Wie is de pluis?

U mag zich hier even voorstellen. Kijk uit voor laagvliegend gebak!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
pluis
Berichten: 330
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:03

Wie is de pluis?

Bericht door pluis »

Of: wie is de Pluis? 't maakt mij weinig uit - U noedelt maar wat aan met hoofdletters endezulks. Pluis is een van de al wat ouder-gedienden op dit forum die nu (augustus 2016) een nieuw voorstelbericht schrijft omdat die dingen nu eenmaal verouderen en het ook gewoon wel weer eens leuk is om een beetje over jezelf te miepen. Wanneer ik hier voor t eerst kwam? Ik meen me te herinneren dat ik een jaar of zestien was, nog voor WS een heusch forum had en 't meer een soort bulletinboard was. Pas in latere jaren ook echt mee gaan posten en nu van lieverlee gezellig blijven plakken. Forummeubilair noemen we dat. Ik zit hier nu dus al meer da half m'n leven. Da's best lang.

Inmiddels woon ik al enige tijd niet meer in t Nederlandse, maar ik kom nog best wel eens aanwaaien en probeer dan leuke en gezellige mensen te zien. Verder heb ik een partner (geen forumbezoeker) en een poes (ook geen forumbezoeker), mag ik graag op professionele basis met lettertjes en woordjes knoeien en houd ik erg van folkmuziek, kaas, chocola, boeken en D&D. Oh, en whisky :D

Ik ben een van die lastige tiepjes die bij allerhande labeltjes al gauw de schoudes ophaalt en zegt 'doe mij maar allebei een beetje'. En dus ben ik een bi-/panseksueel mens dat graag switcht, brede interesses heeft waar het op seks en kinky zaken aankomt en altijd met tegenzin het f/v hokje aankruist op formulieren. Is in de praktijk vrijwel monogaam, maar in principe niet en hoopt dat het leven ooit zoveel rust en ruimte biedt dat daar op kalme en weloverwogen wijze meer mee gedaan kan worden dan alleen een beetje fantaseren over wat te doen als ze eenmaal met pensioen is. Voorlopig blijft het meer bergen verzetten en 'moving and shaking' en af en toe een veel te lange post typen op WS.

U bent van harte welkom in mijn midden - mogen uw ervaringen met de mensen hier op t forum maar net zo tof zijn als de mijne. K heb hier heuse vrienden gevonden die me zowel bij mijn nekvel door rotte tijden hebben gesleept alsook meegejuichd hebben in de vreugdevolle momenten. Of ik dat altijd waard geweest ben is een tweede, maar ik doe m'n best. :yes:

*zet grote schaal met brownies en dienblad met glazen Jura neer*
Gebruikersavatar
Voleuse
Berichten: 57
Lid geworden op: 27 jan 2010, 19:02
Locatie: R'dam

Re: Wie is de pluis?

Bericht door Voleuse »

Even offtopic vraagje, maar wat vind jij eigenlijk van de Amerikaanse verkiezingen? Ik krijg er hier en daar wat van mee en ik ben benieuwd hoe jij daarover denkt.
I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa
Gebruikersavatar
pluis
Berichten: 330
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:03

Re: Wie is de pluis?

Bericht door pluis »

Och heremijntijd. Wat een vraag. Heb je ff? :)

Ik denk dat we allereerst onze vraagtekens moeten zetten bij hoe democratisch dingen nu precies zijn. Ongeacht welke kandidaat je voorstaat: er is een enorme hoeveelheid corruptie en fraude gemoeid met de verkiezingen. Zie onderwerpen zoals 'gerrymandering' (het strategisch indelen van kiesdistricten om kandidaten van een bepaalde partij een voorsprong te geven), maar ook de acties van het DNC (de democratische campagneorganisatie) om Hillary Clinton te bevoordelen tegenover Bernie Sanders. Dat dus als eerste: het is meer een groot circus dan een vrije verkiezing. Naar mijn mening speelt het bestaan van het twee-partijenstelsel en het ontbreken van coalitievorming in Congress of Senate daar ook best een rol in - er is geen ruimte voor nuance, op die manier. Dat betekent dat partijen zowel heel erg polariseren, maar tegelijk vaak ook naar dezelfde geldschieters luisteren (omdat er geen alternatief is).

Politiek gezien word ik niet vertegenwoordigd - ik ben naar Nederlandse begrippen al een enorme linkse rakker (zo'n echte Groenlinkser, je weet wel) en zelfs Sanders is mij in veel opzichten te gematigd.

Als rot kersje op de ranze slagroomtaart hebben we er dit jaar dan ook nog Trump bij. Ik vraag me af of we over vijftig / zestig jaar ons afvragen wat Amerikanen bezield heeft om hem zelfs maar serieus te overwegen (ik _denk_ niet dat hij verkozen wordt, maar t kan verkeren). Volgens mij zou een presidentschap door die man de VS letterlijk aan de rand van de afgrond brengen met destructieve belastingverlagingen en internationale conflicten. Een gemiddelde oorwurm is een betere diplomaat dan hij.

