Zwoel & zondig - Stella Black

ISBN 90-5108-708-x


Een charmante jongeman liep op me af. Hij was fris, met donker haar en bruine ogen en gezegend met alles waar een jongeman mee gezegend moet zijn. Zijn sexy glimlach was veelbelovend. 'Goedenavond mevrouw,' zei hij. 'Ik ben uw perkeerbediende voor vanavond.'

De erotisch ingetselde Stella houdt van oude auto's, van luipaardvel-lingerie en van succes. Driftig feestend zwerft ze door Hollywood, tot ze wordt ontdekt door Leon Lubrinsky, multimiljonair en de trotse bezitter van een luxe bordeel. Leon overtuigt Stella voor hem te komen werken en binnen korte tijd wordt zij een van de beroemdste pornosterren van Amerika. Ze wordt uitgenodigd voor televisieshows, ze gaat uit met popsterren - Stella heeft het helemaal gemaakt. Maar er zijn mensen die haar het succes misgunnen. Stella komt in zeer gevaarlijke situaties terecht. Is er iemand die haar nog kan redden?


Volgens cassandra:

Erg lekker SM-boek, maar ontzettend jammer dat het in de ik-vorm is geschreven. Daardoor kwam ik er persoonlijk niet lekker doorheen, ik hou gewoon niet van die schrijfstijl. Maar niettemin lekker, geil en spannend. Ook uit de Black Lace-serie van The House of Books.



Main