048

En nu ik!

Na mijn spel met cinderella, kruip ik bij Frodo op de grond bij de bank om samen toe te kijken als ze met DM gaat spelen. Frodo kan intussen zijn handen niet thuis houden en zit me behoorlijk geil te maken. Zien spelen doet spelen! en omdat ook ik behoorlijk de kriebels heb gekregen van het spelen met cinderella, zet Frodo me vrij snel daarna aan een paal vast. DM en cin hebben in het huis waar ze nu wonen een paar palen staan. HEEL handig! Tis jammer dat ze volgend jaar gaan verhuizen, we zullen vooral die palen missen...

Ik heb inmiddels mijn outfitje aan getrokken (mét halsbandje!) en Frodo heeft me vastgezet aan een paal. Om me nog even verder op te warmen, slaat hij me meteen grondig met een rubber karwats tot ik sta te draaien van geiligheid.
Uiteraard maakt Frodo me voor geile slet uit, als hij merkt dat ik sta te soppen als een natte dweil. Maar door al dat gespeel met cin en zo, ben ik behoorlijk ver heen en wil alleen maar spelen en geil zijn!

Frodo draait me om en slaat me met het streelzweepje op mijn rug. Dat ding ziet er onschuldig uit, maar striemt erg gemeen en voelt vlijmscherp aan op mijn rug. Hij blijft zwiepen tot ik aangeef dat het teveel wordt en me weg begin te draaien. Toch houdt Frodo daar wel van, subjes die niet stil kunnen staan. Hij wisselt van zweep en karwats en gaat door tot de tranen in mijn ogen branden. Ik wil niet toegeven. Ook omdat we niet alleen zijn en ik erg het gevoel heb dat cin en DM zitten te kijken. Maar dat kan ook verbeelding zijn, door die blinddoek zie ik geen steek!
Als mijn rug en billen vuurrood zien, mag ik me opnieuw omdraaien en met een zucht van verlichting druk in mijn hete achterkantje tegen de koude paal.

Maar Frodo kent geen genade en zet de Amerikaantjes op mijn toch al gevoelige en gespannen tepels. Ik piep en ik kreun, maar als reactie krijg ik een venijnige tik met een rijzweep op die klemmen. Ik kan wel door de grond gaan en geef een kreet van pijn.
Daarop grijpt Frodo me opnieuw in mijn kut en voelt dat ik nog steeds drijfnat ben. Hij sist 'je drijft de tent uit, slet!' en ik piep zachtjes 'ja Meester'. 'Mocht dat?' klinkt het vervolgens bars en ik weet het opeens niet meer 'ja Meester, nee Meester' en ik vraag me af wat ie nou zei...
'Geil kreng' klinkt het bij mijn oor en meteen daarna voel ik een triller tegen mijn gevoelige klitje. Door de hardheid van het eitje, hij heeft 'm meteen op vol vermogen, schiet ik met mijn heupen naar voren en hang vervolgens aan mijn toch al pijnlijke polsen aan de paal. Stil staan kan ik allang niet meer en wat er om me heen gebeurd kan me ook niet zoveel meer schelen.

Als ik het even later echt niet meer kan houden, vraag, nee smeek ik mijn Meester of ik alsjeblieft klaar mag komen. Maar hij is onverbiddelijk en zegt me nog maar even te wachten, ik moet het nog maar even volhouden. Ik weiger en ik mopper en als straf trekt hij ook nog eens aan de Amerikaantjes die aan mijn tepels hangen. Auwauwauw!
Maar ook lekker, dit ik kicken! en voor de laatste keer smeek ik hem om mijn orgasme. Gelukkig stemt hij toe, want de storm gaat al door mijn lijf en heftig zwetend sta ik te schokken en te trillen in de touwen. Ik had het niet meer tegen kunnen houden en hang zuchtend voorover tegen Frodo aan.
Hij streelt me lief over mijn hoofd en dat is de druppel, ik laat me gaan. De tranen rollen over mijn wangen en de hele omgeving is er even niet. Laat mij maar ff brullen...

Dan maakt hij mijn polsen los en zak ik langs de paal naar beneden. Leunend tegen de koude paal, met mijn blote billen op de grond, zit ik weg te zweven en hoor vaag hoe Frodo van me wegloopt. Even plassen waarschijnlijk.
cinderella kan dit niet aanzien en komt heel lief met een glaasje appelsap naar me toe en biedt me een slokje aan. Ze heeft pas in de gaten hoe ver weg ik ben, als ze het glas voor me vast moet houden, anders had ik het omgekieperd geloof ik.
Dan komt Frodo weer terug en hoor ik cin als een haas wegtrippelen...

Achteraf lachen, omdat ze dacht dat het niet mocht, maar cassje besefte nauwelijks wat er om haar heen gebeurde... Die was in subspace...

cass