Een heel weekend lang, deel 2

(door Kitkat)

Hoe ik de nacht ben doorgekomen weet ik niet. Maar ik word wakker met een stijf en koud lichaam. De deken kriebelt vreselijk, en ik zie Meester heerlijk slapend in Zijn bed, met veel dekens, lakens en een zachte matras. De zon komt net op dus het moet al na 8 uur zijn. Ik hoor echte buitengeluiden, vogeltjes die zingen en de wind die door de bomen ruist. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Zal ik wachten op Meester? Ik moest tenslotte alleen Zijn bevelen opvolgen. Of zal ik vast gaan douchen? Want op het lijstje staat dat ik elke ochtend, middag en avond moet douchen. Ik blijf twijfelen en besluit me slapende te houden…

Na een tijdje hoor ik Meester draaien in het bed en hoor ik dat Hij wakker aan het worden is. Ik houd me extra goed slapende, wetend dat Hij er niet snel intrapt. Ik voel dat Hij naar me kijkt: “En jij dacht me voor de gek te kunnen houden? Je slaapt niet meer!! Eruit luie slet en onder de douche!” Ik stap uit bed, en voel dat mijn spieren moeilijk op gang willen komen. Ik loop stijfjes de badkamer in en stap onder een warme douche…heerlijk voor de spieren. Ik was me grondig en controleer me op eventuele haartjes. Schoon en haarvrij stap ik onder de douche vandaan. Na het afdrogen smeer ik mijn lichaam goed in. Ik kam mijn natte haar en doe een luchtje op. Naakt, met alleen mijn rode, leren, collar om, stap ik de slaapkamer binnen. Meester ligt ontspannen in bed, “Zo, nu maak je het ontbijt, ik wil het hier opeten! Ik wil je geheel naakt, dus je hoeft niets meer aan.”

Ik loop bij Meester weg, richting keuken, ik heb het koud en mijn voeten zijn net ijsklompjes. Ik bestudeer het lijstje en maak zijn ontbijt klaar. Lekkere broodjes, sinaasappelsap, koffie, eitje erbij. Voor mezelf pak ik 2 droge boterhammen en een glas melk. Ik neem alles mee naar de slaapkamer. “Dat ziet er goed uit. Jij kan op je matrasje eten. Ik eet hier.” Ik geef Hem Zijn ontbijt en nuttig mijn ontbijt op het dunne matrasje. Ik durf niets te zeggen en wacht af wat Hij van plan is. Ik voel me niet op mijn gemak. In ene staat Hij op. “Ik ga douchen. Jij ruimt de boel op. Dan ga je in het midden van de kamer in de houding staan.” Ik loop naar de keuken en doe wat Hij gevraagd heeft. Dan ga ik op de juiste plek, in de juiste houding staan. Gaat dit het hele weekend zo? Zo kortaf en zo stil? Hij geeft alleen bevelen en ik mag niets zeggen. Ik durf ook niets te zeggen. Ik ben nerveus door dit alles. Wat gaat er allemaal gebeuren? Kan ik het aan?

Schoon en met warme kleren aan komt Meester op me af. Hij begint me zachtjes te strelen. Overal. Hij begint bij mijn nek, zakt af naar mijn schouders, rug en billen. Ik voel de rillingen door me heen gaan. Dan begint Hij weer bovenaan, bij mijn sleutelbeen, Hij streelt langs mijn borsten heen, raakt alleen de zijkant, en streelt mijn buik. Verder naar beneden zakkend raakt Hij steels mijn kutje. Ik zie aan de glinstering in Zijn ogen dat mijn natheid Hem opvalt. Ik zeg niets, geniet van de aanrakingen, ben er door verrast. Hij streelt weer omhoog en verwent mijn borsten. Mmmmmm, ik geniet volop en ga er helemaal in op. Dan in ene stopt Hij met de heerlijke strelingen. “Zo, dat was wel genoeg verwennerij. Dat had je wel verdiend na vannacht. Nu gaan we echt aan de slag!” Ik had het kunnen weten en voel gelijk een nerveuze, maar prettige, spanning binnenstromen.

