Zin in Zonde - Saskia Hope

ISBN 90-5108-123-5


'Loom rekt hij zich uit, trekt haar aan haar haren naar zich toe en rolt bovenop haar. Zijn kus is precies zoals ze zich herinnert; bezitterig, veelbelovend en eisend. Plotseling wordt ze bevangen door lust en beseft dat ze maar één ding wil. "Ben je serieus van plan me gevangen te houden?" vraagt ze...'


Op haar dertigste verjaardag gooit Kate het roer radicaal om. Ze neemt ontslag, dumpt haar vriend en gaat op zoek naar het echte avontuur. En dat vindt ze in de Pyreneeën. Daar wordt ze gevangen genomen door vijf sterke, wellustige mannen, die geloven dat ze met haar kunnen doen wat ze willen.
Kate ontdekt een schemerige wereld van verboden passies, waar de liefde net zo ruig is als het landschap en waar seksuele escapades en de zucht naar avontuur tot een verpletterende climax leiden.

ZIN IN ZONDE is een zinnenprikkelende, erotisch roman, speciaal geschreven voor vrouwen. De publikatie in Engeland veroorzaakte een enorme sensatie en een stortvloed aan publiciteit. Geen wonder, want uit een onderzoek onder de duizenden lezeressen blijkt dat ze zeer tevreden zijn.


Volgens cassandra:

Een heerlijk boek om te lezen, maar helaas is er maar 1 echte passage waarin zij vreselijk vernederd wordt. Verder komt SM wel voor in het boek, maar meer zijdelings dan dat het echt aan bod komt. Nietemin een erg lekker (erotisch) boek om te lezen!



Main