034

Gespannen

Als ik eten sta te koken, staat Frodo de hele tijd om me heen te draaien en werkt me aardig op mijn zenuwen. Een aantal keer jaag ik hem mopperend uit mijn keuken, maar hij verzet niet eens een stap. Komt alleen maar dichterbij en staat bijna tegen me aan terwijl ik in de pannen sta te roeren en de kruiden er willekeurig bij mik. Ik merk zelf dat ik er niet meer bij ben met mijn gedachten en laat de kaassaus voor de lasagne bijna aanbranden. Hij duwt zich tegen me aan en kriebelt met zijn baard in mijn nek. Rillingen door mijn lijf, maar wil er nu even niets van weten! Hij staat tegen me aan en duwt ook zijn kruis tegen mijn billen, verbeeld ik het me of voel ik een kanjer van een stijve? Als hij me dan ook nog bij mijn borsten pakt, weet ik genoeg. Ik plaag hem wat en speel het spelletje mee. Vind het eigenlijk wel leuk ook. Maar aan de andere kant kan ik nu niet lekker het eten klaarmaken, ik sta zo gewoon niet prettig te koken.

Blijkbaar vind hij het leuk om me op stang te jagen en blijft om me heen draaien. Dan geeft hij aan dat hij me straks 'even lenen' wilt en op dat moment schiet ik in de stress. Ik sta de lasagne in lagen te verdelen in de ovenschaal en hij staat duidelijk te wachten tot ik klaar ben. Mopperend zeg ik hem dat ie het vergeten kan en dat dat wel na het eten komt. Maar daar gaat hij niet mee akkoord en maakt er opnieuw een opmerking over. Stug laat ik vallen dat ik geen gebruiksvoorwerp ben, maar hij heeft kennelijk niet in de gaten dat dit mij echt op mijn zenuwen werkt. Als hij daarna nog een opmerking maakt in die richting en aangeeft dat ik toch echt niets te willen heb, ben ik stuk en rollen de tranen over mijn wangen.

Hij schrikt en trekt me naar zich toe. Troost me en probeert me te sussen. Maar soms is het leven van een slavin niet leuk. Vooral de tussendoortjes in zijn voordeel vallen me vaak erg zwaar. Dan voel ik me vergeten. Als dat niet opgelost wordt ga ik me ook nog eens gebruikt voelen en het gevolg is dan weer dat ik steeds meer tegen die tussendoortjes aan zit te hikken. Hij vraagt me zachtjes of ik nou echt dacht dat het daarbij zou blijven vanavond? Ik snik en haal mijn schouders op. Vertwijfelt zeg ik hem dat ik het soms ook niet meer weet. Met betraande ogen kijk ik naar hem op. Gelukkig mag het tot na het eten wachten...

-/-

Na het eten...
We verdwijnen opnieuw naar boven en laten Black Desire beneden achter. Zij is hard aan het werk voor ons en wij zorgen intussen voor nieuwe dagboekdelen :-)

Frodo zet me vast tegen de deur, handen boven mijn hoofd en slaat me flink warm met onze favoriete strokenkarwats. Daarna wisselt hij af met een paar andere zwepen en met een plak. Opnieuw moet ik me inhouden om niet te veel lawaai te maken. De kids mogen hier absoluut niet wakker van worden!
Dan voelt Frodo onverwacht ruw aan mijn kutje en vraagt of ik soms sta te geilen. Dit keer kan ik het echt niet ontkennen en maakt hij me los om zijn pik stijf genoeg te maken voor mijn hongerige kutje. Als ik denk dat het voldoende is, moet ik voorover op het bed gaan liggen en trekt hij mijn handen tussen mijn benen door naar beneden. de ketting tussen mijn polsboeien maakt hij vast aan de ketting tussen mijn enkelboeien (geloof ik) en ik kan nu dus echt geen kant meer op. Mijn kontje steekt uitnodigend de lucht in en Frodo kan het niet laten om er af en toe even flink op te meppen terwijl hij me ruw en hard neukt.

Daarna mag ik los en moet ik zitten. Hij zet op iedere tepel een gemene klem en plakt daarna mijn borsten onder met schilderstape. Als hij tevreden is, moet ik op mijn rug gaan liggen en plakt hij ook op mijn benen de nodige stroken en twee flinke stroken op mijn kutje.
Daarna mag ik weer gaan zitten en moet hem pijpen. Tot mijn grote schrik moet ik het niet doorslikken (wat ik ook al vreselijk vind!), maar dit keer komt alles op mijn gezicht. En daarna trekt hij me rap overeind. Ik heb de neiging om die bende meteen van mijn gezicht te vegen, maar hij wil dat het blijft zitten.
Hij zet me opnieuw met mijn rug tegen de deur en mijn polsen hoog boven mijn hoofd vast. Dan trekt ie met alle tijd van de wereld de plakband tergend langzaam van mijn lijf. Ik sta in de fik en te kronkelen van pijn. Mijn borsten gloeien en ik ben blij als hij dan ook eindelijk de klemmen van mijn tepels weg haalt. Opnieuw doe ik daarna mijn best om het niet uit te schreeuwen als hij de tape van mijn benen trekt. Om nog maar te zwijgen van de tape op mijn kutje!

-/-

Bijzonder is dat Frodo en Black Desire later beneden uitgebreid over de mogelijkheden van plakband zitten te praten. Heeft ze enig idee gehad wat er een uurtje eerder zich boven afspeelde?

cass