Advertentieperikelen...
Frodo gevoel voor humor? Blijkbaar. De meeste teksten hieronder werden door anderen 'aangeleverd', de commentaren zijn van zijn hand...


In februari 2001 plaatste een kennis van ons, een dame van middelbare leeftijd die haar SM-gevoelens nog moest ontdekken, op een aantal nederlandse SM-sites de volgende advertentie:


"Na meer dan genoeg teleurstellingen in mijn leven ben ik nu eindelijk op zoek naar een serieuze, geduldige en begripvolle meester die de verantwoording aandurft om de training van een nieuweling ter hand te nemen. Ik ben geen tiener of twen maar kwam er (te) laat achter wat mijn gevoelens op dit gebied waren. Vooralsnog wil ik het alleen even bij e-mail contact houden maar het is zeker mijn bedoeling om het tot een echte ontmoeting, en meer, te laten komen. Specifieke voorkeuren heb ik (nog) niet. Het is mijn bedoeling om op deze manier een nieuwe wereld te verkennen; Een wereld die, bij een juiste aanpak, zeker de mijne zal worden."


Zoals te verwachten viel - Nederland was ineens VOL van Geduldige en Begripvolle Meesters - stroomden de reacties binnen en een aantal daarvan zijn beslist de moeite waard om voorgoed op schrift gesteld te worden. Lees en geniet. Of ween, net hoe het uitkomt...


"Zo te zien weet je in ieder geval wat je wilt." en even verderop: "Kun je aangeven wat je echt wilt en ook wat zeker niet bespreekbaar is?"

LEZEN die mensen wel? En lezen ze hun EIGEN verhaal wel?


"Een sub van mij emigreerde even naar Canada en kwam er daar achter dat ze mij nog moest informeren."

Zegt wel iets over de verstandhoudingen denk ik...


Dan was er nog de kwiebus die drie mailtjes stuurde onder de kop

INTRODUCTIE VAN EEN BIJZONDERE MAN

Hoezo, eigendunk?


"Je aanvaart intieme overgave de liefde en correctie dus reageer."

Ziezo, en nou maar wachten op antwoord!


"Ik ben 50, werk aan een universiteit als hoofd docent en onderzoeker, en heb als zodanig een grote voorkeur voor tucht, discipline en gehoorzaamheid."

Als zodanig? Zit daar logica in?


"Je zult je wil uit handen moeten geven want je bent vanaf de wederzijdse acceptatie NIETS meer als een zombie die mijn wensen uitvoert..."

Ja, wel iets wat elke beginner aanspreekt...


"Ik wil dat het zien van mijn naam je al geil maakt, als je aan me denkt moet je kutje al nat worden."

Ooit van handen schudden gehoord?


"Uiteindelijk wil ik je tot een orgasmische slavin maken die op comando en onder de handen van haar meester intense orgamsmes heeft meerdere achterelkaar en meerdere malen per dag."

Gezien de fouten sloeg hier de opwinding toe.


"Ik kan me het best omschrijven als een *zacht* dominant en voyeur type. Ik hou dus van naaktheid, bekijken, bevoelen, strelen. Sexy lingery, vrouwelijke kledij (niet geprononceerd hoerig, juist verleidend) In het SM spel hou ik van variatie. Verplichte rituelen, dienstbaarheid, verplichte kledij, uitvoeren van taken en opdrachten. bondage, tepelspel, blinddoek , dildos, mummificeren, pijpen. shaving,kaarsvet, spanking, zweepjes & rietjes..."

ZACHT dominant???


"Ik ben Meester Hans, 33 jaar. Wil wel mailen met jou. Interesse? Mail dan even terug."

Daar is over nagedacht!


"Als je geinteresseerd bent, EN DAT BEN JE NATUURLIJK, reageer dan per omgaande..."

Ietwat met zichzelf ingenomen...


"Al vast mijn rol van mogelijke meester in de hand nemend wil ik dan ook een kort stukje over je SM gevoelens."

Die ben ik aan het verkennen. Klaar!


"Ik wil je wel onderhande nemen stijlvol met begrip waarbij jij de rol onderdanige en liefde volle vrouw mag spelen. Ik de rol van meester en gemenerik."

Stijlvol? De schrijfstijl is al nix!


"Als je geïntresseerd bent in email contact met mij dan wil ik dat je voor MIJ een sollicitatie brief schrijft en de bij gevoegde vragenlijst invuld."

