Ouder Dom

Janice

Re: Ouder Dom

Bericht door Janice »

deze was ook erg zoeken voor mn arts.juist omdat ik niet nog hoger in libido wil komen, zou ik fikse hoeveelheden moeten gebruiken van hop, vandaar dat ik weet dat, voor libido hoger je kleine hoeveelheden kunt gebruiken en voor verlaging moet je veel hop gebruiken, anders wordt t alleen maar hoger.Wa tde reden i, dat ik t maar gewoon accepeteer dat ik te hoog zit, want ik wil niet nog hoger gaan zitten daarmee en de grote hoeveelheden hop zijn risico voor depressie. Het is logisch.kijk naar alcohol, aangeschoten zul je eerder sex willen, dronken krijg je hem vaak niet omhoog.

Daarbij zijn al deze dingen die je gebruikt, erg persoonlijk of t aanslaat.

Kan me voorstellen dat viagra liever niet neemt. En ja het kan zeker met stress ,alcohol en ook met eerder niet lukken, met dus associatie naar falen, te maken hebben.

Hormoonaanmaak kan gestioord zijn, en gestimuleerd door enzymen innemen, de bouwstofen die je hormonen aanmaken dus.Verder kan het aan je schildklier liggen. even laten prikken, te traag is ook libio killend.
leeuw

Re: Ouder Dom

Bericht door leeuw »

DE Belgen hebben er ene handje van om aan ouderen een snufje tetsosteron voor te schrijven.

ze hebben dacht ik zelfs mini doseringen voor vrouwen.

zou ik mee oppassen vanwege risico's op vervelende bijwerkingen (bijv uitgroei latente (benige) prostaatkanker?).
chemische castratie is niet voor niets de standaardtherapie van prostaatkanker.

alleen als je je eigen historische testosteron waarde uit jong volwassenheid zou weten kun je vaststellen of je fors bent gedaald inmiddels en hiermee de oorzaak van libiodverlies mogelijk te pakken hebt.
echter die heeft geen enkele man.

er zijn natuurlijk vaak andere oorzaken dan laag testo
Gebruikersavatar
Sabrina
Berichten: 24
Lid geworden op: 09 aug 2009, 20:51
Locatie: Utrecht

Re: Ouder Dom

Bericht door Sabrina »

Ik heb er verder weinig over bij te dragen, maar benign kanker, dat is contradictio in terminis. Kanker is per definitie maligne of kwaadaardig, het is een verzamelnaam voor kwaadaardige wildgroei van cellen.

*gaapt* en da's vast ook te kort door de bocht, ik moet niet posten als ik al half slaap eigenlijk
"Say you'll share with me one love, one lifetime. Say the word and I will follow you. Share each day with me, each night, each morning. Love me, that's all I ask of you" The Phantom of the Opera - All I Ask of You
Gesloten