Pagina 2972 van 3262

Re: slowchat

Geplaatst: 11 mar 2018, 16:13
door JJV
Faery n ik zaten in een redelijk luxe ding in de orthodox joodse wijk. Upgrade kamer voor normale prijs... Konden tikkertje spelen door de kamer..

Nu alleen naam zien te vinden

Re: slowchat

Geplaatst: 11 mar 2018, 16:18
door JJV
Waarschijnlijk t plaza geweest.

Re: slowchat

Geplaatst: 11 mar 2018, 16:43
door chell
Ik heb in Antwerpen vaak wel hele goede deals gehad via Hotelspecials.nl of Weekendjeweg.

En voor Booking.com bijvoorbeeld zijn er heel veel kortingslinkjes te vinden voor 10% korting of 25 euro korting. Wel pas achteraf terug, maar scheelt toch weer.

Re: slowchat

Geplaatst: 11 mar 2018, 20:50
door Voleuse
Plaza is het geworden ;). Via een van de linkjes van chell ook nog haha. Thx :)

Re: slowchat

Geplaatst: 11 mar 2018, 20:57
door chell
Jeej! Veel plezier alvast! Antwerpen is tof!

Re: slowchat

Geplaatst: 11 mar 2018, 20:59
door JJV
Wij werden echt vreselijk blij van t ontbijt buffet. 4 soorten jam. 6 fruit. 4 yoghurts. Dat werk.

En dan na t opscheppen pas de 5 soorten ontbijt granen zien.

Full English kon ook.

(en mochten jullie ook een garderobe in je kamer hebben.. Die spiegels nodigen enorm uit tot rare foto's... Zie je wel als je ze hebt)

Re: slowchat

Geplaatst: 12 mar 2018, 23:28
door Voleuse
Kinky foto's lagen sowieso al in de planning :P

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 11:53
door Deleted User 1996
Weet iemand van jullie wat nou echt het verschil is tussen Bossche Bollen van Jan de Groot, Chocoladebollen en Moorkoppen? Volgens mij zijn ze gewoon allemaal hetzelfde, alleen met andere benamingen. Echter, best veel mensen willen beslist geen andere dan de Bossche Bollen van Jan de Groot in 's-Hertogenbosch. Want dat zouden de enige echte zijn.

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 13:32
door Mack
Het zijn alle drie grote soezen (ik kan ze niet met goed fatsoen "soesjes" noemen, die moet je namelijk in een hap kunnen eten) en volgens mij zit het verschil in de chocolade(fondant) laag en de creme vulling die worden gebruikt.

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 13:51
door Pien
Een Bossche bol is een chocolade bol. Maar volgens mij in een beschermde naam (zoals Parmezaanse kaas)
Een moorkop is een ander gebakje. Soort soes wel maar dan met een luchtige structuur en niet volledig hol zoals een soes. Doormidden gesneden, vulling ertussen en chocolade eromheen/erover

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 13:58
door Pien
Even googlen leert wel dat wij dus vroeger thuis de Duitse moorkop maakten..
Hier verschilt het niet zoveel. Moorkop en chocoladebol/Bossche bol zijn allemaal soezen. Bol wordt ingespoten met slagroom, moorkop opengesneden, gevuld en weer op elkaar gelegd

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 14:12
door Ravelijne
Niet alle Bossche bollen worden door bakker Jan de Groot gebakken, andere bakkers maken ze ook. Jan de Groot heeft wel een hele goeie reputatie. Maar bijvoorbeeld bakkerij Bohemen in Den Haag maakt ook Bossche bollen die de goedkeuring van native Brabo’s kunnen wegdragen.

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 14:37
door Mack
Kijk, weer wat geleerd. :D

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 14:55
door JJV
8-) net van morgen die zelfde vraag op mn werk 8-)

Re: slowchat

Geplaatst: 23 mar 2018, 15:12
door skaoot
Die van de Groot zijn wel echt heel goed! Al eet ik liever een hazelnootbol, als we het dan over de Groot hebben :P