D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Alle kinky activiteiten in Nederland, België en niet zo verre omstreken
Plaats reactie
Gebruikersavatar
tessie
Berichten: 42
Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:01
Locatie: Almere
Contacteer:

D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Bericht door tessie »

Op vrijdag 26 februari 2016 zal D’s United 19 plaatsvinden bij Club Bananas in Den Haag. We hebben de bovenverdieping tot onze beschikking, die bestaat uit een ruime speelruimte, met eigen kleedkamer met douche, bar, speeltoestellen en jacuzzi. En dan is er nog de mooie, ruime Engelse kamer waar ook volop gespeeld en gebadderd kan worden.

D’s United 19 zal een Level 3 thema hebben. We hebben natuurlijk regelmatig een level 2 thema gedaan, en willen daar nu iets verder in gaan. Dit level 3 thema zal strenger worden en er gelden meer regels. We verwachten van de Dominanten een strengere handhaving van deze regels en een nog actievere houding. Van de subs wordt een meer afwachtende houding verwacht, meer dienstbaarheid en meer gehoorzaamheid.

Verder gaan zoals altijd voor veel interactie en die bijzondere D's United sfeer. Natuurlijk is het succes afhankelijk van jullie inbreng; daarom verwachten we weer een actieve deelname van alle gasten, Dominanten en subs.

Algemene party-info
Het feest zal op vrijdag 26 februari om 20.00 uur beginnen en duren tot 3.00 uur. Het Level 3 gedeelte zal plaatsvinden tussen 20.00 uur en 0.30 uur waarbij het eerste half uur en laatste half uur versoepelde regels gelden om te zorgen voor een warming-up en een cool-down. Tussen 0.30 uur en 3.00 uur is iedereen vrij om te doen wat hij/zij zelf wil, of uiteraard wat de eigen Dominant bepaalt.

Regels:
Tijdens dit Level 3 feest is het de bedoeling dat de aanwezige subs zich onderdanig en dienstbaar opstellen naar de aanwezige D's. Van de D's wordt een zeer actieve houding verwacht. Naast onze standaard feestregels, zullen de volgende regels gelden voor het Level 3 feest:

Warming-up - van 20.00 tot 20.30 uur
- Subs hebben geen spreekverbod; ze mogen op fluisterniveau praten.
- Alle subs doen mee op niveau 1, ze zijn dus wel beschikbaar voor opdrachten, maar nog niet voor (pijn-)spel.
- Van de subs wordt een onderdanige en dienstbare houding verwacht naar alle aanwezige D's.
- De sub-stalling is nog niet in gebruik.
- De subs vragen toestemming voor de volgende zaken: toiletbezoek, iets eten of drinken en zitten.
- Deze tijd kan gebruikt worden om te socializen, of om met de eigen partner door te brengen.

Level 3 - van 21.00 - 00.00 uur
Communicatie
- Alle subs hebben een spreekverbod. Wanneer een sub iets gevraagd wordt, geeft deze onmiddellijk correct en zo kort en bondig mogelijk antwoord.
- Een sub mag zelf beleefd om toestemming vragen om iets te vragen/te zeggen indien nodig.
- Een sub heeft toestemming nodig voor de volgende zaken: toiletbezoek, iets eten of drinken, het aanspreken van Dominanten, het nemen van pauzes en zitten.
- Subs wachten geduldig af als ze iets tegen een Dominant willen zeggen tot dat die Dominant ze opmerkt.
- Een sub kan toestemming krijgen van een Dominant om te spreken indien dit noodzakelijk is (niet voor entertainment dus, maar bijvoorbeeld tijdens een spel).
- Elke sub krijgt een nummer. Dit nummer zal op de sub geschreven worden en op het grenzenkaartje vermeld staan. De sub wordt gedurende het level 3 thema door iedereen met dit nummer aangesproken.

Beleefdheid:
- De subs spreken altijd met twee woorden. De Dominanten worden aangesproken met Meneer of Mevrouw (welke van toepassing is) en u. Na elk antwoord dient dus Meneer of Mevrouw gezegd te worden, niet alleen na 'ja' of 'nee'.
- De subs gebruiken dankuwel en alstublieft wanneer het van toepassing is.
- De subs reiken niet voor een Dominant langs. Dus als een sub bijvoorbeeld een glas wil pakken op een tafel, dan verplaatst de sub zich zodanig dat de Dominant niet lastig gevallen wordt.
- De subs geven de Dominanten altijd voorrang. Wanneer een D wil passeren, stapt de sub opzij.

