiegel gezet, van de riem tussen mijn lippen was niets te zien. Mijn armen werden op mijn rug gebonden en ze hingen in de 6 schaamlipringen kleine zakjes met zand. Ze zeiden dat ik zo 15 minuten moest blijven hangen, het leek wel 15 uur.
Na 2 dagen waren de afdrukken van de riemen op mijn borsten pas weg. Na een week werden er in de club 25 cm lange en 3 cm dikke vibrators verkocht, die helemaal volzaten met 2 cm lange nylon haren. De eerste 20 cm draaide langzaam rond, de onderste 5 cm was een handvat. Als je deze in je lichaam kreeg en de klant hield het handvat vast, werd je stapelgek en was de binnenkant van de vagina helemaal rauw.
Ook ben ik een keer gestraft omdat ik een klant weigerde om met een nietjestang biljetten van 10.000 yen aan mijn tepels te laten nieten. Alles wat bij ons 'gebruikt' werd, werd dagelijks gesteriliseerd. Eerst kreeg ik een te kleine BH om, de cups zaten vol met pennen die in mijn borsten drongen. Vervolgens kreeg ik een riem om mijn middel en werd een er een andere riem van mijn buik tussen de benen door op mijn rug vastgemaakt. In deze riem zaten ook pennen die in de venusheuvel en schaamlippen drongen. Achter op de BH en de riem zaten ringen, hieraan werd ik horizontaal opgehangen en werd mijn lichaam met een zweep bewerkt. Toen ik werd losgemaakt, zaten mijn borsten en schaamlippen onder het bloed. Twee dagen heb ik toen niet 'gewerkt'.
Vlak voo rmijn vlucht ui tde club werden er ook luchtdrukpistooltjes verhuurd. Hierin zaten 15 kleine naaldjes van ongeveer 1 cm met grote koppen, te vergelijken met punaises. De klanten mochten deze naaldjes in onze lichamen schiten, behalve het hoofd. Dit heb ik maar 1 keer hoeven ondergaan. het was overigens het duurste wat er in de club verkocht of verhuurd werd. Ongeveer f 350,-
Na 15 maanden werd ik bij een blanke man en een Japanner aan tafel geroepen. De Japanner hing in mijn tepelringen de zwaarste glazen balletjes en aan de clitoris- en schaamlipringen lange zware kettingen. Hij stak in elk eborst 6 naalden en in elke schaamlip 2 naalden. Ik moest tussen hen in gaan zitten, op de rand van de stoel, zodat de kettingen tussen mijn benen niet op de stoel lagen.
De blanke man vroeg na enige tijd waar ik vandaan kwam (ik moest op deze vraag Engeland beantwoorden) en toen hij vroeg uit welke plaats, zei ik zonder er bij na te denken, Lelystad. Hij vroeg het nogmaals en weer zei ik Lelystad, hij keek verbaasd en vroeg toen Nederland? Ik zei ja, en gaf hem toen een teken dat we werden afgeluisterd. Hij deed net of hij mij een kus gaf, maar vroeg in het Nederlands of ik werkelijk uit Lelystad, dus Nederland, kwam. Ik knikte van ja en begon te lachen, want we werden in de gaten gehouden. Even later kuste hij mij weer en vroeg of ik onder dwang daar verbleef en of ik daar weg wilde. Weer lachend zei ik ja en liet hem merken dat ik geen kleding had. Hij besprak iets met de Japanner en ik mocht de naalden uit mijn lichaam halen. Toen fluisterde hij in mijn oor, ondertussen aan mijn borsten voelend, dat hij ervoor zou zorgen dat ik daar weg kwam. Beiden bleven we lachen en hij zei tegen de Japanner dat hij ook moest lachen.
Toen ze weggingen kuste hij mij weer en zei tot morgen. De volgende avond werd hij vriendelijk in de club ontvangen en werd ik door hem (Nr. 229) aan tafel uitgenodigd en hing hij als dekmantel 2 glazen bolletjes aan mijn tepels, gaf mij een vibrator die ik tussen mijn schaamlippen stopte.
Hij zei dat hij Joop heette en kuste/fluisterde mij toe dat hij met de Japanner een plan had om mij daar weg te halen, maar het kon nog wel een paar dagen duren. Joop zei iets tegen de Japanner en alle 3 zaten we te lachen, ik van de zenuwen.
Twee dagen later kwam hij terug en zogenaamd zoenend vertelde Joop dat er buiten nog een paar Japanners in een auto zaten te wachten en dat ik goed op zijn 2 metgezellen moest letten.
Joop betselde wat te drinken en rekende meteen af. Na ongeveer een kwartier ging de deur open en kwamen er 8 Japanners binnen waarvan enkelen messen in hun handen hadden. Ik werd door twee van mijn stoel getrokken, naar buiten gesleept en in een auto geduwd. Joop dook de auto in en deze vloog weg, in de auto lag een jurk die in aantrok, wel wat krap, maar ik was weer gekleed.
Na een lange rit stopten we voor een hotel, ik ging met Joop naar binnen. Op zijn kamer aangekomen, vloog ik hem om zijn nek en kuste hem lang. Daarna vroeg ik hoe het verder moest, ik had geen paspoort, geen geld en geen kleding.
Joop vertelde dat hij relaties had op de ambassade en dat we kleding voor mij gingen kopen, niet ver van het hotel was een groot warenhuis waar hij voor mij kleding en make-up kocht. Tijden shet passen van de kleding merkte ik dat er nog 2 kettingen aan mijn tepels hingen, ik heb ze nog steeds en gebruik ze ook regelmatig. Na het winkelen zijn we gaan eten, alle mensen in het restaurant zaten mij voortdurend aan te kijken en toen merkte ik dat mijn zware oogschaduw nog op mijn gezicht zat en dat ik ook nog vreselijk rook naar de sterke parfum. Al die tijd zijn we door 5 van Joop zijn helpers gevolgd, zonder dat ik het gemerkt had. Terug in het hotel bracht Joop me naar een kamer naast die van hem. Nadat we 's avonds aan de bar wat zaten te drinken, heb ik hemmijn hele geschiedenis verteld, waarbij hij natuurlijk diverse malen vroeg waarom ik niet was weggegaan uit het huis van Hans en uit de nachtclub. Hij begreep het wel toen ik zei dat ik in het huis van Hans geheel gebonden op het bed lag en dat er altijd wel iemand aanwezig was. En de bedreiging van het afsnijden van mijn tepels of zelfs mijn borsten, joeg mij veel angst aan. Joop begreep da heel goed en bracht mij, toen ik was uitverteld, naar mijn kamer en ging zelf naar zijn eigen kamer.
De volgende ochtend zijn we naar de Nederlandse ambassade gegaan en heeft Joop mijn situatie beknopt uitgelegd.
Nadat ik diverse papieren had ingevuld, werd mij verteld dat men contact met Nederland zou opnemen en als alles klopte, dan had ik over 10 dagen een nieuw paspoort.
Een vriend van Joop was naar de politie geweest, maar de club was gesloten en dus kon de politie niets doen. Een week later was de zaak weer gewoon open en de meisjes aanwezig.
Na het bezoek aan de ambassade heeft Joop mij Tokio laten zien, ruim 15 maanden was ik hier geweest en had alleen een kleine woning, een grote slaapzaal en de binnenkant van een nachtclub gezien. Toen we die avond uit de hotelbar kwamen, heb ik Joop mijn kamer ingetrokken en heb ik hem die nacht uit dankbaarheid 3 maal een orgasme laten krijgen, ook al wist ik dat hij getrouwd was. Voormij was het ruim 17 maanden geleden dat ik een man in mijn lichaam voelde, in plaats van en vibrator of ijsblokjes, of pingpongballetjes en dergelijk, maar zelf kreeg ik geen orgasme.
Na elf dagen kreeg ik een nieuw paspoort en kocht Joop voor mij een ticket naar Amsterdam. De nacht voo rmijn vertrek ben ik bij hem in bed gekropen, maar hoe ik ook mijn best deed, ik kreeg geen orgasme, terwijl hij er 2 kreeg. Toen ik de volgende ochtend onder de douche stond en met de steel van de rugborstel over mijn schaamlippen wreef en vervolgens de steel inmijn lichaam drukte, kreeg ik in zeer korte tijd een geweldig orgasme.
Joop die nog in Tokio moest blijven voor zijn werk, bracht mij 's middags naar het vliegveld. Toen ik afscheid van hem nam, stopte hij mij nog f 250,- in de handen, maar wilde niet zeggen waar hij woonde en hoe zijn achternaam was, wel heb ik hem mijn naam en adres gegeven.