President Hillary heeft niet mijn voorkeur, maar ze is de minste van twee kwaden. Ik vrees vooral dat ze zich gedwongen zal voelen een oorlog te beginnen en dat ze niet streng genoeg zal optreden tegen bedrijven en corporaties die wetten en mensenrechten met voeten treden. Meer dan in Europa ben je hier als individu toch al een beetje in de Matrix - je telt vooral als consument en niet als mens. kan een bedrijf geld aan je verdienen, dan telt je mee. kan een bedrijf dat niet, dan mag je meestal doodvallen. Ik zou graag zien dat een president die culturele hoek aanpakt, maar dat zal nog wel heel erg lang duren. Het stigma tegen socialisten is hier (nog) veel te groot.
Harpocrates

Re: Wie is de pluis?

Bericht door Harpocrates »

*Eet een koekje. Is er ook koffie?*

Als het je dan toch niet uitmaakt, prefereer ik de hoofdletterversie, Pluis. Alleen al vanwege grammaticale neuroses, voelt het alternatief als ontoereikend. En zonder voorafgesproken wederzijdse goedkeuring, zal ik je letters sowieso nooit kleineren ;)

Leuk idee om je als oudgediende opnieuw te definiëren middels een opnieuw opgestelde forumpost. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit forum ben binnengedrongen, zonder eerst uit te pluizen (no pun intended) wie al die mensen nu eigenlijk zijn.

In de praktijk monogaam, in principe niet. Dat vind ik een mooie nuance en ik kan mij daar ook wel enigszins in vinden. Maar het in de praktijk brengen van polyamoreuze aspiraties lijkt mij dermate ingewikkeld, dat ik vermoedelijk een leven lang gezellig kneuterig monogaam ga zitten wezen.

Het voelt nu al zeer welkom in jouw midden en ik hoop dat ik nog meer positiefs kan toevoegen aan je WS ervaring.

groet,
Harpocrates
Gebruikersavatar
pluis
Berichten: 330
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:03

Re: Wie is de pluis?

Bericht door pluis »

*sleept deze ochtend een enorme thermos koffie binnen*

Jawel hoor :) Maar als 't voor mij ochtend is, is het voor jou alweer middag, dus heb je toch niet liever whisky?

Je bent een toffe aanwinst voor heel WWS, en ik hoop dat je nog lang in mijn (en ons!) midden blijft.
Gebruikersavatar
Peter^
Berichten: 146
Lid geworden op: 09 aug 2009, 20:36
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Wie is de pluis?

Bericht door Peter^ »

Fijn jou hier nog steeds te zien schrijven pluis.
Geniet van de positieve momenten.
Gebruikersavatar
pluis
Berichten: 330
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:03

Re: Wie is de pluis?

Bericht door pluis »

I aim to please, Peter :)
Gebruikersavatar
eireann
Site Admin
Berichten: 326
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:19
Locatie: Den Bosch

Re: Wie is de pluis?

Bericht door eireann »

Klinkt zo raar om te zeggen 'leuk dat je er bent!' alsof je nieuw bent, maar ik vind het wel heel erg leuk dat je er bent!
**Self Rescuing Princess**
Gebruikersavatar
Nijntje
Berichten: 35
Lid geworden op: 11 aug 2016, 19:08

Re: Wie is de pluis?

Bericht door Nijntje »

Knuffels La Pluis! Leuke nieuwe voorstelpost. En ook een supermooi, eerlijk en uitgebreid antwoord op een vraag die ik je anders ook wel gesteld had. Ik :inluv: de schrijfstijl van Pluis
Gebruikersavatar
pluis
Berichten: 330
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:03

Re: Wie is de pluis?

Bericht door pluis »

Ik vind het leuk dat jij er ook nog steeds bent, Anne! *knuft*

*Knuft de nijn terug* Leuk om ook jouw naam weer te zien verschijnen :D
Gebruikersavatar
seleena
Berichten: 0
Lid geworden op: 25 aug 2009, 15:48

Re: Wie is de pluis?

Bericht door seleena »

Leuk Pluis ook weer te lezen! :)
Don't hide who you are to please others or fit in. Don't let your unique you be blown out.
If you light is ignored by some, remember there are always others who see it or want to see it.
Take me or leave me <3
Gebruikersavatar
Frodo
Site Admin
Berichten: 49
Lid geworden op: 09 aug 2009, 07:40
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Re: Wie is de pluis?

Bericht door Frodo »

Wee ende Bee Pluysch - ofschoon je nooit weggeweest bent eigenlijk.

Ik geniet nog altijd van je schrijfsels!
Plaats reactie