057

Gelukkig 2002!

Oud en nieuw hebben we lekker als gezin gevierd. Om half 12 heb ik de kinderen wakker gemaakt en in hun pyjamaatjes mee naar beneden genomen. Op de televisie is vuurwerk te zien en zelf hebben we sterretjes. Ze vinden het prachtig en uiteraard zitten ze om middernacht aan de oliebollen en appelflappen. Het was heerlijk...

Maar uiteraard willen Frodo en ik het nieuwe jaar ook in stijl inluiden en dat doen we op 1 januari, wanneer de kids bij hun vader en opa en oma nieuw jaar vieren.

-/-

De spullen staan klaar op de eettafel en ik moet van Frodo mijn outfitje aantrekken. Intussen is hij bezig de kaarsjes aan het aansteken en als ik klaar ben zie ik dat Frodo allemaal sfeerlichtjes op de salontafel neergezet heeft. Hij wil dat ik daar tussen ga liggen en ik mopper uiteraard luid, want echt makkelijk is het niet om er precies tussen te gaan liggen.
Wanneer ik lig, moet ik mijn blinddoekje omdoen en heb ik geen notie meer wat er om me heen gebeurd. Wel staat meteen mijn 6e zintuig op scherp en probeer ik op mijn gehoor te volgen wat Frodo aan het doen is. Helaas voor mij weet Frodo dat ook en zet hij meteen de stereo aan en mijn favoriete muziek op een flink volume. Zo hoor ik hem niet lopen en kan ik heel makkelijk de knop omzetten.

Hij maakt mijn polsen onder de tafel door vast aan een ketting die hij strak zet. Ik kan mijn handen nu dus niet meer omhoog of opzij bewegen. Ik zal de tafel aan de zijkant moeten vasthouden om nog een beetje comfortabel te liggen en als ik mopper vraagt Frodo zich hardop af waarom een subje in 's hemelsnaam comfort nodig heeft... (grinnik).
Daarna maakt hij ook mijn enkels vast aan de poten van de salontafel en kan ik werkelijk geen kant meer op. Hij streelt even zachtjes mijn borsten en tepels en grijnst vals als ik begin te kronkelen. Dan knijpt hij even vals en ik kreun...
"Je ligt toch niet te genieten hè?", vraagt hij me en ik schudt meteen mijn hoofd "NEE, Meester!", antwoord ik heel rap en terecht grijpt hij me bij mijn kutje. Ik kan niet ontkennen dat mijn kut natter is dan normaal en voor straf knijpt hij heel kort en gemeen in mijn schaamlippen.

Ik hoor hem van me weglopen en ik vraag me af wat hij gaat doen, maar voordat ik er echt over kan nadenken, is hij alweer bij me terug en tikt hij me vals op mijn borsten met een zweepje. Hij grijpt me opnieuw bij mijn natte kut en vraagt of ie daar soms een lekkere grote dildo in moet stoppen. "Alstublieft Meester" piep ik zachtjes, want echt toegeven wil ik natuurlijk niet. Toch voel ik me erg onderdanig vanavond en geef hem braaf de antwoorden die hij horen wil. Ik vertel hem dat ik een geile slet ben en dat ik graag wil dat hij me daarvoor straft. Tenminste... ik vertel het hem niet, maar bevestig de vragen die hij stelt. Om zelf te vragen om straf vind ik nog veel te moeilijk en dat doe ik niet of nauwelijks.

Hij duwt een dikke dildo in mijn kutje en plakt met een stuk dikke tape een triller vast op mijn klitje. Daarna tikt hij af en toe vals op mijn tepels en kutje met het zweepje en opeens voel ik hitte. Hete druppels kaarsvet vallen op mijn borsten en buik en ik lig al snel met mijn handen en voeten aan de kettingen te trekken, waarmee hij me heeft vastgezet. Hij maakt mijn hele huid gevoelig en overal voel ik kleine hete druppels vallen. Normaal kan ik het nog wel inschatten, maar vanavond druppelt hij echt willekeurig en voel ik ze op mijn tepels en het volgende moment op mijn dijen. Om daarna weer druppels op mijn armen te voelen en dan opeens op mijn buik en navel.

Wanneer hij merkt dat het trillertje op mijn klitje zijn werk goed doet en ik behoorlijk van de wereld begin te raken, haalt hij me met een ruk terug door de kaarsen boven mijn kutje te houden. Hete druppels kaarsvet vallen op mijn overgevoelige vlees en ik geef een kreet van pijn. Wild schud ik met mijn hoofd en wil dat ie daar weggaat met die kaarsen, dit is gewoon te erg! Maar hij duwt het trillertje op zijn plek tegen mijn klitje en voor ik het weet, voel ik dat ik klaar ga komen. Als hij op dat moment opnieuw de kaars kantelt boven mijn kutje, kom ik schokkend klaar en voel de tranen uit mijn ooghoeken druppelen.

Hij komt op zijn hurken bij me zitten en slaat zijn armen om me heen...
Dan maakt hij me los en helpt me van de tafel af. Helemaal dizzy hang ik tegen hem aan en gelukkig krijg ik even de tijd om te zweven voordat ik hem mag bedanken...

subspace!

cass