Op bestelling (1)

(door Kitkat)

Moe fiets ik naar huis van mijn werk. Het was druk en veel mensen hebben aan m’n kop gezeurd. Ik ben moe en chagrijnig, verlang naar een warm bad en lekker kop cappuccino. Ik trap hard en boos, zo raak ik die nare stemming wel wat kwijt. Bezweet en hijgend kom ik thuis. Fiets in de schuur, erna stap ik mijn schoenen uittrappend ons donkere, koude huis binnen. Mijn jas beland op de stoel, kachel hoog, lampen aan en gauw een kop cappuccino maken.
Ik plof op de bank en ruik aan de geurende cappuccino . Ik kom helemaal bij en voel me ontspannen. Dan valt mijn oog op een donkerblauwe envelop “Aan mijn slet.” staat erop. Ik pak de envelop en scheur ‘m open. Er zit een wit kaartje in met een korte en bondige tekst, er valt niet te twijfelen aan de bedoeling: “Douchen, scheren, en alles aantrekken wat klaar ligt op het bed. Dan in de houding staan in het midden van de woonkamer. Kinderen zijn ondergebracht. Je Meester."

Ik tuur even naar de tekst en wil rustig mijn cappuccino op drinken, Hij wacht maar even. Al snel begint het stemmetje in mijn hoofd, “ik zou maar beginnen, anders weet je het wel……”. Balend sta ik op, mijn cappuccino gooi ik in de gootsteen, snel wat water dan maar. Ik loop naar boven en kleed me uit. Ik stap onder de warme douche en was me grondig, wetend dat Hij erg veeleisend is. Dan volgt een uitgebreide scheerbeurt. Alle haartjes onder mijn armen, op mijn benen en op mijn kutje verwijder ik zorgvuldig. Ook nu weet ik de straf die er op staat als er ook maar een haartje of stoppel te vinden is. Als ik tevreden ben droog ik me snel af en wikkel ik een handdoek om mijn natte, lange haren. Ik smeer me helemaal in met bodymilk, doe een luchtje op en kam erna mijn haren uit. Ik stap onze slaapkamer in en zie de spullen liggen… Eerst droog ik mijn haren voor de spiegel. Ik inspecteer mezelf en ben niet geheel ontevreden…. Blauwe, al afwachtende ogen, roze lippen, glanzend witte borsten met al vooruitstaande tepels, een dikke buik met littekens en striae, vrij stevige benen en dikke witte billen. Ik weet dat ik vrij dik ben, maar ook dat mijn Meester hiervan geniet, de zweep zwiept goed op dat vet en ook met bondage komen die vetlagen goed uit.

Ik berg de föhn op en begin met de kleding: een vuurrode bh, die een groot deel van mijn borsten vrij laat. Geen slip, zwarte jarretels, glimmende zwarte kousen, lange zwarte, glimmende laarzen en een erg kort vuurrood leren jurkje met knoopjes. De bovenste knoopjes laat ik open, het begin van mijn borsten is al te zien. Ook liggen er leren hals-, pols- en enkelbanden klaar, zwart met glimmende spijkers. Ik bevestig alles zorgvuldig.
Als ik geheel klaar ben, bekijk ik mezelf in de spiegel. Ik zie een geile vrouw met hoerige kleren en een geile blik in haar ogen. In mijn kruis voel ik al een tintelende spanning, die omhoog kruipt naar mijn onderbuik.

Ik loop naar beneden, er is nog niemand. Shit, de gordijnen vergeten dicht te doen. Snel loop ik naar het raam en wil de gordijnen dicht doen, een man loopt langs met zijn hond en kijkt verwonderd naar binnen. Ik zie een verlekkerde blik. Snel trek ik de gordijnen strak dicht. Ik ontsteek wat kaarsen en ga even gauw naar het toilet, daar krijg ik straks waarschijnlijk geen tijd voor. Dan ben ik echt klaar. Ik ga in het midden van de kamer staan, benen iets wijd, handen achter in mijn nek. Precies zoals Hij altijd wil.

Ik sta daar maar en sta daar maar, 2 minuten, 5 minuten, een kwartier…. en de klok tikt maar door en nog steeds sta ik daar. Mijn armen doen zeer, ik word ongeduldig en wil gaan zitten. Maar ik weet dat ik dat niet moet doen, dus blijf ik staan, een ? uur….. nog geen Meester….. 35 minuten…. ik hoor de sleutel in het slot…. Meester komt de kamer binnen en ziet me staan, ik zie al een verdachte gloed in zijn ogen. Ojee, wat is er fout? Shit, er stond niets in het briefje over de gordijnen en de kaarsen, dat had niet mogen gebeuren, nu weet ik dat er flink wat staat te gebeuren……
Meester loopt op me af en vraagt waarom ik niet geluisterd heb. “Weet ik niet, Meester. Mijn excuses Meester, zal niet meer gebeuren Meester!”.
“Nee, inderdaad dat zal niet meer gebeuren, ik ga je eerst je straf geven!”
Meester grijpt mijn haren en trekt mijn hoofd achterover, hij kijkt me aan en ik zie een gevaarlijke glinstering in mijn ogen… ”Buk kreng!” Gauw buk ik voorover, mijn billen komen bloot onder het jurkje uit. “Meetellen, 25 slagen met de zweep, en 25 tikken met mijn hand!”
Ik tel mee: “1, Meester, 2 Meester…….25 Meester”. Mijn billen gloeien al van de zweep. En nu de tikken…”1, Meester, 2 Meester, 3 Meester…..25 Meester. Dank u, Meester.” Mijn billen zijn rood en de pijn is striemend.

“In de houding, slet!” Ik ga gauw weer overeind staan, benen iets uit elkaar en armen in mijn nek. Meester bevestigd een leren blinddoek en een gag in de vorm van een penis. “Zo, nu ga ik eerst douchen, blijf jij maar even zo staan.”
Ik sta weer in het midden van de kamer, met rode en zere billen, wachtend op mijn Meester die de tijd neemt voor zijn douche. Ik ben boos, op Hem en op mezelf.
“Denk nou toch wat beter na!”.



Wordt vervolgd


Kitkat



main