A * B * C * D * E * F * G * H * I * J * K * L * M * N * O * P * Q * R * S * T * U * V * W * X * Y * Z

Hoofdpagina

Uit WS-Encyclopedie

Ga naar: navigatie, zoeken


De wiki die geen wiki is...

Welkom bij de vernieuwde encyclopedie van Wandering Spirits. Ofschoon dit deel van de site wel oogt als een wiki, het ís het niet: Het bewerken en toevoegen van artikelen is alleen voorbehouden aan geregistreerde gebruikers.

Navigeren doe je door een van de letters bovenaan elke pagina aan te klikken. Het logo linksboven brengt je weer terug naar de hoofdsite.

Omdat Wandering Spirits een site voor beginners is hebben we de informatie bij elk onderwerp vrij summier gehouden. Wil je ergens meer over weten dan zijn bij sommige artikelen links geplaatst naar de meer uitgebreide artikelen op deze site. Je komt dan ook meteen op de betrokken pagina aldaar terecht.

De komende tijd wordt deze encyclopedie uitgebreid met een woordenboek. Elk woord dat daar in het blauw weergegeven wordt geeft aan dat er bij de uitleg ook een pagina met een of meer foto’s horen. Woorden met een (*) erachter verwijzen naar andere woorden met dezelfde betekenis.

De informatie die hier gegeven wordt is (nog) verre van compleet. Mis je nog een onderwerp, aarzel dan niet om ons even te mailen: wanderingspirits@hotmail.com


Frodo


WAARSCHUWING: De illustraties in deze encyclopedie zijn op zijn zachtst gezegd pornografisch en kunnen voor veel mensen ook shockerend zijn! Wil je daar niet mee geconfronteerd worden, mijd dit deel van Wandering Spirits dan!

Persoonlijke instellingen