Straf

(door deugniet{K} )

Ik zit heerlijk op de bank. Mijn Meester is aan het werk en komt pas morgenochtend tegen 8.00u thuis.
ik geniet van mijn avondje alleen. Heb even gechat met wat vrienden. Ik heb lekker een film in de dvdspeler gedaan en geniet van mijn wijntje op de bank.
 
Heel eventjes mijmer ik wat voor me uit... ik denk aan mijn Meester en de snode plannen die Hij heeft, waar Hij me niks van wil vertellen. dat maakt me bang, zenuwachtig en blij tegelijk... een vreemde combi van emoties.
Ondertussen heb ik mijn glas wijn leeg en ben ik zo geil als een pakje boter. ik besluit naar bed te gaan.
 
Eenmaal lekker warm onder mijn dekentjes, pak ik mijn vibrator, mijmer nog wat verder en kom heerlijk klaar en val in slaap.
 
Ineens wordt ik wakker van een beweging in het bed. Mmm Meester komt lekker naast me liggen. Ik schurk me lekker tegen Hem aan en geniet van Zijn nabijheid. Hij steekt zijn hand tussen mijn benen en voelt mijn vochtige kutje. "zo slet lekker klaargekomen vannacht?"  Ik schrik en antwoord prompt: "ja Meester".  "niet zo slim slet! Je weet toch wat ik je gezegd heb?"
 
Ik schrik en denk oh ik mocht absoluut niet meer zonder toestemming klaarkomen... (ik 'vergeet'nog wel eens een net nieuw ingestelde regel). Mijn meester zegt: "geeft niet slet de gevolgen zijn voor jou!" Draait zich om en gaat slapen.
 
Ondertussen sta ik beschaamd op neem een douche scheer me en maak me klaar om de dag te beginnen. Als ik koffie gezet heb bedenk ik wat ik zou kunnen doen om er voor te kunnen zorgen dat mijn Meester iets milder gestemd zal zijn als Hij wakker wordt.... Ik stofzuig, dweil, zorg dat alles brandschoon is. Was gauw even het jurkje waar Hij mij zo graag in ziet en zorg dat mijn 'straf'schoenen klaar staan.
 
Als het half 5 is begin ik maar vast met koffie zetten  en aardappeltjes schillen. Ik kleed me gauw om en trek mijn schoenen aan. Als de koffie klaar is, schenk ik een kop in voor mijn Meester en maak ik Hem wakker zoals Hij dat graag heeft.
 
Heel langzaam komt mijn Meester tot zijn bewustzijn na zijn welverdiende slaap na een nacht hard werken. Hij geniet van wat ik met Hem doe en drinkt rustig zijn koffie. Als hij aangeeft dat het genoeg is ga ik terug naar beneden en zorg dat er eten op tafel komt. Ondertussen hoor ik mijn Meester douchen en wat rommelen boven. Gauw doe ik mijn boeien om (ook dat vergeet ik geregeld).
 
Meester komt beneden en schenkt nog een kop koffie in, gaat lekker op de bank zitten en zegt: "netjes hier!"
"Dank U Meester" zeg ik braaf. Ik dek de tafel, zet de aardappeltjes, karbonaatjes en de spruitjes (waar Hij zo dol op is) op tafel "we kunnen eten Meester".
 
Na het eten wassen we gezellig samen af. Stiekum hoop ik tegen beter weten in dat Hij mijn miskleun van vanmorgen vergeten is. Hij praat nergens over, geeft geen hints, helemaal niks. ik vraag of Hij nog koffie wil en zet de pot aan.
 
"Zo," zegt Hij, "kom eens hier sletje". Ik loop voorzichtig naar Hem toe. Iets in zijn stem verraad dat Hij mijn fout niet vergeten is. Hij grijpt me bij mijn haar en zegt: "ik zal je je ondeugd eens even afleren!" Ik denk: "dat klinkt niet goed..." en antwoord braaf: "ja Meester".
 
"Ga op je rug op de tafel liggen slet" ik ga liggen, wetende dat als ik het niet doe, mijn Meester zorgt dat ik ga liggen. Hij bind mijn handen onder de tafel bij elkaar en mijn benen elk aan een tafelpoot zodat ik gespreid voor Hem lig. vervolgens krijg ik een blinddoek voor en daar lig ik dan. Ik kan niet meer zien wat Hij van plan is en alleen nog maar smeken om genade, die Hij duidelijk niet van plan is om te geven. "stil slet!" ik hou mijn mond om het niet nog erger te maken.
 
