019

Switch

Ik ben een subje, in hart en nieren. Toch lijkt het me best een keer leuk en spannend om te switchen, of om te 'Toppen', zoals sommigen dat graag noemen. Nou heb ik een vriendinnetje, cinderella, die ook hartstikke sub is. Bij toeval kwamen we er van elkaar achter en sindsdien gaan onze gesprekken over niets anders.

Dinsdag had ze een middag vrij van haar werk en was ze bij ons. Het was lang terug dat ik haar had gezien, spreken doen we mekaar regelmatig, maar zien is toch veel leuker! Uiteraard moesten we uitgebreid bijpraten over de zere en blauwe plekken op ons lijf en luid mopperend laten we elkaar trots onze trofeeën zien en moeten lachen om elkaar. "Was je erg geil?", vraag ik grijnzend aan haar. Cinderella is een subje wat nooit zal toegeven dat ze het lekker vindt of dat ze er geil van wordt. Maar ze sopt al bij de gedachte... Ze is ook contant bezig met uitdagen, niet alleen haar eigen Meester, maar ook mij en Frodo. Zij het een stuk subtieler, bij ons gedraagt ze zich nog enigszins. Frodo heeft wel eens de opmerking gemaakt, dat als ik me zó zou gedragen, dan zou hij me ter plekke ongenadig op mijn lazer geven. Ongeacht of we op dat moment midden in een winkelstraat staan.

Vandaag vertel ik cinderella over zondagavond. Over de sessie met de knijpers en hoe heftig het was. Vol trots (...) laat ik de foto's op Frodo's laptop zien en zij uit haar verbazing over de houten knijpers. En vooral over de hoeveelheid ervan op mijn borsten. Zij is daar echt heel erg gevoelig zegt ze, kan bijna niets hebben op haar tepels. Zelf gebruiken ze altijd plastic knijpers, maar ik ben daar zelf nogal negatief over. Die plastic knijpers zijn krengen en Frodo heeft ze al lang geleden in de vuilnisbak geknikkerd. Ze hebben scherpe randen en op de een of andere manier komt er altijd wel een velletje tussen. Cinderella maakt de opmerking dat haar Meester zich daar niets van aantrekt, dat zij ze zo erg vind. Maar ik geef aan dat het spel voor allebei leuk moet blijven. Voor de Dom is het ook niet leuk als die knijpers er binnen een paar tellen weer af moeten, toch? Of het dan echt zoveel scheelt, vraagt ze zich vervolgens af :-))

Het vervolg laat zich raden, ik grijns vals en zeg haar mee naar boven te komen. De twee koffers die toevallig nog beneden staan, moet ze zelf naar boven sjouwen. Ze zijn niet licht en ik heb heel toevallig iets anders in mijn handen (het fototoestel!). Boven op de slaapkamer sluit ik de deur resoluut en leg de koffers op het bed. Eerst die knijpers, want daar ging het tenslotte om. Ik zeg haar haar blouse uit te trekken en mopperend staat ze hem los te knopen. Lachend zeg ik dat dat de beste manier is om het verschil te voelen, en ze trekt ook haar bh uit.
Daar staat ze dan, handjes op haar rug, zoals ze waarschijnlijk altijd moet van haar Meester. Ik pak de eerste knijpers uit de koffer en zet die resoluut op haar tepels. Zachtjes hoor ik een "auw", maar verder geeft ze geen kick. Cinderella is absoluut een ster in zwijgen.

Als snel volgt de rest van het arsenaal klemmen, ze mag ze allemaal even voelen. Ik ben gemeen, steeds een klem erop en even laten zitten. Ik speel met haar borsten en trek aan de klemmen. Zachtjes welliswaar, maar gemeen blijft het. Vooral omdat ze steeds gevoeliger wordt, naarmate ik van klemmen wissel. Los-vast-los-vast is gewoon hufterig. En ja, als Dom denk ik dat ik een behoorlijke bitch ben.

Oh jee... probleem. Heb ik het fototoestel mee naar boven genomen en vergeet ik helemaal foto's te nemen. Domme cass toch... Ach ja, ik blijf tenslotte een dom blondje :-)
Dus beginnen we weer van voren af aan en komen alle knijpers en klemmen nog eens langs. Ik geniet, zet ze een voor een op haar borsten en tepels en cinderella begint nu toch wel te piepen. Het begint ook zeer te doen, logisch. Je klemt de boel af en laat vervolgens het bloed weer stromen. Dat steeds opnieuw. Ik ben ook helemaal niet eerlijk, grijns.

Ook mijn prikbh-tje doe ik nog even bij haar om en het leuke is dat die bij de tepels een opening heeft. Kan je leuk nog wat op de tepels klemmen. En het staat ook zo decoratief. Ik heb pret en cinderella kijkt me vals aan. Toch zit zij ook helemaal in haar rol en als ze een brutale bek geeft, trek ik aan de klemmen op haar tepels. Dan is ze meteen weer stil.
Opnieuw maak ik een paar foto's en beloon haar dan met een stevige knuffel. Ze heeft zo ontzettend haar best gedaan, ik ben trots op haar! Dat ze nog steeds het prikbh-tje om heeft, verhoogt voor mij de pret, ik doe net of ik dat niet in de gaten heb.

Ik kan ook aardig zijn en dat ben ik als alles weer terug in de koffer zit. Klemmen weer netjes op hun plek. Frodo zou een stuip krijgen als ik er een zootje van maakte en dat wil ík weer niet op mijn geweten hebben, ik kijk wel uit!
Nog even laat ik haar onze nieuwe rubber strokenzweep zien en ze meld dat ze die maar soft vindt. Ik vraag haar om haar broek ook maar even uit te trekken en dat weigert ze, de bangerd. Dan maar zo, zeg ik en ik mep haar direct op haar rug. Goed hard en ze staat meteen te vloeken op me. Mede omdat zij dus de klappen op haar billen had verwacht. Maar ja, als ze zich niet verder uit wilt kleden, dan maar zo he...
Na een paar klappen vind ik het zelf wel genoeg en duikt cinderella nog even de koffer in. Ze grijpt de plak en denkt hardop dat je daar ook maar weinig van voelt. Logisch gevolg dat ik haar die dus ook nog even laat voelen. En niet zachtjes. Ik heb gezien hoe haar Meester haar behandeld en dat is een stuk harder dan ik op mijn lazer krijg. Dus geef ik haar er flink van langs.

Dan loop ik van haar weg, stop de plak terug in de koffer en sluit de koffers resoluut. Zij mag ze mee naar beneden nemen, ik loop alvast de trap af met de fotocamera. Twee tellen later staat ze beneden naast me en ben ik druk bezig om de foto's over te zetten op de computer. Als ze wil gaan zitten, roep ik "Nee, nee, niet gaan zitten!" en verbaasd kijkt ze me aan. Ik grijns gemeen en zeg haar dat ik niet wil dat de stoelen nat worden. Ze protesteert luid.

Een hoop lol en leuk om eens mee te maken. Ik zal haar vragen of er een paar van haar foto's bij dit stukje mogen, ze zijn namelijk wel heel erg mooi geworden! Daar zijn we het in elk geval allemaal over eens...

cass