066

Anaal

We zitten op de bank als Frodo zich hardop afvraagt waarom ik mijn outfitje nog niet aan heb. Ik ontwijk de vraag en babbel vrolijk over van alles en nog wat. Heb wel zin om te spelen, maar vind het ook leuk om uit te stellen. Soms net zo lang tot Frodo me op mijn lazer geeft voor mijn getreuzel, hoewel hij eigenlijk helemaal geen reden nodig heeft om me een pak rammel te geven. Dat pak rammel krijg ik toch wel, hoe dan ook. Omdat we het allebei veel te leuk en lekker vinden, dus wat maakt het uit dan...

Dan moet ik er vaart achter zetten, omdat hij al opgestaan is en een zweep staat uit te zoeken om me op gang te helpen. Snel trek ik mijn outfitje aan, enkelboeien, polsboeien, mijn halsbandje doe ik netjes om en ik vraag hem of ik ook mijn blinddoek om moet doen. Stomme vraag eigenlijk, uiteraard, hij wil niet dat ik sta te koekeloeren en afgeleid ben door mijn omgeving.
Intussen heeft hij al een balkje achter de deur gehangen en het koord strak getrokken. Hij zet me tegen de deur en bind mijn polsen hoog vast aan het koord. Ik kan geen kant meer op en als ik mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar zet, zoals hij het hebben wilt, gaan de kriebels door mijn buik. Open en beschikbaar, maar ook kwetsbaar, zo uitgerekt klaar staan voor hem.

Hij slaat me met verschillende karwatsen tot ik sta te draaien en te kreunen. Hij zorgt ervoor dat ik aan allebei mijn kanten flink in de fik sta en steeds als ik tegen mijn grens zit, stopt hij met slaan, geeft me een ogenblik respijt en mag ik me vervolgens omdraaien. De hete kant druk ik met een zucht van verlichting tegen de deur en voel meteen de karwats alweer neerkomen.
Ik sta inmiddels te draaien van geiligheid en als hij me ruw in mijn kutje grijpt, vliegt het schaamrood naar mijn kaken. Ik gedraag me als een slet en drijf de tent uit. Ik had geen toestemming om te staan geilen en hij moppert dat hij er wel wat aan zal doen.

Hij maakt mijn polsen los en ik sta meteen te wankelen op mijn benen. Hij mikt me op een kleine matras op de grond en zet mijn polsen en enkels vast aan 2 spreidstokken. Ik vraag me af wat hij van plan is, maar kan helemaal niets zien door die blinddoek. Ik zou niet zonder willen, maar soms vervloek ik dat ding omdat ik totaal geen weet heb van wat Frodo met me gaat uitvoeren. Niet dat het zou helpen overigens, hij geeft meestal geen draad als ik probeer te vissen.
Dan voel ik hoe hij mijn kontje insmeert met een beetje olie en een paar vingers naar binnen duwt. Ik kan veel hebben op dat moment en het duurt niet lang voor hij zijn pik er voorzichtig in schuift. Hij neukt me hardhandig, maar een sandwich met een enorme dildo wil niet lukken, helaas. Eigenlijk ben ik teleurgesteld, omdat dit toch een favorietje is van ons, maar de ene keer wil het beter lukken dan de andere keer.

Dan mag ik hem afzuigen en pas als ik de laatste druppels netjes heb doorgeslikt ben ik aan de beurt. Ik huiver omdat ik vast lig, kan helemaal geen kant op en dat maakt het slikken niet altijd even makkelijk voor me. Ik heb er zo'n hekel aan! Voel de rillingen door me heen gaan en adem even diep in en uit. Soms moet ik kokhalsen, maar deze keer heb ik er gelukkig geen last van. Ik voel een hand langs mijn gezicht en Frodo streelt mijn wang. 'Goed zo kleintje' zegt ie zachtjes en maakt daarmee het moment behoorlijk emotioneel voor me. Een flinke zucht en dan meld hij me dat het mijn beurt is...

Ik lig opnieuw op mijn buik op het matrasje en moet van hem op mijn knieÎn zitten. Mijn armen zitten vast aan een van de spreidstokken en daar kan ik niet zoveel mee. Een behoorlijk onhandige houding en ik mopper dan ook luid. Als Frodo me dan dreigt met het bitje, hou ik heel snel mijn mondje dicht en wacht netjes af wat hij in petto heeft.
Dan voel ik opeens hoe hij diezelfde enorme dildo in mijn kontje probeert te stoppen. Zachtjes duwt hij tegen mijn gaatje en als snel schuift hij een stuk naar binnen. Ik geniet, doe erg mijn best, hij krijgt hem er niet helemaal in. Frodo maakt mijn polsen los van de spreidstok, zodat ik op mijn armen kan steunen en min of meer kan meewerken en ben uiteindelijk best teleurgesteld als ik het niet red. Die dildo is gewoon echt megagroot ik wordt er supergeil van. Hij lukte wel, maar ik hield het niet vol, te pijnlijk als ie eindelijk goed zit en baal daar flink van. Toch vaker oefenen blijkbaar.

Maar het doet er niet aan af dat ik onwijs geil ben geworden van het hele spel en ik mag een trileitje tegen mijn klitje duwen. Dankbaar zet ik hem aan en lig op mijn buik met mezelf te spelen. Erg makkelijk lig ik niet, maar ik mag me niet omdraaien van Frodo. Mijn billen steken veel te uitdagend de lucht in en om me een beetje op weg te helpen, laat hij een karwats neerkomen op mijn billen. Als hij die afwisselt met een gewone rijzweep, lig ik al snel te piepen van de pijn. Maar daarnaast doet het trileitje ook zijn werk en het duurt dan ook niet lang of ik vraag Frodo hijgend om toestemming om klaar te komen. Gelukkig mag ik en voel snel daarna het orgasme door me heen razen.
Ik zak uitgeput op het matrasje en sluit mijn ogen... subspace...

cass