Onverwacht bezoek (2)

(door shannah)

Ik hoor mijn Meester praten in de kamer. Waarschijnlijk heeft hij telefoon.

Ppffff weer zo'n dilemma. Als ik niet roep, ben ik te laat. Als ik wel roep, stoor ik hem misschien.

Ik neem het risico en zeg netjes zoals hij mij geleerd heeft:" Meester, ik heb aan uw opdracht voldaan en ben er om u te dienen".

Met mijn hoofd omhoog en mijn kont naar achteren zit ik op handen en voeten voor de drempel van zijn woonkamer…..

Mijn oren en ogen zijn erg gericht op iedere kleine verandering, maar er gebeurt niks.

Nogmaals herhaal ik de zin "Meester, ik heb aan uw opdracht voldaan en ik ben er om u te dienen, mag ik alstublieft binnen komen van u?"

Ik hoor iemand opstaan vanuit de bank. Gelukkig. Ik hoop dat hij nu tevreden is en dat ik binnen mag komen. Zijn voetstappen komen dichter bij. Mijn opwinding stijgt, ik voel mijn kut natter worden en mijn tepels reageren. Mijn ogen beginnen wateriger te worden, ik weet dat ik geil uit mijn ogen ga kijken dan… ik knipper met mijn ogen en probeer een zo neutraal mogelijke blik te hebben als plotseling mijn Meester voor me stil blijft staan…ik voel zijn ogen keurend over mijn lichaam gaan… gefixeerd op zijn gezichtuitdrukking, probeer ik duidelijk te krijgen of hij tevreden is over mijn kledingkeuze….

Nog niet één klein glimlachje of reactie in zijn ogen, ik kan echt niet inschatten wat hij denkt en voelt. Zo ken ik mijn Meester niet. Hij is altijd erg liefdevol als ik bij hem kom. Drinken we eerst wat, knuffelen we samen en dan geeft hij duidelijk aan, dat hij van me verwacht, dat ik de komende uren laat zien, dat ik het waard ben om zijn slet te zijn.

Ik voel me weer onzeker worden. Heb moeite om stil te blijven zitten en mijn hoofd niet omlaag te buigen, ik voel ook weer dat ik moet plassen. Toch blijf ik muisstil zitten met.mijn hoofd omhoog en mijn kont naar achteren mijn armen recht en mijn benen een heel klein beetje gespreid.

Ik raap alle moed bij elkaar en vraag redelijk vastberaden ( hoop in ieder geval dat ik krachtig over kom) ""Mag ik van u binnenkomen Meester of verwacht u iets anders van mij op dit moment?"

Even lijkt het, dat hij milder wordt, zijn gezicht ontspant en hij zeg zachtjes: "kom maar" draait zich om en loopt met grote passen richting de bank. Ik volg hem snel, kruipend en met opgeheven hoofd.

Plots houd ik in. Mijn ademhaling lijkt even op te houden. Er zit iemand op de bank. Een man, donker gekleed, vast en zeker een Dom. Naast hem staat een kooi. Daarin zit een vrouw, geboeid, bondage, gag, schaars gekleed in een zwart, kort, leren corset, zwarte lak pumps met extreem hoge hakken en haar haren wild en met uitgelopen mascara. Zo is ze vast niet van huis gegaan.

Ik kijk mijn Meester aan, maar hij let niet op me, hij loopt naar de man en gaat naast 'm zitten op de bank. Dan kijkt hij pas of ik hem gevolgd ben. Ik kruip ondertussen weer ( wat ik vreselijk vind, vernederend) en ben nog 1 meter van mijn Meester en de vreemde man verwijderd.

