031

Tussendoor

Na een flinke crisis moeten we ons leven weer behoorlijk oppakken. En niet alleen ons leven maar ook de SM en Wandering Spirits moeten weer gaan draaien. Voor mij was de inspiratie even weg, ik had geen zin en puf om te schrijven voor de site. Lag teveel met mezelf overhoop en moest daarnaast ook nog een huishouden draaiende houden.

Vorige week definitief de knoop doorgehakt met mijn ex. Hoe moeilijk. Het feit dat je niet kunt samenleven met de persoon van wie je zoveel houdt. We hadden zoveel samen en nu zet ik daar een punt achter. Zelf heb ik het daar ook erg moeilijk mee, maar het is nu klaar. Ik kan het niet, we kunnen het samen niet trekken. Dus dan toch maar radicaal mijn leven omgooien. Opnieuw.

Afgelopen weekend grondig het huis opgeruimd, garage super netjes, in de woonkamer een eigen stek voor Frodo gecreëerd en alle troep en rommel die irriteerde hebben we samen opgeruimd. Mijn huis is weer keurig en schoon. Want ook dat bleef liggen doordat ik niet lekker in mijn vel zat. Had nergens meer zin in en zelfs de akkefietjes met de kinderen werden me soms te veel. Nu heb ik weer zin om leuke dingen met ze te doen, ik doe mijn huishouden met plezier en ik vind zelfs weer tijd om achter de naaimachine te kruipen voor hun kleren.

Nu Wandering Spirits nog.
We hebben weer een hoop plannen. Ook Frodo bruist van de ideeën voor zijn deel van WS en we hebben ook plannen om de hele site om te zetten, een ander uiterlijk en een andere indeling. Maar dat komt vanzelf. Ik ben weer druk bezig met foto's en tekeningen sprokkelen voor mijn collectie en heb inmiddels zelfs een aantal geweldige gedichten om toe te voegen.

Ik hoop dat jullie als bezoekers ons willen blijven mailen met vragen en opmerkingen. Daar zijn we erg blij mee en proberen er ook wat mee te doen. Ik overweeg zelf om een gedeelte van de mail online te zetten zodat ook anderen er iets aan hebben.
En als alles meezit komt er een chat. Frodo is druk bezig met de plannen. Als de computercrash van vorige maand er niet geweest was, had hij er waarschijnlijk al geweest.

Tot zover weer even, ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn dagboek en uiteraard ook van de rest van Wandering Spirits...

Liefs cassandra