060

Pay-tv

We hebben een lang weekend Zandvoort met z'n tweetjes zonder de kids geregeld. Wat een last-minute via internet toch handig kan zijn! Lekker goedkoop in een 5-sterren hotel 2 nachten met z'n tweetjes en een uitgebreid ontbijtbuffet. Ergens de avondmaaltijd halen moet dan toch geen probleem zijn...

We genieten van onze hotelkamer en zijn er op vrijdag al vroeg in de middag. Kamer opzoeken, spullen uitpakken en daarna naar het stadje. Lekker rondstruinen en in gekke winkeltjes neuzen, heerlijk om er even samen uit te zijn. We treffen het met het weer, zo mooi is het in februari nog nooit geweest. Warm ook, bijna lente. We genieten, waren hier zo hard aan toe, even alles vergeten, al het gezeur thuis laten. Tijd voor elkaar...

Als we 's avonds in onze hotelkamer zitten, genieten we opnieuw van de tijd en de ruimte. Heerlijk ook om even geen internet te hebben, heen computers die aan staan en geen mail checken. Maar ook geen site om aan te sleutelen. Puur en alleen elkaar. Kletsen over de ideeÎn die we hebben voor de site, het nieuwe uiterlijk waar we al lang aan zitten te denken. Einde winterslaap en tijd voor nieuwe dingen. We gaan ervoor! Te beginnen met vanavond, Frodo heeft plannen voor me...

's Middags heeft hij al op de tv zitten zappen en toen zagen we op pay-tv al wat leuke sexfilms. Je moet er welliswaar voor betalen. maar ze kunnen wel leuk zijn om naar te kijken.
Omdat Frodo weet dat ik behoorlijk geil kan worden van een leuke sexfilm, besluit hij om ons kamernummer op te geven en meteen hebben we dus een erg leuke film op tv. Wel jammer is dat allebei de films behoorlijk anaal gericht zijn, beetje teveel van het goede. Maar 1 van de 2 films heeft een kinky tintje en er worden zelf blinddoeken, handboeien en zwepen in gebruikt, hmmm dat beloofd wat!

Ik heb inmiddels snel mijn outfitje aan getrokken en mag naast hem op de bank als we de films gaan kijken. Gelukkig maar, ik heb er een hekel aan om op de grond te zitten, dan voel ik me helemaal zo klein.
Frodo kan natuurlijk zijn handen niet thuishouden en zit me tijdens de film af en toe gemeen in mijn tepels te knijpen. Ook de rest van mijn lijf laat hij niet met rust en op een gegeven moment heeft hij me zelfs over de knie liggen terwijl we tv kijken, grrrrrr.

Omdat er in beide films veel anaal voor komt, kan het niet uitblijven dat wij daar ook zin in krijgen en gelukkig heb ik mijn flesje met olie mee genomen. Voorzichtig smeert Frodo wat op mijn gaatje en duwt meteen een vinger naar binnen. Ik lig meteen al te kreunen en hij duwt met gemak nog een vinger erachter aan. Als hij kort daarna 3 vingers in mijn kontje heeft zitten, begint hij voorzichtig met oprekken. Ik kronkel en ik kreun en Frodo besluit dat we maar op het bed verder moeten gaan, bank is dan toch klein en lastig.

Eenmaal op bed neukt hij me hard en grondig en ik lig me te verbijten in het dekbed. Als ik zo lig te genieten, kan ik nogal lawaaiig zijn en ik heb niet de behoefte dat het hele hotel ons hoort :-)
Dan draait Frodo me om en duwt een van onze grootste dildo's in mijn drijfnatte kutje. Waar hij die opeens vandaan heeft gehaald is me een raadsel, de koffer staat niet echt in de buurt. Maar veel kan het me niet schelen omdat hij me ruw neukt met zijn eigen pik en met die dildo. Ik vind het waanzinnig en ga helemaal uit mijn dak. Met veel volume laat ik horen dat ik geniet en de omgeving ben ik allang vergeten. Waar we zijn interesseert me opeens geen moer meer. Gelukkig heb ik toestemming om mezelf klaar te vingeren en het duurt dan ook niet lang of we komen allebei klaar.

Voldaan en intens tevreden liggen we op het bed uit te puffen en we besluiten dat ons weekend niet meer stuk kan. En dat op vrijdagavond, hmmm.
En ik ben ook tevreden, heb mijn eerste sandwich gehad en ik denk niet dat ik op deze manier een sandwich met 2 mannen hoef. Het is mij wel prima zo!

De rest van het weekend is relaxed en rustig. Uiteraard spelen we regelmatig, maar niet echt heftig. We genieten vooral veel van elkaar en van de rust. Op zaterdag lijkt de hele wereld uitgestorven door het huwelijk van onze kroonprins.
En wij? Wij genieten vooral van het mooie weer...

liefs cass