Dienstbaarheid:
- Elke sub heeft een een half uur service-dienst. Tijdens deze dienst is de sub gegagd (kan met gag, tape, bit, etc.) en is hij/zij beschikbaar voor diverse vormen van service.
- Tijdens de service-dienst zijn de polsboeien met een stuk ketting aan elkaar vast gemaakt.
- Voor aanvang van de service dienst meldt de sub zich bij de bar. De sub is er zelf verantwoordelijk voor hier op tijd te zijn.
- Zie voor verdere informatie over de service-dienst het kopje 'Service-Dienst'.

Gehoorzaamheid:
- Subs voeren opdrachten van een Dominant onmiddellijk en zo goed mogelijk uit, zonder tegenspraak of zichtbare tegenzin.

Beschikbaarheid
- Subs die beschikbaar zijn voor spel, staan of zitten (alleen na toestemming) in de sub-stalling.
- Wanneer een D klaar is met een sub, brengt hij/zij de sub weer terug naar de sub-stalling. Een sub kan geen opdracht krijgen zich na spel bij iemand te melden, of na spel door een D aan een andere D worden doorgegeven.
- Voor korte dienstbaarheidstaken zijn de service-subs beschikbaar. Voor langere dienstbaarheidstaken of een spel gericht op dienstbaarheid, kan een sub uit de sub-stalling gebruikt worden.
- Er wordt zichtbaar genoteerd hoe laat een sub in de substalling is geplaatst. D's dienen hier rekening mee te houden bij het kiezen van een sub uit de sub-stalling.

Uiterlijk:
- De subs hebben polsboeien, een collar/halsband en een keycord met het grenzenkaartje en eventueel het 'yes, please'-kaartje om.
- De polsboeien zijn aan elkaar vastgemaakt met een (musketon-)haak, tenzij dit voor een bepaalde taak niet mogelijk is.

Uitrusten en pauzes:
- De subs mogen alleen op de grond zitten (evt. op een zelf meegebracht kussen) en moeten hiervoor toestemming vragen aan een Dominant.
- Elke rokende sub kan gebruik maken van 3 keer een rookpauze van 5 minuten. Er kan buiten op het dak gerookt worden. Hier gelden geen regels. Voor de rookpauze moet eerst toestemming gevraagd worden aan de eigen Dominant/Begeleider.
- Elke niet rokende sub kan gebruik maken van 3 keer een pauze van 5 minuten waarbij de regels niet gelden. Hiervoor moet wel eerst toestemming gevraagd worden aan de eigen Dominant/Begeleider. De betreffende sub haalt dan bij de bar een keycord met een zwarte kaart en doet deze om, zodat het voor alle D's duidelijk is dat deze sub op dat moment niet beschikbaar is. De sub levert na 5 minuten het keycord weer in bij de bar.

Overtredingen van regels:
- Subs zijn verplicht overtredingen van de regels van hun medesubs te melden. Hiervoor ligt bij de bar een zwart boek klaar waar dit in opgeschreven dient te worden door de sub. Hierin moet in elk geval gemeld worden: de naam van de betreffende sub, de overtreding, het tijdstip en de naam van de melder. Voor het niet melden van overtredingen zal ook gestraft worden.
- Elke overtreding die door een D opgemerkt wordt, dient direct (na overleg met de eigen D/B) te worden bestraft. Per overtreding zal de straf zwaarder worden.
- Straf wordt in overleg met de Dominant/Begeleider van de sub gedaan.
- Na het ontvangen van de straf, krijgt de sub een kaartje aan haar keycord met daarop de overtreding en de straf. De D die de straf heeft uitgevoerd, vult het kaartje in.

Veiligheid:
- Het algemene en enige stopwoord is ‘genade’. Het spel dan wel de straf zal na het uitspreken van het stopwoord onmiddellijk stop gezet worden.
- Subs kunnen te allen tijde vragen om de DM of de eigen Dominant/Begeleider. Deze moet dan direct erbij gehaald worden.
- Neuken gebeurt met condoom.
- Lees hier hoe we omgaan met consent bij D's United.
- Speeltassen die niet gebruikt worden, liggen op een plek waar ze niet in de weg liggen voor anderen.

Algemeen:
- Iedereen behandelt elkaar met respect.
- Er wordt niet gedreigd met harde grenzen.
- Elke sub is zelf verantwoordelijk voor het inleveren van het keycord bij de organisatie. Dit gebeurt direct na de cool-down.

Algemene straf-ronde en cool-down: van 00.00 - 0.30 uur
- De subs die nog een straf hebben open staan door een overtreding die in het boek gemeld stond, krijgen nu hun straf. Hiervoor worden ze in een rij vastgezet en krijgen ze van alle D's per opgeschreven overtreding één slag met de blote hand op de billen. Het aantal slagen dat de sub krijgt per D, wordt op de sub geschreven.
- Subs hebben geen spreekverbod; ze mogen op fluisterniveau praten.
- Na de algemene straf doen alle subs mee op niveau 1.
- Van de subs wordt nog steeds een onderdanige en dienstbare houding verwacht naar alle aanwezige D's.
- De polsboeien hoeven niet meer aan elkaar vast.
- De subs vragen toestemming voor de volgende zaken: toiletbezoek, iets eten of drinken en zitten.
- De sub-stalling is niet meer in gebruik.

