008

LIVE update???

Ja dus!
Vlak voordat hij naar boven ging om te controleren of ik inderdaad alles wat zweep heet, had neer gelegd, heeft hij een update van de site gedaan. En na de zwepensessie boven, was dat het eerste wat hij weer deed toen we beneden kwamen. Vernederend! Helemaal om dan terug te lezen dat ik ook het rietje had neergelegd. Ben ik dan echt zo'n dom blondje?
Ik heb inderdaad niet om nog meer zweep gevraagd die avond. Ik had mijn portie wel gehad...

Later op de avond, na 11 uur of zo, is het tijd voor de tweede ronde. Ik mag voor kaarsenstandaard spelen en hij zegt grinnikend dat ik vooral heel stil moet blijven liggen.
Na wat geschuif met het meubilair, staat de salontafel tegen de deur en heeft hij twee touwen over de deur gehangen.
Ik mag met mijn hoofd naar de deur gaan liggen en dan maakt hij mijn enkels vast aan de touwen, zodat mijn benen omhoog komen en ook mijn billen los komen van de tafel. Dan klikt hij mijn polsen vast via een ketting onder de tafel door, zodat ik mijn handen niet meer kan gebruiken.

Ik heb zo'n vermoeden wat hij van plan is en dat wordt bevestigd als hij met een paar rode kaarsen aan komt lopen. Koord er omheen geknoopt en vervolgens steekt hij ze diep in mijn kut. Even goed aanduwen zodat ze ook blijven zitten en knoopt vervolgens het koord om mijn benen. Ze hebben de neiging om omhoog te komen, maar Frodo duwt ze nog even flink diep in mijn kutje en overtuigt zichzelf ervan dat ze netjes blijven zitten, mede dankzij het koord.
Nu valt het nog mee.
Maar dan komt hij met een brandende kaars en steekt daarmee de twee kaarsen in mijn kutje aan. Hij houdt daarbij de brandende kaars flink scheef, zodat ik het eerste hete kaarsvet voel druppelen. Uiteraard kan ik nu niet stil blijven liggen en hij straft me met nog meer kaarsvet op mijn kutje. Als de kaarsen eenmaal branden, houdt hij de brandende kaars schuin boven mijn borsten. Nogal hoog, zodat het kaarsvet alle kanten op spat en ik dus opnieuw lig te kronkelen onder de hete druppels.
Ik weet niet waar ik het zoeken moet, voel overal het hete kaarsvet op mijn lichaam en ik lig te draaien terwijl ik stil probeer te liggen. Als hij vindt dat ik te stil lig, pakt ie de 2 kaarsen in mijn kutje vast en begint me er flink mee te neuken. Uiteraard houdt hij ze daarbij niet recht en spat opnieuw het kaarsvet alle kanten op. Ik voel het op mijn kutje, tussen mijn schaamlippen (die hij af en toe even uit elkaar trekt), op mijn billen en er tussen. Mijn hele onderkantje is overgevoelig en ik lig te hijgen en te kreunen, deels van pijn, deels van geilheid.
Als hij daarna een triller op mijn klitje zet, schiet ik bijna de lucht in. De heftigheid is even teveel op dat moment.
Gelukkig mogen mijn benen los en haalt hij de kaarsen uit mijn kutje. Uitgeput zet ik mijn voeten op de hoeken van de tafel, maar Frodo is nog niet klaar met me.
Opnieuw duwt hij de triller tegen mijn klitje en houdt ondertussen de nog steeds brandende kaarsen boven mijn borsten. Hij verplaatst de kaarsen van mijn borsten naar mijn buik en naar mijn kutje, om vervolgens weer op mijn borsten te druppelen. Dan dendert er een flink orgasme door mijn lijf en lig ik kreunend te vragen om meer...

Achteraf mopper ik over de spierpijn in mijn benen en het kaarsvet dat echt OVERAL zit. Bovenal voel ik me voldaan en tevreden. Een heftig begin van het weekend en ik wil meer...

cass ©