011

Een werkbankje...

Bij Gamma heeft Frodo zichzelf een handig werkbankje kado gedaan. Hij heeft aldoor al het idee om zelf eens wat materiaal te maken. Zo blond als ik ben, denk ik in eerste instantie daaraan.
Niets is minder waar, hij heeft hem voor MIJ gekocht! En voor zichzelf uiteraard, zodat hij mij daarop kan vastzetten en ik geen kant meer op kan.

Als ik alle spulletjes naar beneden heb gehaald, mag (moet!) ik mijn outfitje aan trekken en klaar gaan staan. Ik ben nogal mopperig en heb het gewoon weer hard nodig, zie daarnaast dat stomme ding helemaal niet zitten. Alles ijzer en daar moet ik overheen? KOUD!

Frodo heeft de werkbank (zeg maar rustig bok...) strategisch neer gezet en ik mag er eens lekker op gaan zitten. Als ik mijn been er over heen zwaai, hou ik verschrikt mijn adem in. Dat koude staal tegen mijn warme, pas geschoren kutje is wel heel erg heftig. Maar Frodo heeft weinig geduld en zegt me voorover te gaan liggen. Ook al zo koud. Toch gaan er ook andere rillingen door mijn lijf.

Als ik voorover lig, zet Frodo meteen mijn enkels vast aan de poten aan de ene kant van het werkbankje en mijn polsen aan de andere kant. Nu kan ik dus echt helemaal geen kant meer op. Ik kan zelfs niet wegdraaien als hij me ruw in mijn kutje grijpt en streng vraagt of ik soms sta te geilen... Ja dus, stevig vaststaan is een van mijn grote kicks. Daar wordt ik wel geil van.

Omdat ik uiteraard niet zonder toestemming mag staan geilen, kan ik een flinke aframmeling verwachten. Frodo pakt een van de strokenzwepen en begint mijn rug, billen en benen op te warmen. Overbodig om te zeggen dat dit erg heftig is, omdat ik gewoon echt geen kant op kan...
Als hij vindt dat ik genoeg opgewarmd ben, duwt ie een tarzan in mijn kutje en zet 'm meteen op volle snelheid. Met een knijper zet hij 'm vast op het werkbankje en daardoor vangt het werkbankje ook alle trillingen op. Ik sta langzaam gek te worden, heb het gevoel dat ik op een grote vibrator lig! Als hij dan ook nog een paar heel gemene klemmen op mijn tepels zet, weet ik echt niet meer waar ik het zoeken moet. Nog een paar gewichtjes eraan maken het geheel compleet en Frodo gaat plaatjes schieten. (Shit, die verrekte foto's! Ga nou door man, ik sta hier helemaal kierewiet te worden van geilheid, grrr)

Daarna geeft hij me er flink van langs. Hij slaat me met diverse zwepen en een karwats en ik voel dat ik steeds vaker van de wereld raak. Ergens tussen aarde en subspace besef ik dat hij me met die vib naar een daverend orgasme jaagt. Uitgeput hangt ik over het bankje en besluit dat dit geen slechte aanschaf is geweest :-)

cass

* ik hoef niemand te vertellen dat ik daags erna barste van de spierpijn... toch?