Anderhalve dag later was ik weer in Nederland, maar mijn huis was door de woningbouw leeg gehaald en verhuurd aan anderen. Ik had immers geen huur betaald, mijn meubels waren opgeslagen. Na een dag in het hotel hier, kreeg ik een andere woning (in Lelystad geen probleem) en mijn meubels weer terug. Via een maatschappelijk werkster, die ik niet alles heb verteld, werden de financiele zaken voor mij geregeld en kreeg ik ook werk; verkoopster.
Van Joop heb ik nooit meer iets gehoord, Ik heb nog 2 keer een advertentie in 3 kranten geplaatst, maar ik kreeg geen reactie. Lieve S. ik hoop dat ik op de advertentie in jullie blad wel reacties krijg, ik voel mij zo alleen en zoek een beetje warmte en liefde, die ik ook zelf kan geven.
Mijn huisarts vertelde mij laatst dat ik in Tokio waarschijnlijk de eerste maanden een soort morfine in mijn eten en drinken had gekregen, waardoor de pijn werd onderdrukt en waardoor later het verlangen naar pijn juist zou zijn toegenomen, zonder dat ik morfine kreeg. Ik denk zelf dat ze gelijk heeft, want ik krijg vaak een zeer sterke drang naar pijn, als ik dan naalden in mijn lichaam heb gestoken, zakt het verlangen naar pijn weer. Ook onder mijn werk heb ik het wel eens en steek dan op het toilet enige naalden in mijn borsten, die als het druk is, soms wel enige uren in de borsten blijven zitten. S. ik stop, als ik reacties krijg dan laat ik je het beslist weten. Kan of wil jemijn belevenis niet afdrukken, stuur ze dan a.u.b. terug, misschien doe ik er in de toekomst nog wel iets mee.

Hartelijke groetjes
Loes.


©WanderingSpirits 2004



main