056

Fijne feestdagen...

Vanavond gaan we een passende foto maken voor de site om al onze fans en bezoekers hele fijn feestdagen toe te wensen. Morgen is het kerst en eigenlijk liepen we al een poosje met de plannen, maar kwam het er gewoon steeds niet van. Vanavond, op kerstavond, is het zover en Frodo heeft al het een en ander klaargelegd om te gebruiken voor decoratie.

Allereerst binden we mijn borsten strak op en zetten het touw vast aan mijn halsbandje. Ze komen als bollen vooruit te staan en Frodo zou Frodo niet zijn als hij daar geen misbruik van zou maken. Hij knijpt er even vals in en ook mijn gevoelige tepels laat hij niet met rust.
We hebben rode linten van de kerstkaarten en die zijn te kort om op te hangen, maar uitstekend geschikt om rond mijn tieten te strikken. Ik sta inmiddels met mijn polsen omhoog vastgebonden tegen de deur aan en heb een blinddoekje om. Wat er dus allemaal precies gebeurd weet ik niet, behalve dat ik om de haverklap de digitale camera hoor piepen als Frodo weer een foto maakt.

Dan voel ik een felle pijn in mijn tepels en besef dat Frodo op mijn toch al gevoelige tepels een paar klemmen heeft geplaatst. "Om te decoreren", klinkt het liefjes in mijn oren, als ik mopper van verontwaardiging. Het doet pijn en dit was niet de afspraak. Maar ik hoef ook niet alles te weten krijg ik kil te horen en hij trekt vervolgens zachtjes aan de klemmen.
Intussen kan ik nauwelijks meer stil staan en sta te kronkelen tegen de deur. Toegeven dat ik het eigenlijk erg lekker vind, weiger ik en ook daar weet Frodo wel een passende straf voor.

Hij schrijft met hennastift op mijn borsten. Op de ene komt 'merry X-mas' en op de andere tiet 'happy 2002!'. Ik voel hem schrijven maar niet exact en iedere keer als ik denk dat hij klaar is, gaat hij weer verder. Het duurt langer dan ik dacht, maar ik heb ook niet echt veel benul van de tijd. Ik hang op dit moment ergens tussen hemel en aarde...

Schrik! Ook Frodo had in de gaten dat ik stond te zweven en haalt me abrupt terug door kaarsvet over mijn tieten te druppelen. Tja, bij de kerst horen kaarsen, dus dat moet het geheel toch wel aardig decoreren verteld hij me. Hij druppelt her en der over mijn borsten en laat zelfs een paar druppels op mijn toch al overgevoelige tepels vallen. Door de klemmen wordt het allemaal wel erg pijnlijk en Fro besluit dat het tijd is voor de 'finale' foto.

We hadden nog een pakje sterretjes van vorig jaar liggen en die wil hij tussen de touwen rond mijn tieten steken om ze daarna aan te steken. Helaas wil dat niet helemaal lukken omdat de touwen inmiddels in mijn huid snijden en het wordt wel erg pijnlijk om daar nog sterretjes tussen te steken. het scheelt niet veel of hij heeft me in tranen en gelukkig doen we het op een andere manier.
Hij maakt mijn polsen los en geeft me een moment steun zodat mijn schouders weer los kunnen komen. Dan moet ik zelf de sterretjes vast houden en schuin voor en boven mijn borsten houden. Ik doe mijn best en schiet enorm in de lach als Frodo hard grondig loopt te mopperen dat ze niet branden willen. het zijn oude sterretjes en na veel geëmmer branden ze eindelijk. Om vervolgens weer uit te gaan op het moment dat Fro een foto wil nemen. Ik kan werkelijk mijn lachen niet houden en gelukkig ziet Frodo er ook de humor van in.

Nadat we de juiste foto gemaakt hebben, mag ik Frodo op gepaste wijze bedanken voor de mooie foto's en krijg daar zelf ook mijn beloning voor...

cass