Voorwoord

De teksten in dit deel van Wandering Spirits dateren uit de tijd dat cassandra en ik nog ‘n stel vormden. Inmiddels zijn we alweer geruime tijd uit elkaar maar dat doet niets onder aan de emoties die destijds speelden en die voor veel bezoekers ook nog steeds relevant - of in elk geval herkenbaar - zullen zijn. Vandaar dat ze dan ook nog steeds een onderdeel van deze site vormen.



Wie wij zijn...


Wij zijn Frodo en cassandra, een Meester en zijn slavin.

In maart 2000 hebben wij elkaar in een chatbox leren kennen. Na een periode van oppervlakkig en gezellig kletsen, bleek dat onze 'voorkeuren' elkaar niet veel ontliepen. Frodo had al vaker wat opmerking gemaakt over zijn koffertje vol met leer en ik ontwikkelde me al snel van een brave huismoeder tot een potentiele slavin.
Frodo doet 'al' ruim 25 jaar aan SM en ik had alleen verlangens waarvan ik niet wist wat ik er mee moest. Tot Frodo mij een verhaal opstuurde waar ik het bloed- en bloedheet van kreeg. Met rode wangen zat ik te lezen en wist toen dat dit was wat ik zocht...
Dat verhaal is trouwens te lezen in mijn hoekje.

Frodo en ik wonen al weer sinds het voorjaar van 2001 samen, na een hele drukke en roerige tijd in ons beider levens. Wij hebben geen 24/7 relatie, maar hij wijkt er toch niet echt veel van af. Echt 24/7 is voor ons onmogelijk. Omdat er kinderen aanwezig zijn en omdat wij dat allebei te veel 'gedoe' vinden.

Op deze site hopen we gewoon leuke informatie neer te kunnen zetten, allebei in een eigen hoekje. Ik wil zelf de persoonlijke kant op met een dagboek over de SM in mijn leven en de emoties die daarbij loskomen. Met verhalen, door Frodo en mij geschreven, maar ook ingezonden verhalen. Met gedichten, voornamelijk door Frodo geschreven en ik hoop ook ingezonden gedichten. En tot slot een foto- en tekeningen collectie die ik bij elkaar gesprokkeld heb op het internet, mooie platen en tekeningen met uiteraard als grondslag SM.

Veel plezier met het rondkijken op onze site, als er vragen of opmerkingen zijn, kan je natuurlijk altijd mailen, wij antwoorden zo spoedig mogelijk.


liefs, cassandra


* mocht iemand die onze site bezoekt, de schokkende ontdekking doen dat hij of zij ons herkent... sorry dan daarvoor. Wij schamen ons niet voor onze gevoelens en zouden het fijn vinden om er met je over te kunnen praten, bijvoorbeeld bij een kop koffie met cassje d'r beroemde appeltaart. Daarnaast is het misschien ook de vraag hoe je op deze site terecht bent gekomen...



Laatste wijziging: 10-03-2010. ©Wandering Spirits

main