049

Straf...

Black Desire en Influence waren vanmiddag bij ons op visite en Influence had al aangegeven dat BD bij ons op haar lazer zou krijgen. Ze had een opdracht gekregen van Influence en die niet naar tevredenheid uitgevoerd. Bewust of expres, straf ging ze krijgen.
Al bij binnenkomst bemerken wij een hele andere Black Desire dan we gewend zijn. Onder de duim van haar Dom gedraagt ze zich als een braaf subje die netjes luistert. Het duurt dan ook niet lang of Influence bindt een rood halsbandje bij haar om de nek om de verstandhoudingen duidelijk te maken.

Ze zit vanuit haar stoel uitdagend naar hem te kijken en tussen het gesprek door, is de spanning voelbaar. Ze krijgt een seintje.
Hij loopt naar onze eettafel en vist uit zijn tas een paar handschoentjes en trekt die aan. BD is hem braaf gevolgd en gaat zowaar helemaal uit zichzelf over zijn schoot liggen. Hij trekt haar rokje omhoog en trekt haar string strak tussen haar billen, zodat deze niet in de weg zal zitten.
Dan begint hij met slaan.
Ik zit naast Frodo op de bank en samen kijken we toe. Regelmatig krimp ik zelf ook in, als ik BD zie en hoor reageren op de slagen die ze krijgt. Hij slaat lang en hard en haar billen zien op deze afstand al erg rood.

Hij had zijn horloge op de eettafel gelegd en maakt er helemaal een showtje van met zijn handschoenen aan. Na een kwartier intensief geslagen te zijn, mag BD haar vuurrode billen aan ons laten zien en ik schrik ervan. Op verschillende plaatsen zijn de bloeduitstortingen duidelijk te zien en ik kan me niet inhouden. Ik loop naar haar toe en sla mijn armen om haar heen, even troosten! Daarna mag ik haar billen insmeren met SRL-gel, om de eerste zwellingen een beetje te drukken. Niet te geloven, de blauwe plekken en donkere striemen zijn dik en opgezet, ik ben er huiverig van.

Jammer genoeg blijven ze niet eten en tegen 6 uur zijn ze alweer vertrokken. Tijd voor Frodo en mij om na te praten. Helaas pakt dat voor mij ook niet zo geweldig uit, want Frodo vindt dat ik eigenlijk veel te weinig over de knie ga. Ik protesteer uiteraard heftig, maar bereik daar totaal verkeerd resultaat mee. Frodo kent geen genade en heeft kennelijk jeukende handen gekregen van het voorbeeld 's middags.

Hij trekt me over zijn knieën en begint met slaan. Gelukkig bouwt hij het langzaam op en geeft me de tijd om de slagen op te vangen. Hij weet dat er voor mij geen grotere straf is dan spanking. In tegenstelling tot de meeste subjes vind ik spanking absoluut niet leuk en daar doet hij me dan ook totaal geen plezier mee.
Ik lig met mijn gezicht naar de klok van de video en probeer in de gaten te houden hoe lang hij me slaat, maar al snel ben ik volkomen de kluts kwijt. Ga ik dit dan toch nog leuk vinden?

Ik ben inmiddels behoorlijk afwezig, als ik verward merk dat Frodo gestopt is met slaan. En in plaats van opgelucht adem te halen en snel op te staan, komt er iets heel anders uit mijn mond. "Stop je?" klinkt het vragend en Frodo beaamd lachend dat het genoeg is voor vanavond.
Vertwijfeld sta ik op en hij merkt mijn verwarring gelukkig op. Armen om me heen en een dikke knuffel "Goed zo, kleintje" klinkt het in mijn oor.
Ik geloof werkelijk dat ik het deze keer wél leuk heb gevonden!

cass