"Zo", zegt mijn Meester, "nu ga ik je leren hoe je toestemming moet vragen voor een orgasme en ik ga je leren wat er gebeurt als je klaarkomt zonder dat je daar toestemming voor hebt gekregen". "nee Meester alstUblieft Meester ik zal het nooit meer doen",  piep ik wetende dat het te laat is. Ik trek aan mijn boeien maar het heeft geen zin. Ik lig muurvast.
 
Meester glijd met zijn vingers over mijn klitje "mmmm daar wordt je geil van he slet?" Hij glijd met een vinger mijn kutje in en smeert mijn vocht over mijn lippen en geeft me een kus "lekker smaak je he slet?" Meester speelt met mijn tepels. Knijpt er in, sabbelt er op, knabbelt er zachtjes op tot ik licht begin te kreunen van genot. "Lekker he slet? wordt mijn sletje geil?" "jah Meester", hijg ik. Meester steekt een vinger in mijn inmiddels druipende kutje en plaagt mijn klitje met zijn duim. Ik kreun het uit en kronkel voor zover mijn boeien het toelaten. "Mmmmm heerlijk zoals je geniet slet, zo heb ik je het liefst, kronkelend onder mijn handen".
 
Langzaam aan voel ik een orgasme opkomen en probeer er niet aan te denken, maar mijn Meester heeft het al gemerkt, Hij kent me te goed. Hij bouwt het tempo van zijn aanrakingen op en er is geen ontkomen aan. Netjes hijg ik mijn verzoek er uit: "mag ik alstUblieft klaarkomen Meester?" mijn Meester lacht en zegt: "nee slet dat mag niet" en vingert mij gestaag door het tempo nog verder opvoerend. ik probeer me dapper in te houden, maar dat lukt niet.  Meester weet precies hoe Hij mij het snelst klaar kan laten komen. "je komt toch niet klaar slet?"
 
Als ik begin te schokken houdt Hij op en zegt: je mocht niet klaar komen slet!" ineens voel ik een venijnige tik op mijn kutje. ik gil het uit "sorry Meester" Meester zegt: "ik heb je gewaarschuwd slet!" tien slagen volgen er met de flogger vol tussen mijn gespreide benen. ik gil maar het helpt me niks. Dan ineens voel ik zijn hand weer tussen mijn benen strelen en ik voel hoe Hij mijn sappen verdeeld over mijn anus. Zachtjes plaagt hij me, glijd met zijn vinger van mijn klitje naar mijn anus en weer terug. Zijn ander hand speelt met mijn tepels. Ineens een vreselijke pijn. Meester heeft klemmen op mijn tepels gelaatst. ik piep en smeek om genade.
 
"Zo sletje, daar ga je weer hoor". Ik voel hoe hij een vinger rustig aan mijn kutje in laat glijden. vervolgens 2 vingers. zo vingert hij mij een poosje door. langzaam vergeet ik de pijn van de slagen en geniet volop van zijn aanrakingen. ik kreun en kronkel. "auw!" gil ik ineens als mijn Meester even tegen de klemmen aantikt en vraagt of ik een beetje geniet.
 
Ik voel mijn tweede orgasme aankomen en smeek wederom om klaar te mogen komen, maar Meester is onverbiddelijk en zegt: "nee". Toch is er voor mijn geen houden aan hoe hard ik ook mijn best doe.
Op het moment dat ik klaar kom trekt mijn Meester ineens de klemmen van mijn tepels en ik gil het uit van de pijn.... het is zo heftig, zo raar, zo tegenstrijdig, zo'n pijn en zo'n orgasme....
Meester wrijft over mijn tepels om het bloed zo snel mogelijk weer te laten circuleren en fluisterd in mijn oor: "lekker he slet?"
 
Ook nu volgen er slagen, dit keer over mijn borsten. ze komen hard en ik begin te huilen dit doet echt pijn, maar Meester heeft geen medelijden. "eigen schuld slet, jouw lichaam is van mij en ik doe er mee wat ik wil! het wordt tijd dat jij dat ook eens leert!!!" Ik huil en weet dat Hij gelijk heeft, zo wil ik het ook, maar nu is dat even heel ver weg...
 
