029

Het is uit.

Lang heb ik getwijfeld. Heel erg lang ben ik aan het dubben geweest of ik wel de juiste beslissing had genomen. Een jaar geleden de SM ontdekt en me er hals over kop in gestort. Ik ben in het diepe gesprongen en heb pas daarna leren zwemmen. Ik ging meteen voor hard. En het deed me goed. Ik voelde me gelukkig en blij.

Ik zit opnieuw in een hele moeilijk fase in mijn leven. Zo radicaal als ik vorig jaar mijn gezin en huwelijk aan de kant heb gezet, zo radicaal kies ik daar nu weer voor. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd. Ik heb mezelf leren kennen en de SM ontdekt.

Toch zat er iets niet goed. Net even te vaak moest ik terug denken aan mijn gezin, aan mijn ex. Aan alles wat ik met hem had mee gemaakt. En vooral hoe diep mijn gevoelens voor hem nog zaten. Ik heb hem vorig jaar radicaal het huis uit gezet. Bij de advocaat geweest en een echtscheiding in gang gezet.
Toch kon ik niet doorzetten. Ik was bang. Bang om hem kwijt te raken misschien.
Mijn dromen en verwachtingen waren in het water gevallen. Ik voelde me teleurgesteld in het leven en in mezelf. Ik was tenslotte niet voor niets getrouwd. Trouwen doe je voor het leven. Kinderen krijgen ook. De verwachtingen, samen volwassen worden, trouwen, kinderen krijgen, je kinderen groot zien worden, kleinkinderen krijgen, samen oud worden... En nu had ik alles weggegooid. Inclusief de man waar ik diep in mijn hart nog steeds veel van hield.

Een paar weken terug zei een goede vriendin van me: "Hij moet wel erg veel van je houden hoor, dat ie nu evengoed nog met je verder wilt"
Dat heeft me, opnieuw, aan het denken gezet.
Toen ik vervolgens een week zonder de kinderen zat, voelde ik me alleen maar ongelukkiger worden. Een hele week bij hun vader. GOD, wat was ik blij dat ze weer thuis kwamen! Frodo zag me opleven en opeens intens gelukkig worden.
Diep in mijn hart miste ik mijn ex en mijn gezin ontzettend. Ik heb zo ontzettend lang getwijfeld.

Nu zijn er knopen door gehakt. Ik kon ook niet eeuwig heen en weer jojo-en tussen twee mannen. Maar als je zoveel van twee totaal verschillende personen houdt, dan is kiezen ontzettend moeilijk.

De SM op een laag pitje.
In eerste instantie hadden Frodo en ik het erover om dat door te zetten. Een Meester naast een gewone relatie. Ach je hoort er wel vaker van. Ik weet voor mezelf dat ik niet zonder SM kan, maar ga toch voor mijn gezin. En hoe het verder loopt, dat weet ik nog niet. Ik zie wel...

Nu woont Frodo nog bij me. Het gaat een dubbel zware tijd worden. Woonruimte zoeken, verhuizen en tot die tijd samen leven. Woonruimte in Noord Holland is een ramp, dus het zal zwaar worden voor allemaal. Frodo wil ook niet meer spelen. Ik kan het begrijpen, hoewel ik gehoopt had op een afscheid of afbouwen. Het is beter zo. Afscheid of afbouwen zou alleen maar nog meer verdriet opleveren. Het zou wellicht op een drama uitlopen. Ook dat doet te veel pijn.

Ik hoop met heel mijn hart dat de beslissingen die ik nu neem de juiste zijn. Dat ik geen spijt krijg. Ik moet vechten voor mijn gezin. Ik wil het ook graag. Heel erg graag. Mijn ex weet overal vanaf. Of het met de SM iets wordt tussen ons, is afwachten. Ook dat zal moeten groeien en daar zal ik hem de tijd voor geven en het geduld voor hebben. Misschien zet ik mijn verhaal op internet...

Het was mooi, heel erg mooi... Ik zal het missen. Vaak terug denken aan hoe het was. In een jaar tijd gegroeid van een volslagen groentje tot een redelijk ervaren slavin. Ik ben trots. Trots op wie ik geworden ben. Blij, heel blij dat ik dit heb mogen meemaken. Dat we dit samen hebben gehad. Dat Frodo me dit alles geleerd heeft. Ik heb geen spijt van het afgelopen jaar. We hebben het heel erg mooi gehad.

Mijn aandeel in Wandering Spirits zal voorbij zijn. Waarschijnlijk zal ik zelf iets gaan doen met mijn gevoelens en ervaringen, maar nu nog even niet. Het doet te veel pijn.
Het contact met Frodo zal verbroken worden zodra dat mogelijk is. Niet omdat we ruzie hebben. In tegendeel. Omdat het voor ons allebei te moeilijk is om contact te blijven houden. Omdat dat te veel pijn doet. En omdat mijn ex en mijn gezin een eerlijke kans verdienen. Ik ga ervoor!

Maar dat doet niet af aan het verdriet dat ik nu voel...

liefs cass