044

Fotomodel...

Hij had voor vanavond een fotosessie in gedachten, maar natuurlijk niet zomaar een sessie. Allereerst wordt mij opgedragen om me buitengewoon hoerig op te maken. Zwaar in de make-up, een dik plakkaat crème en bruine poeder en daarna zwaar aangezette ogen en lippen.
Voor de verandering mag ik een ondergoedje en kousen aan en ik trek een transparante blouse er over aan.

Hij heeft het een en ander al klaargelegd, de bank gedraaid en alle spots op de bank gericht. Daar mag ik gaan zitten tussen de ijzeren kettingen en handboeien. Hij maakt alvast een paar foto's en dan moet mijn blouse uit. Veel te snel naar mijn zin, maar Frodo duldt geen tegenspraak, er moeten kennelijk nog erg veel foto's gemaakt worden.
Mijn tieten uit de bh en dan met die koude ketting erover heen. Ik mopper luidruchtig, maar moet dan ook nog de handboeien erbij pakken. Staan zo leuk decoratief bij mijn blote huid grijnst Frodo. Om het nog even erger te maken, moet ik mijn slip opzij trekken en mijn blote kutje laten zien. Daarna pak ik de ketting erbij en trek die tussen mijn lipjes door, erg koud, maar inmiddels begin ik toch een beetje op temperatuur te komen. Tijd voor een kleine pauze!

Als Frodo de foto's heeft overgezet op zijn laptop en we even wat gedronken hebben moet ik weer snel aan de gang. Ondergoedje uit, dat softe gedoe heeft nu lang genoeg geduurd, en mijn outfitje aan. Al tijdens het uitkleden begint hij foto's te maken en mopperend maak ik mijn pols- en enkelboeien vast. Kettingen er uiteraard tussen en daarna ook mijn halsbandje om. Opnieuw keurig op de bank voor een paar foto's en dan wil hij dat ik mijn prikbh-tje aan trek. Ik sta te emmeren en het wil niet zo erg. Ik voel me toch al niet zo prettig met die camera, ben nou niet bepaald een fotomodel. Daardoor ben ik behoorlijk gevoelig, die prikbh is pijnlijk en Frodo trekt hem op mijn rug goed strak aan. Daarna trekt hij aan de voorkant door de kleine gaatjes mijn tepels naar buiten. Ze moeten tenslotte wel zichtbaar zijn op de foto's, zegt ie vals! En dan, na een paar foto's, zet hij er klemmen met gewichten op om ze een handje te helpen. De klemmen met daaraan de gewichten trekken mijn tepels ver naar buiten en trekken dus ook mijn borsten nog meer strak in de prikbh. De prikkers aan de binnenkant voel ik nu heel erg en ik sta luid te mopperen! Teveel naar zijn zin kennelijk, want nu pakt hij ook nog het bitje erbij en moet ik dat in doen. Mopperen kan nu niet bepaald meer en hij geniet van mijn boze gezicht als hij opnieuw de camera laat flitsen.
Om het compleet te maken moet ik ook nog wat klemmen op mijn kutje en hij zet een rijtje knijpers vast op iedere schaamlip. Die knijpers zijn verbonden met een koordje en dat bindt hij vast om mijn benen, zodat mijn kutlipjes flink uit elkaar getrokken worden. Met dat open kutje moet ik vervolgens in verschillende houdingen gaan staan en liggen en als ik met mijn rug naar hem toe sta, voel ik opeens de klappen van een strokenzweep. Hij slaat me flink en tot overmaat van ramp sta ik nog te kronkelen ook. Het langzaam opbouwen van deze martelingen hebben het juiste effect en ik begin behoorlijk geil te worden inmiddels.
Als hij merkt dat ik sta te genieten vindt Frodo het tijd om even af te koelen en nemen we opnieuw een kleine pauze. Deze keer hoeft het van mij niet zo eigenlijk :-)

De prikbh en de knijpers mochten af, na de pauze mag ik een ander stel klemmen op mijn tepels plaatsen. Onder luid protest (bitje mocht ook af in de pauze!) zet ik de klemmen op mijn nu wel erg gevoelige tepels. Frodo dreigt dat ik niet te veel moet mopperen, omdat het anders nog erger wordt. Maar ik hoor zijn waarschuwing niet en vervolgens krijg ik op mijn borsten, om de tepels heen, nog een serie knijpers neergezet. Allemaal venijnig vastgezet op het dunne velletje van mijn borsten. Ik mopper luid, maar Frodo grijpt me als reactie in mijn kutje en ik moet met rode wangen bekennen dat ik het ook wel erg geil vind. Ondertussen neemt hij nog een paar foto's en dan moet ik zelf een paar hele valse klemmen (amerikaantjes!) op mijn kutje plaatsen.
Nu pas is hij tevreden en meldt me dat hij foto's wil waarop hij kan zien wat voor slet ik eigenlijk ben. Met andere woorden, ik moet mezelf klaar maken voor de fotocamera! In eerste instantie weiger ik, maar dan dreigt hij me serieus dat er dan helemaal niet klaargekomen gaat worden vanavond, dus ik weet niet hoe snel ik aan de slag moet. Met het trileitje erbij duurt het niet lang of ik ben volledig van de wereld. Van de foto's merk ik helemaal niets meer en ik vlieg bijna van de bank als Frodo onverwacht een lading kaarsvet over mijn borsten giet. Toch helpt dat nog een klein stukje, onbewust hield ik het toch tegen, en kom ik klaar...

Meteen daarna stoort hij me ruw in mijn subspace, hij wil nog even een paar mooie foto's als ik de klemmen van mijn kutje en borsten afhaal. Ik gil en piep, de boel is overgevoelig en achteraf zijn dit geloof ik de mooiste plaatjes geworden! Voor mij hoeft zo'n sessie voorlopig niet meer.
Ik mag nu echt even wegzakken...

cass