047

Wel of niet?

Na een heerlijk etentje bij DM en cinderella, staan Frodo en ik rond half 11 op het punt om naar huis te gaan. We zijn al eerder laat bij ze weg gegaan met een kater, omdat er uiteindelijk niets of pas veel te laat echt iets gebeurde. Dus Frodo en ik hadden van te voren afgesproken dat we op tijd weer naar huis wilden. Het is tenslotte nog een uur rijden en we wilden zelf ook nog wel ff 'stoeien' voor het slapen gaan.
cinderella helemaal teleurgesteld, omdat ik kennelijk naar huis wil en de Dominanten waren op dat moment net even boven. Dus ik met haar in discussie en op haar in praten. Oorspronkelijk was het namelijk de bedoeling dat ik met haar zou spelen en zij was steeds aan het terugkrabbelen. Nadat ik op haar heb in gepraat, gaat ze toch over stag en besluiten Frodo en ik te blijven, zodat ik nog even met cinderella kan spelen.

DM haalt daarop hun speelgoed tevoorschijn en Frodo vist onze koffers uit de auto. Een hele verzameling ligt uitgestald op de vloer in hun woonkamer en ik zeg cin dat ze haar outfitje aan moet trekken. Daarna zet ik haar tegen de deur met haar polsen omhoog aan een stuk bondagekoord. Ze kan geen kant meer op...

Omdat ik wil dat ze haar Meester kan zien, mag ze van mij geen blinddoekje om. Ze mag eerst met haar gezicht naar de deur om het wat veiliger te maken en ze begint meteen te mopperen dat de deur stinkt! Dus barsten we allebei in lachen uit, ik sta bijna in mijn broek te piesen, omdat ik ook best nerveus ben en zij staat hoogst ongemakkelijk te lachen tegen die deur.Dan begint ik met het serieuze werk en sla haar op haar billen, rug en benen met 2 verschillende zwepen en een plak. Regelmatig stop ik even om te polsen of ze het nog leuk vindt en om even contact te maken. Voor mij is het tenslotte ook nieuw!

Dan mag ze zich omdraaien en kijkt ze gegeneerd de kant van onze Meesters op. Die zitten samen heerlijk op de bank te genieten van het schouwspel.Om haar aandacht bij mij te houden, zet ik 2 valse klemmen op haar tepels en ze begint meteen te piepen. Tussen de klemmen zit echter een kettinkje en die moet ze maar vasthouden tussen haar tanden. Is het meteen stil ook. Maar voordat ik het kettinkje tussen haar tanden heb zitten, komt ze alweer met de bijdehante opmerking dat ze een metaalallergie heeft! Whahahaha, ik lig in een deuk en zij vervolgens ook. Daar trap ik dus mooi niet in! Ik vraag haar of ze goed naar me geluisterd heeft en ze beweerd van wel. NIET dus.
Aan het begin van ons spel heb ik haar gezegd dat ze haar outfitje aan moest trekken en daar hoort ook een halsbandje bij. Die heeft ze niet om en ze beweert opeens dat ze die vergeten is. Me hoela!
Ik had namelijk het plan om dat kettinkje tussen die hufterige klemmetjes door de ring van haar halsband te halen. Maar nu moet ze hem dus maar zelf vasthouden! Eigen schuld...

Opnieuw pak ik er een zweep bij en begin haar op haar borsten te slaan en te roffelen tot ze niet meer braaf kan blijven stil staan. Daarna verplaats ik de zweep naar haar kutje. Sla met de zweep haar benen flink wijd uit elkaar, omdat ze steeds de neiging heeft dichter naar elkaar te stappen. Als ze dan zo open en beschikbaar voor me staat met (nog steeds!) haar handjes netjes omhoog, sla ik een paar keer erg vals op haar kutje. Die lieve cin geeft geen kick, braaf meisje!

Dan ga ik dicht tegen haar aan staan en overleg zachtjes met haar. Op dit moment ben ik zelf ook even de draad kwijt en heb besloten haar over te dragen aan haar eigen Meester. Ik ben inmiddels ook wel aan een pak op mijn lazer toe ;-)

Ik maak haar los van de deur en ze mag zelf een zweep uitzoeken uit de collectie die op de grond verspreid ligt. Daarna mag ze op haar knietjes bij haar Meester gaan zitten en hem heel lief vragen of hij haar daar alsjeblieft mee wilt slaan. Luid en duidelijk genoeg, zodat IK het ook horen kan.
Ze schaamt zich dood, helemaal omdat Frodo en ik er bij aanwezig zijn, maar ze zit ook wel helemaal in haar rol. Als een keurig subje vraagt ze DM en hij grijnst van oor tot oor.

Achteraf kreeg in een compliment dat ik het zo creatief had opgelost... Ik hoop eerlijk dat er snel weer een kans komt om te spelen. Vooral het teasen vind ik kicken!
Rest van de avond in deel 2...

liefs cass