Hij pakt een leren gezichtskap achter zich en plaatst deze over mijn gezicht. Alleen mijn neus en mond zijn vrij. Dan hoor ik een klik en merk ik dat er een riem aan mijn collar zit. “Op je knieën, slet.” Op mijn knieën kruip ik achter Hem aan, de riem volgend. Mijn knieën doen al snel zeer op de ruwhouten vloer. Dan voel ik een ruk aan de riem en ga ik gauw staan. We zijn bij een muur. Ik moet er tegen aan gaan staan. Hij bevestigt pols- en enkelbanden en maakt deze banden vast aan ringen in de muur. Ik sta wijdbeens, mijn armen hoog en wijd boven me. Ik kan nog maar net op mijn tenen staan. Dan voel ik dat Hij mijn borsten strak opbind. Ik voel de spanning toenemen. Al snel volgen er gemene klemmen op mijn tepels, die Hij flink aanspant. Weer voel ik touw op mijn lijf. Hij maakt een verdere bondage op mijn buik en benen en eindigt met strak touw door mijn al natte kutje. Daar sta ik dan. Met bondage, er is heel patroon ontstaan. “Zo, blijf jij maar even zo staan. Ik pak een bak koffie en ga van je genieten.” Ik krijg wat water van Hem, lief als Hij kan zijn heeft een rietje in het glas gedaan. Dankbaar drink het glas leeg. “Dank U, Meester.”

Ik heb het gevoel al een poos zo te staan. Mijn borsten beginnen erg pijnlijk te worden, mijn kutje gloeit door het strakke touw. Hij komt dan in ene naar me toe en maakt de banden van de muur los, en verwijdert de klemmen van mijn tepels, auw!!! Hij geleid me naar de open haard. Hier mag ik op m'n knieën voor zitten. Even opwarmen. Hij komt bij me zitten en streelt weer mijn borsten…ik voel de spanning in me toenemen en mijn kutje wordt alsmaar natter. Tussen het strelen door knijpt Hij af en toe plagend in mijn tepels. Dan gaat Hij met Zijn handen naar mijn kutje, “Zo, wat een geile slet ben jij zeg, maar eerst ga je mij verwennen!”

Hij geleid me naar de bank en gaat er op zitten. “En nu wil ik dat je me pijpt, en wel mijn hele lul!” Ik zit op mijn knieën voor Hem, en zoek Zijn lul. Met die kap op mijn hoofd is het lastig Zijn lul te ontvangen. Maar ik begin Zijn eikel te likken. Draai rondjes met mijn tong op het puntje en begin langzaamaan te zuigen. Telkens dieper neem ik Zijn lul in ontvangst. Het ademhalen gaat moeizaam, maar ik neem Zijn lul telkens dieper. Hij stoot mee en Zijn lul zit al snel helemaal achter in mijn keel. Hij blijft nu stoten en neemt me in mijn mond. Ik voel Hem verstijven en weet dat Zijn vocht bijna gaat komen. Ik bereid me er op voor, wetend dat ik het moet doorslikken. Hij stoot Zijn vocht diep in mijn keel en ik slik alles dapper door.

Als Hij heeft nagenoten trekt Hij Zijn lul terug en bindt mijn polsen op mijn rug. Ik mag gaan liggen en ik laat me ongemakkelijk zakken. Hij plaatst onder het touw een trilei bij mijn klitje. “Zo sletje van me. Nu mag jij je laten gaan. Denk erom, pas als ik het zeg!” Het trilei doet zijn werk en ik voel al snel de spanning oplopen. Ik voel me warm, en dan heet worden en de trillingen in me zijn niet te stoppen. Ik weet dat ik moet wachten en doe mijn uiterste best, ik moet er echt tegen vechten... ”Kom maar, laat je maar gaan.” Dat laat ik me geen 2e keer zeggen en al snel voel ik de hitte in me toenemen en heb ik het gevoel dat ik explodeer. Stil liggen is onmogelijk…ik geef me over aan het gevoel en ben totaal van de wereld.

Nagenietend lig ik tegen Hem aan, op de bank dit keer. De bondage, gezichtskap, pols- en enkelbanden zijn verwijderd. Over me heen ligt een zachte deken, en onder me voel ik Zijn naakte bovenlijf. We praten zachtjes na en genieten van elkaar….

Als ik mijn ogen open doe, zie ik Hem nog slapend liggen. Ik blijf stil liggen en geniet van Zijn lichaam. Ik zie dat het buiten al schemert, het moet dus al na 16.00 zijn…. We hebben kennelijk lang geslapen. Zal ik Hem wakker maken? Ik weet het niet zo goed. Bijna als vanzelf begin ik Zijn naakte bovenlijf te strelen. Ik geniet van Zijn gespierde borstkas, Zijn platte buik en Zijn geur. Ik ga er helemaal in op en merk niet dat Hij wakker is geworden. Hij kijkt me geamuseerd aan. “Kan je niet van me afblijven?” “Nee Meester, Uw lichaam is zo heerlijk, ik moet er aanzitten!” “Had ik daar toestemming voor gegeven?” “Nee Meester, sorry Meester.” Hij maakt er verder geen woorden aan vuil, Hij vond kennelijk wel prettig.