Gelukkig is het ook een Meester. Hij zal mijn houding en onderdanigheid kunnen begrijpen, of het in ieder geval niet shockerend of raar vinden. Ik merk, dat ik daar nog steeds mee bezig ben wat anderen misschien denken of vinden. Het wordt tijd, dat ik dat ook eens los ga laten…. ( maar is voor latere zorg)

"Stel je maar eens voor slet" zegt mijn Meester enigszins vermakelijk. "Ja Meester",

"Ik ben Shanna, eigendom van mijn Meester, meneer" en terwijl ik dit zeg, kijk ik hem aan en geef ik de vreemde man een hand. Bah, wat voel ik me zo klein. Zeker als ik de keurende blik van de man op mijn lijf voel. De vrouw heeft haar hoofd ver naar voren gebogen en ik zie dat ze probeert een glimp van mij op te vangen.

Ik weet dat mijn Meester meerdere contacten heeft terwijl ik alleen wat mensen ken via de chatbox.

"Ik ben Kees" zegt de man vriendelijk "en hier zie je mijn slavin Silvie. Je kunt straks misschien nog wel even kennis met haar maken. Ze heeft nu even een time-out. Kan ze even nadenken of ze van plan is de volgende keer je Meester en mij beter te gehoorzamen".

Mijn Meester????? Een steek van jalousie voel ik in mijn buik. Ik voel dat ik ineen krimp.

"Wat is er meisje?" klinkt de veilige stem van mijn Meester. "Niets Meester" antwoord ik snel terwijl ik een brok in mijn keel wegslik. "Waarom krijg ik dan de indruk, dat er wel iets is?" er klinkt een lichte irritatie door in zijn woorden.

Shit, wat moet ik nu zeggen? Zeggen, dat het me zeer doet als hij met andere subjes speelt? Toegeven, dat ik gewoon een jaloerse trut ben? Me voordoen als een slet, die er niet van wakker ligt, als haar Meester ook andere slavinnen laat dienen?

"Ik wil dat je altijd eerlijk tegen me bent" hoor ik de stem van mijn Meester in mijn achterhoofd. Dat heeft hij al zovaak tegen me gezegd. "Ook al word je eerlijkheid op dat moment misschien niet beloond, uiteindelijk zal ik je laten zien, dat ik je eerlijkheid het meest waardeer."

En dat is wat ik wil. Waardering van mijn Meester. Zijn trotse blik, zijn goedkeurende ogen, zijn zachte aanraking, waardoor ik weet, dat de band tussen ons alleen maar hechter en intenser wordt.

"Als ik u een eerlijk antwoord geef Meester, dan schrok ik even. Ik voel een steek van jalousie bij het idee, dat u ook met andere subjes speelt" tranen vullen mijn ogen, het wordt me echt even teveel.

Ik had me zo verheugd op deze ontmoeting. Tot nu toe heb ik continu voor de verkeerde reactie gekozen. Ik word nerveus van dit onverwacht bezoek. Ik wil mijn Meester dienen, maar weet niet wat hij van me verwacht, ik lijk zo gegroeid de laatste tijd, maar voel me nu de meest onervaren sub, die er is…

Ik wil huilen, alleen maar huilen, ik vecht er tegen, maar het lukt me niet…

Tranen stromen over mijn wangen, mijn keel lijkt net schuurpapier.

Ik durf mijn Meester niet aan te kijken, ben bang voor zijn reactie. Ik hoop natuurlijk dat hij me vastpakt en troost. Waarschijnlijk vindt hij me nu nog een grotere stomme trut, dan hij net al leek te vinden…

Ik voel me zo ellendig, kwetsbaar en klein. Zittend op handen en voeten in mijn te korte jurkje, waarbij mijn billen en schaamlippen zichtbaar zijn. Mijn borsten haast uit mijn jurkje hangen, mijn make up over mijn wangen loopt samen met mijn zoute tranen, mijn blaas die zeer doet, omdat ik moet plassen, mijn buik, die samentrekt van geilheid , omdat mijn Meester bij mij is en mijn hoofd tolt van verwarring en radeloosheid en ik echt even niet meer weet, waarom ik vrijwillig ervoor kies om een slavin te willen worden van de man waar ik zoveel van ben gaan houden.


main