De slagen zijn voorbij. Mijn Meester volgt met zijn vinger de lijnen die hij net gemaakt heeft en is tevreden. Langzaam voel ik zijn hand weer naar beneden glijden en ik snik nog een beetje na. ik voel ineens zijn tong op mijn klitje. Ik geniet. Voel zijn vingers in mijn kutje. Ik voel hoe hij mijn anus voor bereid en hoe hij ook daar een vinger in steekt. Ik voel dat ik gek wordt. Smeek hem om een orgasme, maar zover laat hij het niet komen. Mijn Meester houd mij op het randje van mijn orgasme. Hij plaagt mij, laat me smeken, kronkelen tot ik niet meer weet waar ik het zoeken moet. Hij vertelt het me nog 1 keer: "heb niet het lef om klaar te komen slet, ik waarschuw je!!!" en maakt dan zijn werk af. ik gil, ik kreun, ik schok, ik smeek om me niet klaar te laten komen, ik schreeuw dat ik het niet kan beheersen. Hij lacht. "dit is je straf slet, laat het een les zijn". Ik kronkel en het golvende gevoel blijft maar komen. Mijn Meester geniet en houdt pas op als ik rustig blijf liggen.
 
Dan maakt hij me los. Trekt me om hoog, draait me zo dat ik met mijn rug tegen zijn buik aan sta en laat me voorover buigen zodat ik op mijn buik op het brede stuk van de tafel kom te liggen. Hij bevestigd mijn voeten weer aan de poten en mijn handen aan de beide tegenoverliggende poten. hij drukt een butplugg in mijn anus en zet het ding op trillen hetzelfde doet hij met de vibrator in mijn kutje, ook die zet hij vol op trillen. Ik voel mijn sappen langzaam naar langs mijn benen druipen. Meester loopt om me heen en bevestigd nog een keer de klemmen op mijn tepels. Als laatste bevestigd mijn Meester een trilei op mijn klit en ook deze wordt tot trillen gebracht. Ik weet niet meer waar ik het zoeken moet. "Zo lekker geil sletje van me, nu krijg je 50 klappen met het zwiepje, zodat je je voortaan herrinnert aan wie je geile gaten toe behoren. Je telt mee en aan na ontvangst bedank je me voor de klappen begrepen?" ja Meester" kan ik kreunend uitbrengen.
 
Meester begint te slaan. venijnig, maar het kan me niet zo veel schelen allemaal. Ik tel ze alle 50, krijg tussendoor tijd om op adem te komen en probeer de klappen zo goed en zo kwaad als het gaat op te vangen. Ik kan alleen de getallen nog maar uit kreunen. Als ik alle slagen ontvangen heb voel ik weer een orgasme opborrelen. netjes vraag ik of ik klaar mag komen. deze keer krijg ik toestemming. "Toe maar sletje van me schok maar lekker met die kont voor me, laat maar komen". Ik kom. Ik voel de golven door mijn anus gaan. Ik schok en hoor hoe mijn Meester lacht en geniet van mijn gespreide aanblik. Hij aait over mijn kontje en moedigd me aan: "toe maar sletje, laat je maar gaan." ik wordt er zo mogelijk nog geiler van.
 
Dan staat ineens mijn Meester voor me en drukt zijn stijve penis in mijn mond, ik zuig en zuig alsof mijn leven er van afhangt. Ondertussen gieren de golven door mijn buik, er komt geen einde aan, orgasme rolt over orgasme. Meester trekt zich terug en verwijderd de buttplug en neukt me in mijn kontje. ik kan alleen maar genieten en hoor hoe mijn Meester geniet van het getril van de vieb, het eitje en van mijn geschok.
Als Hij klaar gekomen is verwijdert hij de klemmen van mijn tepels en wrijft het bloed er gauw doorheen. Ik kan alleen nog maar kreunen. de vieb wordt verwijderd en het eitje net zo. Mijn Meester maakt mij los, doet mijn blinddoek af en legt mij dicht tegen zich aan op de bank met een deken over. ik zeg niks meer, probeer te wennen aan het licht en sluit toch mijn ogen maar weer....
 
Na een tijdje open ik mijn ogen en voel mijn hele lijf. Alles doet pijn, maar ik voel me goed en ontspannen. Meester vraagt: "ook wat geleerd vandaag?" ik antwoord: "ja Meester, U houdt van mij." ik glimlach vaag, wat mij een hardhandige ruk aan mijn haar opleverd "ik mag alleen klaarkomen met Uw toestemming Meester, mijn lichaam is van U en U mag er mee doen wat U wilt Sir" zeg ik alsnog. Meester knuffelt mij en zegt dat Hij trots is op zijn sletje
en "ik hou zielsveel van je meisje"


main