Sporen van obsessie - Laura Reese

ISBN 90-443-0046-6


Terwijl Carly Tyler angstig het oordeel van de jury afwacht, trekken de gebeurtenissen van het laatste jaar in een flits aan haar voorbij. Zal de jury haar - net als de pers - beschuldigen van moord, of gaat zij als onschuldig slachtoffer van een duister familiedrama vrijuit?

Carly Tyler werd als 17-jarige totaal verminkt langs de kant van de weg gevonden. Zonder geheugen en met een gezicht dat door chirurgische ingrepen onherkenbaar is geworden, heeft zij een nieuw leven opgebouwd.
Vijftien jaar later stuit Carly echter op een foto van een intrigerende man die bij haar een onheilspellend gevoel wakker roept. Intuïtief voelt ze dat deze James McGuane de sleutel zou kunnen zijn tot haar onbekende verleden.

Al snel wordt haar duidelijk dat James met zijn gevaarlijke aantrekkingskracht een uiterst geraffineerd spel speelt: hij belooft haar ware indentiteit te onthullen als zij zich overgeeft aan zijn seksuele fantasieën. Carly raakt verstrikt in een draaikolk van emoties, passie en duistere geheimen - met een fatale climax. Wie van hen gaat uiteindelijk over de grens?

Sporen van obsessie vertelt het spannende verhaal van een buitensporige seksuele obsessie, waarbij op schokkende wijze gebalanceerd wordt op de grens tussen genot en pijn.


Volgens cassandra:

Wow...
Bijna net zo goed als Sensueel Spel... Dit verhaal is heftiger en harder, en veel meer spanning. Met recht een thriller te noemen. Ik red het niet om hem in 1 ruk uit te lezen, daarvoor is het net even te hard, maar voor de liefhebbers smullen... Kortom een must om te lezen!



Main