Forumregels

Onderstaande regels zijn samengesteld door de forumbeheerders van Wandering Spirits Forum, de regels gelden voor iedereen die gebruik maakt van dit forum. Onderstaande regels zijn samengesteld om het forum leuk te houden voor alle leden en bezoekers.

 1. Er is op dit forum eigenlijk maar één hoofdregel en dat is deze:

  1.- Hou het gezellig.

  En dan nu de rest:

  Pittige discussies zien we graag, maar richt de discussie op de inhoud, niet op de persoon.

  Wil je over een ander onderwerp dan waar de openingspost van het betrokken topic over gaat verder kletsen, maak dan een nieuw topic aan. Zo vermijd je een discussie binnen de discussie en houden we het overzichtelijk.

  Overbodige commentaren en lollige one-liners (zoals “+1” worden meteen gewist, evenals vinnige opmerkingen. Heb je wat te zeggen, zeg ‘t dan goed. Spam en commercieel bedoelde posts knallen we er simpelweg uit - poster en al.

  Wij accepteren geen gemodereer vanaf de achterbank: Als moderators zijn we namelijk aardig onder de indruk van onszelf. Bevalt een antwoord je niet of vind je dat ‘n bepaald topic in het verkeerde hoofdstuk staat, meld het ons dan via de moderatorknop bij het onderwerp.

  Voer 1 op 1 babbels s.v.p. via privéberichtjes en val de rest van de groep er niet mee lastig.

  Houd wat privé is ook privé: Het is NIET toegestaan om door jou ontvangen privéberichten openbaar te maken. Krijg je iets binnen wat jou niet aanstaat, neem dan contact op met de mods.

  Quote niet onnodig: Zeker niet een bericht wat vlak boven het jouwe staat en al helemaal niet het ganse verhaal als je maar op 1 punt wil reageren.

  Open geen topics in de Agenda als je niet zelf van plan bent om iets te organiseren.

  Het Uitpraat-topic is, zoals de titel al zegt, bedoeld om ontstane ruzies bij te leggen. Zien we dat het probleem niet binnen afzienbare tijd opgelost gaat worden, dan behouden de mods zich het recht voor om de discussie op slot te gooien. Blijft het in ‘t betrokken onderwerp ‘n week stil dan worden ALLE berichten verwijderd. Niemand wil aan ‘n ruzie van ‘n jaar eerder herinnerd worden.

  Gegooi met popcorn in datzelfde Uitpraat-topic is NIET meer toegestaan. Heb je niets bij te dragen, zeg dan ook niks.

  Tenslotte: WS is een dictatoriale democratie. Het forum wordt gerund dor mensen die dit allemaal op vrijwillige basis doen en daar ook héél veel van hun vrije tijd in steken. Onderbouwde kritiek op de mods dan wel het beleid hier willen we nog wel accepteren (democratie) maar blind gezeik over diezelfde onderwerpen levert U een ban op (dictatuur). #