"BDSM-gevoel" weg

lotus {P}

"BDSM-gevoel" weg

Bericht door lotus {P} »

Sinds een tijdje is mijn "speelzin"/"bdsm-gevoel" een beetje weggezakt. Pijn vind ik niet meer zo fijn als voorheen, bepaalde dingen die ik leuk vond begin ik nu bijna een hekel aan te krijgen en mijn pijngrens ligt (naar mijn idee) een stuk lager. Nu kan het zijn dat het komt doordat we de afgelopen paar keren niet echt uitgebreid hebben kunnen spelen door diverse omstandigheden, maar het kan natuurlijk ook een heel andere reden hebben. Welke reden dat is, daar ben ik alleen nog niet achter.
Ik had een soortgelijke post ook al elders gepost, maar zou toch ook wel meerdere meningen willen horen.
Herkennen jullie dit? Gaat dit over? Tips om het weer een beetje terug te vinden?

Hoop dat dit een beetje begrijpelijk is, want de juiste woorden vinden hierover vind ik erg lastig.
Lady.Era

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door Lady.Era »

Ik herken dit wel op meerdere vlakken. Dingen waar je eerst helemaal weg van bent zijn ineens niet meer zo interessant of zelfs irritant. Ik heb zelf "periodes" dat ik juist heel erg naar de lifestyle trek of juist niet. Maar wederom heb ik dat met andere dingen ook. Maar bij mij gaat het dus "over" en komen die gevoelens altijd weer terug.

Maar zijn er verder geen dingen waar je interesse juist sterker in is geworden? Of is het "hele" gevoel weg? Misschien is het gewoon even teveel van het goede/slechte? En heb je wat behoefte aan "rust".

Ik ben zelf van mening dat BDSM vooral om gevoel draait. Het "terugvinden" lijkt me dan ook niet de oplossing. Maar wat dan wel? Toch die rust even nemen?

Knuffel!
Gebruikersavatar
kitten
Berichten: 322
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:25
Locatie: Brabant

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door kitten »

Ik herken het ook... Het kwam steeds ook weer terug. Door anderen te zien spelen of iets wat ik zag of las...
cmeermin

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door cmeermin »

Ja, ik zou me er niet druk om maken. Probeer er op te vertrouwen dat het spontaan weer opkomt, zoals kitten al zegt. Je leest iets, je ziet iets, je droomt iets. Het kan ook zijn dat er iets geheel nieuws omhoog komt. Iets wat je nooit had verwacht :P
lotus {P}

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door lotus {P} »

hoewel ik probeer me er niet druk over te maken, denk ik dat het in mijn onderbewustzijn heel erg speelt. Gewoon bang om het kwijt te zijn en dat het niet meer terugkomt. Misschien wel heel irreeel, maar toch. Ik wil het gewoon terug en wel NU. Geduld is nooit mijn sterkste kant geweest. Wat als het niet terugkomt? Tuurlijk vind ik Peter vanille nog net zo lief, leuk enzovoort, maar er zou toch wel wat veranderen. En kan ik hier dan eigenlijk nog wel komen?
Allemaal dingen die, onbewust, toch in mijn hoofd zitten en waardoor ik wellicht ook slecht slaap.
leonietje
Berichten: 77
Lid geworden op: 09 aug 2009, 21:35
Locatie: Niet meer op de zeebodem

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door leonietje »

Je mag altijd hier blijven ook als nilla dat weet je toch? Je hoeft je vrienden in dit wereldje niet meteen te laten vallen als jij even niets kan met bdsm en we zullen jou ook niet zomaar laten vallen. Al geprobeerd om samen met peter te fantaseren over iets wat je voorheen leuk vond? Of een verhaaltje lezen of filmpje bekijken nog een keer het boek 50 tinten lezen of gewoon allemaal even niet en proberen te genieten van andere dingen.
Gebruikersavatar
eireann
Site Admin
Berichten: 326
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:19
Locatie: Den Bosch

"BDSM-gevoel" weg

Bericht door eireann »

Ik heb ook wel eens een langere periode geen zin in sex gehad, maar toen heb ik niet aan m'n hetrosexualiteit getwijfeld. Als je bdsm als een geaardheid voelt/beschouwt zal het vast weer terug komen.
**Self Rescuing Princess**
lotus {P}

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door lotus {P} »

praten hierover doen we af en toe wel, maar vind het ook moeilijk om het hier over te hebben omdat ik gewoon niet weet wat ik er mee aan moet. Ik probeer inderdaad wel wat verhaaltjes te lezen (hier en op bdsmzaken) maar tot nu toe zijn het geen verhalen die me zin geven. Te extreem, niet mijn ding, of om wat voor reden ook. Wellicht dat filmpjes gaan werken, maar die ben ik nog neit tegengekomen en weet ook niet waar ik ze moet zoeken.
Ik lees jullie tips trouwens wel allemaal en denk hier ook goed over na.
Gilraen^

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door Gilraen^ »

Kijk naar kitten, die heeft ook tijdje getwijfeld of ze nog wel ooit kon subben. En nu heeft ze een heel fijne relatie erbij waar ze subt. Ik denk wel dat hoe meer je je fixeert op "ik voel het nu niet meer" hoe moeilijker het is dat het terug komt. Want je bent eigenlijk alles aan het bekijken met in je achterhoofd zo de graadmeter:
heb ik al beetje zin? Nee.
Nu dan? Nee nog niet.

