Een verleidelijk voorstel - Tallulah Sharpe

ISBN 90-5713-155-2


De achtentwintigjarige beursmakelaar Sam Winterton verliest binnen een week haar baan en haar geliefde, en weet niet wat de toekomst brengen zal.

Een schijnbaar achteloos telefoontje van een voormalige klant, de snel rijk geworden Marcus McLoed, wekt haar nieuwsgierigheid en ze aanvaardt daarom een uitnodiging voor een etentje.

Marcus doet Sam bij die gelegenheid een voorstel dat ze niet kan weigeren, en al snel daarna vergezelt ze hem op geldverslindende gokavonturen.

Zolang ze wint, mag ze het geld houden, maar elke keer dat ze verliest moet ze boeten door hem op te winden als nooit tevoren.


Volgens cassandra:

Leest wel heel erg lekker weg met heftige en intense passages. Toch vind ik persoonlijk de passages net iets te kort duren en net iets te weinig diepgang hebben, ik weet eigenlijk niet eens waarom, misschien gewoon net niet opwindend genoeg ;-)
Een leuk en origineel verhaal, maar vooral het einde kwam nogal koud op mijn dak. Totaal onverwacht en daardoor een beetje een rare draai waardoor je met een raar gevoel het boek uitleest. Een open einde en dat heeft voor- en nadelen...



Main