Hotel Aphrodite - Dorothy Starr

ISBN 90-5713-048-3


Hij was een van de aantrekkelijkste mannen die ze ooit ontmoet had... Toen Dani zich dat realiseerde, kreeg ze plotseling een gewaagd idee, een idee dat ze eigenlijk onmiddellijk uit haar gedachten had moeten zetten, maar dat niettemin met de seconde verleidelijker werd.

De grootste attractie van het Bouvier Manor Hotel is de nabijgelegen bron waaruit water welt dat beroemd is om zijn erotiserende werking. Het is dan ook niet toevallig dat Dani Stratton, de licht ontvlambare receptioniste van het hotel, moeite heeft zich op haar werk te concentreren, zeker als de mooie en gespierde Mitch in de buurt is. Ook het overige personeel en de gasten blijken nauwelijks in staat hun wellustige dorst te lessen... Zelfs als een geheimzinnig bedrijf het hotel dreigt over te nemen, wordt er meer aan sex gedacht dan aan zaken.


Volgens cassandra:

Een erg lekker boek om in 1 ruk uit te lezen. Er komen wel wat passages over SM in voor, maar echt een SM-boek is het niet. Toch vind ik hem de moeite waard om aan deze lijst toe te voegen. Gewoon omdat het een lekker geil boek is en omdat het zo lekker leest...



Main