Vergelijk het met als je partner vraagt of je zin hebt in seks en je hebt geen zin. Als die dan de hele tijd blijft vragen: nu wel? nu wel? Dan komt die zin er ook niet.
Terwijl als je gewoon gezellig samen maakt. Misschien opeens is de zin er toch? (na aantal uren, dagen, weken, maanden).
Gebruikersavatar
kitten
Berichten: 322
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:25
Locatie: Brabant

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door kitten »

Daar zit wel wat in, de vergelijking met de zeurende vent, daar krijg je inderdaad vanzelf minder zin van.

Doe in ieder geval geen drastische dingen, blijf lekker bij elkaar, geniet samen van andere dingen, samen zijn. Het komt weer goed!
Gebruikersavatar
juffie
Site Admin
Berichten: 317
Lid geworden op: 09 aug 2009, 13:48
Locatie: Omgeving Tiel

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door juffie »

Bij mij hangt speelzin heel erg samen met hoe ik op dat moment tegenover mijn partner sta.
Als Jerry en ik een dipje hebben (ruzietjes, moe, druk, stress, etc) dan heb ik minder zin in hem, en dus ook geen zin om te spelen. Ik wil dan vooral met rust gelaten worden.

Toen ik met CraZaay speelde en al gauw bleek dat ik verder geen sterkere gevoelens voor hem had/kreeg dan de 'begin subbierush', zakte mijn speelzin (en zin in seks) al heel snel af. Libido hangt voor mij heel erg samen met hoe ik in mijn vel zit. Ik zelf, maar ook, hoe ik ten opzichte van mijn partner sta.
MILF :grin_ani:
Gilraen^

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door Gilraen^ »

Dat heb ik ook juffie. Is ook een belangrijke!
aimée

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door aimée »

Ja idd, je partner en het gevoel zijn twee belangrijke dingen.

Ik heb om eerlijk te zijn geen "echte bdsm gevoelens" meer. Dat wil zeggen, zo af een toe een tik op mijn billen en vastgebonden worden zijn wel dingen die ik lekker vindt, maar niet noodzakelijk is, ik voel me zonder er niet slechter door. Nou zijn mijn ervaringen ook beperkt tot iets van 3 a 5 ervaringen en heb ik ook wel eens lopen subben.

Ik kan echt wel geil worden hoor, door het kijken naar sm porno of iets dergelijks, ik heb zelf die gevoelens tot zo ver niet meer, het is niet zo van yeah dat wil ik ook weer. Ik ben daarnaast ook erg gelukkig in het nilla gebeuren... en vind het eigenlijk prima zo. Dat is mijn ervaring hiermee tot nu toe en uiteraard is deze situatie weer anders dan die van jou.

Lotus, misschien is rust toch eerst de oplossing, en ik begrijp je best, als je het hebt over dat het voor je zelf vaag is, maar praten hoe vaag ook, helpt jou niet alleen doordat er wat rust in het koppie komt, maar leert een ander ook inzien, begrijpen, hoe jij je voelt en misschien kan er samen gekeken worden naar een oplossing..?
Gebruikersavatar
Voleuse
Berichten: 57
Lid geworden op: 27 jan 2010, 19:02
Locatie: R'dam

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door Voleuse »

Ik denk niet dat iedereen zich zo makkelijk aanpast aan nilla-zijn als jij, aimee. Niet om jouw tekort te doen ofzo, maar jij hebt nu een nilla vriend en lotus niet, dus de situatie is heel anders.
I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa
Gebruikersavatar
Crownless
Berichten: 164
Lid geworden op: 09 aug 2009, 20:31

Re: "BDSM-gevoel" weg

Bericht door Crownless »

Bij mij is het ook lang weggeweest, en bij mij hing het samen met me niet lekker in mijn lijf zitten. Ik heb wat psychische problemen en lang voelde ik me ook gewoon niet sexy en had ik ook geen zin in intimiteit. En voor mij blijft bdsm een seksuele aangelegenheid.

Nu komt het weer terug, en ik merk dat feestjes waar een sexy sfeer hangt ook erg helpt.

Maar ook je niet druk maken erover. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik maakte me ook meteen druk over Bryan en 'wat heeft hij nou aan een vriendin die geen zin heeft' en allemaal dat soort rotgedachtes. Die helpen niet bepaald.
If history repeats itself, I'm so getting a dinosaur!
Gesloten