050

Een slet...

Vanavond wil Frodo me als een slet aftuigen, om zijn eigen woorden maar te gebruiken. Ik moet me voorbereiden en hij wil niet teleurgesteld worden zegt ie er nadrukkelijk bij. Wat ik onder een slet versta, mag ik zelf bedenken, zegt ie nog. Maar ik moet in mijn achterhoofd houden dat ik zo de straat op zou moeten. Dus je kan je er wellicht wel iets bij voorstellen.

Ik maak me klaar. Neem een douche zoals gewoonlijk en zorg dat ik overal keuring glad geschoren ben. Mijn huid is schoon en fris, nu nog wel... Eerst maar eens mijn nagels lakken en mijn kleding bij elkaar zoeken. Kort rokje, jasje (uiteraard niets eronder), zwarte kousen, hoge hakken en alvast diep rode nagels.
Ik zet mezelf zwaar in de make-up, maak mijn ogen bijna zwart en doe dezelfde kleur lippenstift op als mijn nagels, dieprood, bloedrood. Ik voel me inderdaad een hoer op dit moment, maar dat is ook net wat Frodo in gedachten had. Wat ben ik blij dat ik niet werkelijk de straat op hoef, dat zijn onze voorkeuren gelukkig niet ;-)

Aan zijn gezicht kan ik nog net aflezen dat hij tevreden is. Hij kijkt zuinig, maar ik zie een glinstering in zijn ogen. Ik besef me dat die glinstering ook betekend dat er nog veel komen gaat, ik schakel de knop om in mijn hoofd en ga ervoor...
Hij maakt een paar vernederende foto's van me en wil dat ik ook nog ga staan draaien voor die camera. "Laat maar zien dat je een slet bent!" zegt ie tegen me en met rode wangen draai ik me nog een keer om...
Dan moet ik hem pijpen, grrrrr. Meteen zit alles onder de lippenstift (hoe moet ik dit in 's hemelsnaam knap doen?) Mijn handen, zijn pik en ik moet voorzichtig zijn dat ik niet ook alles op zijn kleren en de bank smeer. Gelukkig draagt hij zwart.

Mijn kleren moeten uit. Hij zet me neer in de kamer onder de haak aan het plafond. Een stalen ketting hangt uitnodigend op me te wachten en huiverend vraag ik me af wat hij wilt.
Hij tuigt me op. Om mijn borsten bindt hij strak een dun sisal koord en ik piep van pijn. Ik zie ze rood worden onder zijn handen en als hij klaar is, streelt hij ze... Ik voel de gevoeligheid, vooral in mijn tepels... en de geilheid kriebelt al in mijn buik.
Ik moet op mijn knieen en hij maakt mijn polsen vast op mijn rug met stalen handboeien. Leuk is anders en ik zit hoogst ongemakkelijk op die koude vloer. Ik mopper en voor straf zet hij een paar valse klemmen op mijn tepels. Terwijl ik me afvraag waarom ie eigenlijk die ketting heeft opgehangen, voel ik hem trekken aan mijn toch al gevoelige tepels. Hij maakt de klemmen vast aan de ketting die boven mijn hoofd hangt, dus mijn borsten en tepels worden pijnlijk omhoog getrokken. Ik mopper opnieuw luid, zo geil als ik ervan wordt, zo zeer doet het ook!

Omdat Frodo geen zin heeft in een mopperend slavinnetje, pakt hij het bitje erbij en voor ik kan weigeren (ik had ook niet gedurfd!), zit het bitje in mijn mond en maakt hij het riempje in mijn nek vast. Woest kijk ik hem aan als ik besef dat hij zich zal aftrekken op mijn gezicht! Ik vraag me in stilte af wat ik fout gedaan heb, want dit is echt straf voor me...
Hij geniet! Als hij is klaargekomen, laat hij me nog even zo zitten, totdat de sperma van mijn gezicht begint te druppelen. Ik gruwel ervan en hij heeft in de gaten dat ik het niet lang meer volhoud. Gelukkig mag ik los en ik weet niet hoe snel ik met een tissue mijn gezicht moet schoonmaken! De vegen make-up zitten overal, maar dat kan me even niets schelen, als die bende maar weg is!
Tijd voor een break...

-/-

Na een poosje gepraat te hebben, even tot rust te zijn gekomen, is het mijn beurt. Hij wil dat ik mijn outfitje aantrek en geeft me er vervolgens flink van langs met een strokenzweep. Ik draai en ik piep en pas als mijn rug en billen rood genoeg naar wens zijn, mag ik op mijn kussentje gaan liggen, opnieuw onder de ketting.
Hij maakt een been omhoog vast aan de ketting en ik kan dan werkelijk geen kant meer op. Heel vals slaat hij me dan nog een paar keer met de strokenzweep op mijn open kutje en ik merk zelf dat ik behoorlijk van de wereld begin te raken.
Om me weer even terug te halen, zet hij een triller op mijn klitje en ik lig meteen te schokken en te trillen. Kreunend vraag ik hem om meer en dat laat hij zich geen twee keer zeggen, ik voel hoe hij meteen zijn vuist bij me naar binnen werkt. Ik laat me door hem neuken en houd zelf de triller op zijn plek. Het duurt nu niet lang meer en ik mag gelukkig meteen klaarkomen.

Hij maakt me los van de ketting en als mijn been omlaag komt, weet ik dat ik de volgende dag enorme last van spierpijn zal hebben! Frodo zal tevreden zijn...

cass