051

Slaan...

Ik heb gevraagd of hij me wil slaan! Trots en koppig als ik normaal gesproken ben. Ik was klaar voor het spel, netjes mijn outfitje aan en wachtte tot mijn Meester tijd voor me zou hebben. Ik zat bij hem op de grond, aan zijn voeten bij de bank en voelde me zo ontzettend klein, zo ontzettend onderdanig. Ik wilde het zelf. Zonder druk, zonder overhalen. Netjes op mijn knietjes heb ik hem gevraagd of hij me alsjeblieft wilde slaan.
Het bleef even stil en heel even twijfelde ik. Nee... Als ie nu zou weigeren... Pff, als ie nu zou weigeren, zou ik vertrekken. Zou ik naar boven gaan en mijn kleren aantrekken. Een vlaag van teleurstelling en verdriet ging al door mijn buik, toen hij opeens zei "Ja kleintje, ik zal je slaan"

Opluchting!

De opluchting is groot als ik deze woorden hoor boven mijn gebogen hoofd. Ik voel over iedere wang een traan naar beneden glijden en besef hoeveel ik van mezelf geef op dit moment. Hoezeer ik hem hiermee een plezier doe, alleen door dit te vragen. Maar ook besef ik opeens hoe kwetsbaar ik ben, iedere weigering zou op dit moment te veel voor me zijn geweest en doordat hij me 'kleintje' noemt, weet ik dat hij het ook beseft.

Hij trekt me aan mijn halsband omhoog en neemt me mee naar de deur. Hij zet me vast met mijn polsen hoog boven mijn hoofd en ik laat mijn hoofd naar achter leunen. Veel tijd om te genieten van het moment, krijg ik niet. Hij slaat me direct erg venijnig met zijn favoriete rijzweepje en als ik een beetje op temperatuur ben, laat hij het streelzweepje over mijn borsten en buik zwiepen.
Daarna mijn rug en terwijl ik weer die rijzweep verwacht, voel ik opeens een rietje roffelen op mijn billen. Hij voert het tempo langzaam op en roffelt steeds harder. Net zo lang tot ik niet meer stil kan blijven staan en bij iedere tik probeer weg te draaien van het rietje. De warming-up is achter de rug...

Ik moet op mijn knieen en ik denk dat ik hem pijpen moet. Door de blinddoek heb ik totaal niet in de gaten wat er om me heen gebeurd en ik reageer dan ook verbaasd als ik hem opeens met kettingen in de weer voel bij mijn pols- en enkelboeien. Hij zet de ketting vrij strak tussen mijn polsen en enkels en wil dat ik zo achter hem aan kruip naar de bank. Mooi niet! Dat kan ie echt vergeten!, schiet het door mijn hoofd. En ik weiger dan ook in eerste instantie. Hij slaat me op mijn billen en rug om me aan te sporen, hij weet wat voor straf dit voor me is, dat ik een ontzettende hekel aan kruipen heb! En toch dramt hij door, net zolang tot ik de tranen over mijn wangen heb lopen. Ik zak door mijn ellebogen en knieen en zit als een bolletje op de grond, mijn schouders schokken, maar ik wil niet toegeven. Deze keer is het een strijd tussen hem en mij en ik weet dat hij zijn zin zal krijgen. Ik zal voor hem kruipen, hij is vastbesloten! Maar niet zomaar... hij heeft me flink moeten slaan om me vooruit te krijgen. Laaiend ben ik, woedend! Maar ook gebroken... Het gebeurd zelden dat hij doorzet, terwijl de tranen over mijn wangen lopen. Jankend kruipen... ik ben helemaal stuk als ik die 2 meter naar de bank heb overbrugd...

Bij de bank gekomen, mag ik even opstaan en als beloning (!) voor het kruipen, zet hij de Amerikaantjes op mijn tepels en hangt er nota bene nog een gewicht aan ook! Auwauwauw! Hij duwt me voorover en ik moet met mijn armen op de rugleuning van de bank leunen, zodat hij me van achteren kan neuken.
En dat doet ie! Hard neukt hij me, laat me flink schudden en als het hem niet hard genoeg gaat, geeft hij zelf nog even een mep tegen mijn borsten. Intussen slaat hij me hard op mijn billen en neukt me hardhandig terwijl mijn borsten pijnlijk hard tegen de bank aan zwiepen. Hij gaat steeds harder slaan en op het moment dat het me echt teveel wordt, voel ik dat hij kreunend klaarkomt.

Daarna mag ik op de bank gaan liggen. Met een triller erbij mag ik met mezelf spelen en om me nog een beetje te stimuleren (ik wilde weigeren namelijk), trekt hij vals aan de klemmen op mijn tepels. Ik geef me over aan de vernedering en zet het eitje tussen mijn schaamlippen. Als hij me dan ook nog gaat fisten, zit ik in no-time tegen mijn orgasme aan. Maar Frodo zou Frodo niet zijn, als ook dat niet even uitgesteld moet worden.
Pas als ik het echt niet meer kan tegenhouden en hem meerdere keren gesmeekt heb of ik alsjeblieft klaar mag komen, geeft hij zijn toestemming en stormt het door me heen...

Ik ben compleet van de wereld en schrik me lam als hij de klemmetjes van mijn tepels haalt. Dit doet zo onwijze pijn dat de tranen opnieuw in mijn ogen schieten. Wanneer hij dan ook nog een lieve opmerking maakt, ben ik niet meer te houden en lig ik in zijn armen te brullen...
De ultieme subspace...

cass