“Zo en nu is het gedaan met de rust. Douchen en naakt het eten klaarmaken. Maak maar een combi van lunch en diner.” Ik loop naakt en bibberend naar de douche, het is fris geworden in het huisje, de kachel is bijna uit. Ik geniet van de warme douche en was me weer grondig. Nadat ik droog, ingesmeerd en gekamd ben stap ik naakt de kamer in. De kachel brandt weer volop, het houtvuur knettert vrolijk. Hij kijkt even naar me en loopt dan naar de douche. Ik ga me bezig houden met het eten en maak een uitgebreide maaltijd klaar voor Hem. Voor mij staat er weer brood en melk op het menu. Nu mag ik er ook sinaasappelsap en soep bij. Ik dek de tafel voor Hem. Ik kijk waar Hij is en zie dat Hij zich net aankleed. Stiekem kijk ik naar Hem. Als Hij klaar is zeg ik dat Zijn eten klaarstaat. We lopen naar de kamer. We nemen beiden plaats op onze plek en beginnen aan het eten. We hebben honger en eten in stilte. Ik voel me nog steeds niet op mijn gemak op de grond, het voelt erg vernederend. Ik weet dat tegenstribbelen geen zin heeft, dus eet ik zonder protest door. Als alles op is moet ik de boel weer opruimen en koffie zetten. Voor de verandering mag ik ook koffie. Ik kom met 2 mokken warme koffie in de kamer en geef Hem in mok. Ik kijk Hem vragend aan, en hij knikt naar de grond. Dus daar neem ik plaats. Ik voel de warmte van het vuur en de warme koffie en gloei helemaal …mmmm even goed opwarmen.

Met een klap beland Zijn mok op de tafel. Hij kijkt me aan en zegt dat het tijd is voor actie. Ik moet opstaan en in de houding plaatsnemen. Snel volg ik Zijn bevelen op. Hij bevestigt een roodleren blinddoek en mijn pols- en enkelbanden. Zo leidt Hij me naar de eettafel. Ik moet er op mijn rug op gaan liggen. Als ik lig maakt Meester mijn polsbanden vast aan de tafelpoten, mijn armen boven mijn hoofd trekkend. Aan mijn enkels bevestigt Hij een spreidstok, en zet daarna mijn enkels aan de hoeken van de tafel. Met extra touw worden mijn gebogen knieën uit elkaar getrokken en onder de tafel vast gemaakt. Gevolg is dat ik open en vast klaar lig voor Hem. Ik lig ongemakkelijk en kan geen kant op. Even gebeurt er niets, ik wacht gespannen af en doe mijn best geluiden thuis te brengen. Dan worden mijn tepels in ene verwend met Zijn zuigende mond en draaiende tong. Ze reageren onmiddellijk en komen fier naar voren….op dat moment zet Hij er gemene klemmen op. Aan de klemmen bevestigt Hij kettinkjes die Hij aan het plafond haakt. Mijn tepels en borsten worden gemeen uitgerekt, ik kan bijna niet blijven liggen en wil me iets oprichten, wat niet lukt.

Ik hoor weer van alles wat ik niet thuis kan brengen, tot ik door heb dat Hij op de bank plaats neemt. Ik hoor een bierflesje dat opengemaakt word en weet dat Hij er Zijn gemak van neemt, mij aan mijn lot overlatend. Hij weet dat ik daar niet tegen kan, juist daarom doet Hij het. Ik voel de pijn in mijn borsten en tepels toenemen en ik weet dat ik niet moet protesteren. Toch kan ik het niet laten, en ik mompel bozig. Hij reageert door op te staan en gag in mijn mond te plaatsen, “Een protesterende sub wil ik niet.” Hij gaat weer zitten en ik voel me koken, wetend dat ik me kalm moet houden.

