Boefje

De eerste keer subspace.

Ik probeer als sub voor alles open te staan. Ik ben in ieder geval nieuwsgierig zat. Wat overigens niet wil zeggen dat ik ook alles ga doen. Sommige dingen liggen nu eenmaal wat lastiger dan andere dingen. Bondage daarentegen is wel iets dat binnen bdsm redelijk voor de hand lijkt te liggen. Je hebt touw nodig, knooptechnieken en aangezien het niet bedreigend overkomt, denk ik dat menig beginner, bij enige interesse, zich deze kant op beweegt. Als ook wij. Vooral omdat D mateloos geïntrigeerd is. Al vanaf het begin had hij aangegeven dat hij mij graag weerloos in de touwen wilde hebben. Dus toen hij op de Kamasutrabeurs een bondageshow had gezien, was het touw snel besteld.

Ikzelf was niet geheel overtuigd of bondage me zou liggen. Oké, als het mijn Meester een plezier zou doen, zou het ook mij een plezier doen. En het leek me heus wel geil weerloos vastgebonden te liggen om vervolgens geneukt te worden. Of geslagen. Of allebei. Maar het vastliggen zelf? Ik had geen idee. Tot ik in de touwen lag. Het verraste me meer dan ik ooit had kunnen verwachten.

In de loop van de week kwam namelijk het touw binnen en hoewel we pas een week later een bondageworkshop zouden volgen, kon D zich niet inhouden. Hij had op internet gezocht naar tutorials en had er enkele gevonden en uitgeprint. Braaf zat ik naakt op mijn kleedje in de huiskamer en onderging een polsbondage. D was nog erg aan het zoeken hoe het moest, mompelde af en toe iets terwijl ik, glimlachend om zijn fanatisme, keurig bleef zitten. De polsbondage ging goed. Daarna trok D mijn handen over mijn hoofd naar achter en zette ze vervolgens via een borstharnas op mijn rug vast. Daar zat ik dan. Nog steeds te glimlachen. D overigens ook. Hij had het helemaal naar zijn zin, probeerde een tweede borstharnas en trok aan mijn tepels. Ja, dat voelde al beter.

Geduldig onderging ik dan ook de derde borstharnas. Deze keer echter moest ik mijn onderarmen over elkaar op mijn rug houden. Als eerste bond D mijn onderarmen ter hoogte van de polsen tegen elkaar (ik hield met mijn handen mijn onderarmen vast) waarna hij opnieuw de touwen rondom mijn torso vastzette. Daarvandaan wilde hij dat ik op mijn buik ging liggen. Voorzichtig, terwijl D me vasthield aan die bondage, ging ik op mijn buik op het kleedje liggen, mijn hoofd opzij gedraaid. Mijn voeten moest ik in de lucht houden zodat hij mijn enkels ook aan de borstbondage vast kon zetten. En terwijl hij bezig was al mijn bewegingsvrijheid tot nul te reduceren, “overspoelde” het me eigenlijk: rust.

Ik kan me namelijk met heel veel dingen tegelijk bezig houden omdat ik overzicht behoud terwijl ik de details zie. Oorzaak en gevolg. De mogelijkheden en de beren op de weg. Geef me ruimte om te bewegen en ik maak er gebruik van. Deze eigenschap is enorm handig, vooral voor mijn werk. Maar het kan me ook tot wanhoop drijven omdat het lijkt alsof de wereld als een grote waterval bovenop me dondert en me meesleurt in zijn geraas. En nu viel alles weg. De wereld. Míjn wereld. Alles werd stil. Zelfs mijn eigen lichaam deed er niet toe.
‘Hoe voelt het?’ vroeg D.
‘Veilig,’ was het enige woord dat ik had en het dekte alle lading. Ik voelde zelfs zo’n geruststellende leegte dat er geluidloze tranen over mijn wangen liepen terwijl ik er langzaam in wegzakte. D had van alles kunnen doen en het had me werkelijk niet uitgemaakt. Een paar keer sloeg hij op mijn billen en streelde heel even mijn klit maar ik was blijkbaar zo aandoenlijk dat hij me verder alleen maar kusjes gaf en me liet liggen.

Uiteindelijk heb ik een half uur zo gelegen. Weg. Ver weg. Dicht bij mezelf. Ik heb Meester achteraf hartelijk bedankt voor de ervaring en hem verteld van deze opmerkelijke tegenstrijdigheid: Vastgebonden was ik nog nooit zo vrij!


Boefjemain