Voor iemand die nog niet weet wat haar interesses zijn is het invullen van een lijst van TWEEHONDERDVEERTIG SM-gerichte vragen geen pretje. (Ze heeft het ook niet gedaan hoor!)


"...dan ben ik zeer zeker geïntresseerd om je op te trainen tot een perfete slavin."

Da’s perfet geregeld dan! (OP te trainen???)


"mail me vanavond je cv, je teleurstellingen op relatiegebied en je sexuele voorkeuren/dromen.
tot vanavond!"

Zal ie nog lang hebben zitten wachten"


"Als je wat meer wil weten bel mij.
Groet Cees.
tel 06 207****** na 20 uur svp."

Acht uur is kinderbedtijd...


"b.t.w. reageer zoals jij denkt dat een slavin dat betaamd."

Hoe moet ZIJ dat nou weten?


“Hallo slavin jennifer,
Ja met een kleine letter, want alleen de naam van de Meester schrijfje met een Hoofdletter...”

Belerende kwal...


"Mijn naam is Erik, maar op het internet hanteer ik de naam MasterE, waar die voor staat zal ik je graag vertellen als ons contact een vervolg krijgt."

Ja, waar zou die E nou toch voor staan?


"Ervaring heb ik echter alleen op mezelf opgedaan, zodat ik eigenlijk steeds tegelijkertijd onderdanig als dominant was."

Dat lijkt me HEEL ingewikkeld!


"Vernedering zit in vele aspecten dit is met name goed te combineren met Japanse bondage (Shinju, Karada, Sakuranbo, Kuri, Futo, etc.)"

Wilt U de volgende keer een Japans woordenboek bijvoegen?


And the winner is.... Dirk!

"Daag Jennifer, ik heb jouw seintje gevonden in de bdms-rubriek. Mijn naam is Dirk. Het leek me fijn ook eens een wat zachtere aanpak met meer geduld en nuancering bij de BDSM-seintjes mee te maken. Niet het brutale hals over kop gedoe waarbij het er slechts op aan komt zo snel mogelijk zijn zin te kunnen doen."

Dat begint veelbelovend niet? Subtiel haast. En lief ook: Daag Jennifer!

"Bij sm gaat het ook over communicatie, overleg, en respect.Maar wel in een soms ongewone vorm. Centraal staat op een prikkelende manier met elkaar omgaan. In het goede geval kom je dan beiden op een unieke en opwindende manier aan elkaars trekken."

Klopt. Helemaal waar Dirk! Dat begint nog eens goed!

?Windt het je op iets in je anus te stoppen. Heb je ooit al eens met de doucheslang water via de achterpoort binnen gelaten?"

Eh... Dirk?

"De outfit die mij passend lijkt: een strakke maar goed elastische tanga bikinislip hoogdragend, in de kleuren, zalm, turkoois of blauw. Je bent goed glad geschoren rond de anus en beide kanten van de vagina."

Dirk?

"Nu ga je naar de schraag, en buigt voorover, de romp horizontaal. De handen worden op je rug geboeid. De benen worden gespreid onderaan de schraag geboeid. Nu ga ik jouw kontgaatje met KY-jelly goed vingeren en voorbereiden op de behandeling. Een eerste lavement met 1,5l lauw water wordt toegediend via een hangende bag met slang en sonde."

Dirk, ben je er nog?

"Je houdt alles goed op tot ik een ton achter je plaats, om dan op mijn bevel alles uit te persen. Zo dit niet vlot genoeg gebeurt, mag je een paar stevige tikken verwachten op de billen, met mijn elastisch zweepkletsertje. Bij nog meer aarzeling krijg je opnieuw een hoeveelheid van 1l vloeistof opgespoten, deze maal met de grote klisteerspuit."

Dirk, HO nou!

"Maken deze straffen jou geil of ben je alleen maar bang?"

Nou, om helemaal eerlijk te zijn...

"Nu jouw darmkanaal goed gereinigd is, kunnen we beginnen met het inbrengen van de attributen en buttplugs allerhande. Ook heb ik onlangs een bipolaire buttplug aan een stroomkastje op batterijen [ongevaarlijk] aangeschaft."

O, fijn! Ongevaarlijk!

"Je hoeft ook niet alles ineens te kunnen."

Ach, met anderhalve liter water in mijn darmkanaal gaat alles TOCH ineens. Dank je Dirk. Laat maar...


Nog even voor de duidelijkheid: De advertentie was wel degelijk echt - dit voor degenen die hun blunders in dit verhaal herkennen...©WanderingSpirits 2001