Ik lig voor mijn gevoel al tijden op de tafel als Meester eindelijk opstaat en naar me toe komt. Wat is Hij nu van plan?? Ik probeer van alles te bedenken, maar moet maar gewoon afwachten…. Dan voel ik zijn vingers bij mijn kutje. “Ik vind dat het tijd word dat ik je eindelijk eens ga fisten. Ik ga voorzichtig te werk, vertrouw me maar.” Ik schrik, Hij weet dat ik dat nooit heb aan gedurfd. Ik probeer me te ontspannen en besluit ervoor te gaan.
Eerst bevrijdt Hij mijn tepels van de klemmen, doet de gag uit en de blinddoek af. Dan voel ik zijn vingers bij mijn kutje. Hij spreid mijn schaamlippen en zoekt met 2 vingers gericht mijn opening. Krachtig maar voorzichtig duwt Hij die vingers mijn opening in, ik probeer me te ontspannen en me op mijn Meester te vertrouwen. Al snel volgt een 3e, en later een 4e vinger. Telkens dieper stoot Hij zijn vingers in me. Ik merk dat ik verstar en de tranen springen in mijn ogen. “Rustig meisje van me, ik heb de tijd en ga pas verder als je kutje dat aankan. Vertrouw op me. Ik doe niets wat niet gaat.” De spanning verlaat mijn lichaam, ja ik vertrouw mijn Meester en weet dat Hij me voorzichtig en met respect behandeld. Hij blijft met de 4 vingers in mijn kutje bewegen, telkens wat dieper en sneller. Ik voel dat ik erg nat ben van binnen, en ik merk ik Hij zijn duim ook in mijn kutje laat glijden. Even schrik ik, maar dat is maar heel even… ik geef me over aan Hem en laat Hem mijn kutje totaal vullen. Zijn hele hand verdwijnt in mijn kutje en ik voel me erg vol, maar geniet ook enorm. Door de trots dat het lukt en door het onbeschrijfelijke gevoel dat Zijn hele vuist in mijn kutje geeft. Ik voel me van binnen exploderen en heb het gevoel niet meer op de wereld te zijn. Zijn vuist beweegt ritmisch in mijn kutje, op en neer en draaiend, ik kan me niet meer inhouden en vraag mijn Meester of ik me mag laten gaan. “Ja, sletje van me, laat je maar helemaal gaan!” Ik ben blij dat ik niet hoef te wachten en al snel ben ik er even helemaal niet meer, ik zweef weg en voel me duizelig van extase...

Stil lig ik zwetend op tafel, ik ben erg moe, maar ook erg trots. Meester heeft zijn vuist voorzichtig uit me verwijderd en staat bij me. Hij kijkt me strak aan met een trotse, bewonderde blik. “Dat heb je fantastisch gedaan subje van me. Ik ben erg trots op je. Voor vandaag heb je genoeg gehad.” Hij verlost me van alle banden en touwen, helpt me overeind en loopt met me naar de open haard. Hij legt snel een dikke plaid met veel kussens neer en ik mag er op gaan liggen. Over me heen krijg ik een warme deken, en in de kachel gooit Hij nog wat hout. Dan kleed Hij zich ook uit en komt bij me liggen. Naakt liggen we tegen elkaar aan, we kunnen niets zeggen, we genieten van de rust en van elkaar, woorden zijn even niet nodig.

Hoe lang we zo gelegen hebben weet ik niet maar ik kijk naar Hem om en zie dat Hij met een volle en trotse blik naar me kijkt. We praten na over de dag en met name over het fisten. We vonden het allebei een enerverende en bijzondere ervaring. We zijn trots op elkaar. Dat ik me zo volledig op Hem kan vertrouwen zegt veel over onze relatie en de SM die we samen beleven. Het is volgens mij al laat als Meester besluit dat we gaan douchen en dan naar bed gaan. Hij helpt me overeind en samen lopen we naar de douche. Ik mag samen met Hem douchen en we masseren elkaar met doucheschuim van top tot teen. De tederheid is welkome afwisseling op de afgelopen tijd. Nadat we elkaar hebben afgedroogd lopen we naar de slaapkamer. Ik wil op de grond plaats nemen maar Hij leidt me stilzwijgend naar het bed. Ik mag bij Hem liggen en ben Hem erg dankbaar. Ik laat me heerlijk wegzakken in de kussens en trek de dekens diep over me heen. Hij loopt nog even weg en komt dan terug met een theeblad met wat lekkere hapjes en wat drinken. Samen smullen we ervan, het harde werken heeft ons hongerig gemaakt….

Al snel is alles op en gaan we dicht tegen elkaar aan liggen. Net voor ik in slaap val denk ik aan morgen. Wat zal Hij morgen voor me in petto hebben? Want dat er nog wat zal volgen is me wel duidelijk….ik val langzaamaan weg in een diepe slaap, dicht tegen Hem aan.


Wordt vervolgd


Kitkat



main