013

kaarslicht

We hadden een drukke week achter de rug met een aantal 'kortjes'. Veel stress en drukte bij Frodo op de zaak, ook voornamelijk omdat hij vooruit wilde werken. In juli 2 weken vakantie gepland en dan is het wel lekker als je bij bent met je werk.
Na een aantal kortjes was het weer tijd voor iets heftigers, ik had het nodig, hij ook. De koffers stonden al een paar dagen uitnodigend beneden en veel hoefde ik niet te doen. Koffers open en neerzetten, zwepen uit de hengeltas (!) netjes naast elkaar op de grond, outfitje aan en klaar staan. Ik was zenuwachtig, wist niet wat me te wachten stond en doordat we rustige dagen hadden gehad, was de spanning hoog. Vooral als er langer tussen zit of het erg druk is geweest. Ik schijn dan met de dag meer te gaan mopperen en niet te genieten te zijn. Letterlijk en figuurlijk tijd om op mijn lazer te krijgen dus.

Als ik netjes in de houding sta, krijg ik eerst een paar onverwachte meppen op mijn billen, met zijn blote hand. Dat zijn nog altijd de ergste klappen die je krijgen kan. Wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, heeft ie me daarmee zo in tranen. Nu scheelt het dus ook niet veel of ik sta al te janken, maar dan zijn daar zijn armen om me heen. Even een stukje troost op het juiste moment en opgelucht haal ik adem. Ik leun even tegen hem aan en hef mijn hoofd op voor een kus. Een kus voor de troost, maar ook rustgevend, kalmerend, een bevestiging dat hij bij me is.

Zo snel als het moment er was, zo snel is ie ook weer weg. Abrupt duwt Frodo me opeens een stukje vanzich af en draait me om. Met mijn gezicht duwt ie me in de richting van de deur, maar ik ben er sneller dan ik dacht. Met een klap voel ik de deur tegen mijn hoofd en ondanks de pijn schiet ik in de lach. Verrekte blinddoek ook! Maar tijd om te lachen krijg ik niet en ik moet mijn handen boven mijn hoofd houden. Benen wijd en voor ik het weet staat hij op mijn rug en billen te roffelen met mijn favoriete zweepje. Ik reageer erg gevoelig en elke tik lijkt wel twee keer zo hard te zijn. Logisch na een langere periode niets, dan kan ik gewoon niet veel hebben.

Maar genade kent hij niet en geeft me zelfs een paar venijnige zwiepen op mijn billen. Ik voel de tranen alweer branden en moet me vervolgens omdraaien. Ook op mijn voorkant leeft hij zich genadeloos uit en tot twee keer toe verlies ik mijn houding als hij me gemeen op mijn tepels treft. Met dat hufterige zweepje komen ook daar de meppen erg gemeen aan. Het staat het duidelijk niet erg aan dat ik niet netjes kan blijven staan en ik hoor hem mopperen. Snel geeft hij me een felle tik tussen mijn gespreidde benen, precies midden op mijn kutje. Dan draait ie me opnieuw om en duwt me ruw tegen de deur om mijn achterkant nog even flink op te warmen.

Ik ben dit keer zelfs blij als ik hierna op de grond mag gaan liggen. Normaal gesproken vind ik de vloer een straf omdat die een shockeffect heeft op mij. Helemaal als ik dan nog om en om moet van Frodo, ik kan slecht tegen de kou. Maar met mijn hete en pijnlijke rug ben ik blij dat ik mag gaan liggen, intussen afvragend wat er gaat komen.

Hij zet mijn polsen en enkels vast tussen twee stokken en maakt vervolgens mijn polsen en enkels ook aan elkaar vast. Shit, nu heb ik helemaal nauwelijks nog bewegingsruimte!
Dan voel ik dat hij de opblaasdildo in mijn inmiddels behoorlijk natte kutje duwt. Kreunend laat ik me neuken met die dildo en kan maar moeilijk stil blijven liggen. Omdat Frodo wil dat ik dus wél stil lig, blaast hij de dildo op tot het zeer doet en ik me inderdaad niet meer durf te bewegen.

Dan voel ik warmte naast mijn hoofd en besef me dat hij me bijlicht met kaarsen. Voordat het door mijn hoofd gaat dat ik kaarsvet ga krijgen, heb ik de eerst spatten al op mijn borsten en tepels zitten. Ik piep dat het zeer doet, maar shit, hier geniet ik van! Omdat ook Frodo door heeft dat ik het lekker vind en onbewust om meer vraag, heeft hij meer in petto dit keer. Een grote golf volgt op de spatten en ik vlieg haast van de grond bij de hitte. Theelichtjes. De hufter, met grote golven giet hij ze leeg over mijn borsten en later ook op mijn kutje. Afwisselend met de gewone kaarsen staat in korte tijd mijn hele lichaam in de fik. Ik begin van de wereld te raken en voel dat ik begin te zweven. Ben nu erg afwezig en zelfs het hete kaarsvet voel ik nauwelijks meer, ik geniet ervan.
Als Frodo bemerkt in welk stadium ik me bevind, pakt hij het trileitje en zet me snel weer terug op aarde. Op volle snelheid zet hij hem aan en duwt het eitje tussen mijn schaamlippen, stevig tegen mijn klitje. Ik ben er opeens weer helemaal en kreun van genot, lig geil met mijn heupen te draaien. Dan pakt hij de karwats en slaat me ook nog eens vol op mijn kut. Afwisselend met de karwats en golven kaarsvet heeft hij me in no time naar een orgasme.

Het volgende moment zit hij bij mijn hoofd en neemt me in zijn armen, snikkend kruip ik tegen hem aan. Ik had het nodig, er zat spanning in mijn lijf. Tot drie keer toe had hij me in tranen vanavond en nu is het het ergste. Ik ben even helemaal stuk.
Later als ik weer helemaal los gemaakt ben, zit ik op de bank en ben niet meer aanspreekbaar. Casje zit in subspace...

cass



main