BoPo RopeMeet

Alle kinky activiteiten in Nederland, België en niet zo verre omstreken
Plaats reactie
Gebruikersavatar
tessie
Berichten: 33
Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:01
Locatie: Almere
Contacteer:

BoPo RopeMeet

Bericht door tessie »

De eerste BoPo Rope Meet!

BoPo staat voor body positive. We willen een rope meet creëren waar iedereen zich welkom kan voelen. Een plek waar je je comfortabel en veilig voelt, waar je niet beoordeeld wordt op je lichaam of je skills. Maar juist een plek waar we samen komen en leren van elkaar.

Body positivity houdt voor ons in dat elk lichaam oké is. Het ene lichaam is niet beter of meer waard dan het andere. Hoe ver je lichaam die kant nu wel of niet op buigt, hoe flexibel (of juist niet) je bent, dat maakt niet uit. Het touw past zich aan aan jouw lichaam.

De BoPo RopeMeet is voor iedereen die denkt dat die zich thuis voelt op onze meet. We vragen wel van onze bezoekers dat ze body positive zijn, of daar in elk geval naar streven. Als je niet zeker weet of onze meet iets voor jou is, mag je ons altijd een berichtje sturen!

Workshop
Er zal een mini-workshop voor beginners gegeven worden om 13.45. Stuur even een pb als je mee wilt doen met de workshop.

Tickets
Een kaartje kost 19,50 euro, hier te bestellen via de link bij het event op FL. (https://fetlife.com/events/1032078) Vul op het bestelformulier graag je FetLife nick in bij 'achternaam'.

Waar & wanneer
17 oktober van 13.30 tot 17.00
Amsterdam

Er zijn in de zaal voldoende matten aanwezig. Je kan als je dat fijn vindt zelf nog een kleedje meenemen om op de grond te leggen. Er zijn vier suspension punten aanwezig. Graag schoenen uittrekken voor het betreden van de ruimte

Parkeren is gratis op zondag.
De locatie ligt op loopafstand van station Lelylaan


Extra Covid-19 regels
Hou 1,5 m afstand tot mensen die niet in je bubbel zitten.
Neem eventueel een mondkapje mee.
Bij binnenkomst je handen wassen beneden in de toiletten.
Gebruikersavatar
tessie
Berichten: 33
Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:01
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: BoPo RopeMeet

Bericht door tessie »

19 december is de tweede BoPo Rope meet!
Het event is op FL te vinden: https://fetlife.com/events/1054311
Plaats reactie