Service-Dienst
Elke sub heeft volgens een vast rooster een half uur service-dienst. Tijdens deze service-dienst zijn deze subs beschikbaar voor alle D's op dienstbaarheidsgebied.

De taken voor de service-subs zijn:
- drankjes halen voor D's op verzoek.
- met hapjes rondlopen.
- op verzoek glas van een D vasthouden.
- op verzoek (kort) als voetenbankje/tafeltje/stoel/etc. dienen.
- op verzoek (korte) nek/schouder massage geven.
- tassen, spelmateriaal of andere dingen ophalen op verzoek.
- lege bekers opruimen
- korte taken gericht op service en dienstbaarheid die de D zelf bedenkt

Extra regels voor service-subs:
- service-subs hebben een spreekverbod en zijn gegagd (op wat voor manier dan ook). Er moet zelf voor een gag gezorgd worden. (bondage-tape is wel beschikbaar bij de bar)
- service-subs zorgen zelf dat ze op tijd zijn voor hun service dienst. Het rooster hangt boven de substalling en bij de bar. Bij aanvang van de dienst laat de service-sub de barman/vrouw zien dat hij/zij klaar is voor de dienst. Te laat melden bij de bar, zorgt voor een notering in het zwarte boek.
- service-subs keren na afloop van hun dienst zelf terug naar de sub-stalling.
- het in- en afdoen van de gag en ketting mag de sub zelf doen, of laat de sub door zijn/haar eigen D doen (dit moet zelf afgesproken worden). Het nog in moeten (laten) doen van de gag is geen rede om later met de dienst te beginnen.
- service-subs mogen niet zitten, eten, drinken of naar het toilet.
- service-subs zijn de gehele diensttijd actief beschikbaar voor taken.
- service-subs zorgen dat zij in alle ruimtes rondlopen.
- service-subs zijn niet beschikbaar voor spel.
- overtredingen van service-subs worden opgeschreven in het zwarte boek, ook wanneer de overtreding door een D wordt opgemerkt.

Niveaus en grenzen:
Tijdens het Level 3 gedeelte van de avond is het de bedoeling dat iedereen daar actief aan deelneemt.
Voor dit thema is alleen niveau 2 beschikbaar.

(Niveau 1: De D’s mogen deze sub opdrachten geven. Geldt voor dit feest alleen tijdens de warming-up en cool-down)
Niveau 2: De D’s mogen deze sub opdrachten geven en pijn doen.

Bij elk niveau is het mogelijk om aan te geven dat de sub open staat voor seksueel spel en of het deze sub toegestaan is seksuele handelingen te weigeren of niet. Hiervoor wordt een 'yes, please'-kaartje gebruikt, waarop aangegeven kan worden welke seksuele handelingen de sub zou willen doen. Dat noemen we niveau 1+ en niveau 2+.

Elke sub krijgt weer een keycord met daaraan een grenzenkaartje, waarop maximaal vijf harde grenzen van de sub staan. Wanneer de sub met een plusje meespeelt, zal aan de achterkant van het grenzenkaartje het 'yes, please'-kaartje te zien zijn.

Kijk voor meer informatie over de grenzenkaartjes en de 'yes, please'-kaartjes in het betreffende topic op FL.

Dresscode:
De dresscode voor de D's is: 'dress to impress'. Dus trek je meest sexy jurk uit de kast, of je mooiste pak, en laat zien dat je er bent. Voor de subs geldt: trek iets aan wat leuk staat, maar ook vooral makkelijk uit te trekken is.

Invulling van de avond:
Om 20.30 uur beginnen we echt. De subs worden in de sub-stalling gezet waarna de D's hier een sub kunnen ophalen.
De avond is voor de D's vrij in te vullen. De interactie momenten hoeven niet beperkt te blijven tot korte momenten. Het is dus ook mogelijk om met iemand een langer spel te spelen. Overleg dit indien nodig wel even met de eigen D/B van de sub.

Gedurende de avond kunnen de Dominanten zich bezig houden met de subs. Ook kunnen Dominanten natuurlijk onderling samen werken. De service-subs van dienst kunnen gebruikt worden voor allerhande dienstbaarheids-opdrachten. De andere subs kunnen vanuit de sub-stalling meegenomen worden voor spel. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de 'yes, please'-kaartjes als je dat leuk vind. Na spel dient de sub weer terug gebracht te worden naar de sub-stalling.

Ook kan er natuurlijk de hele avond nog (ter inspiratie) gebruik gemaakt worden van de kinky-cards uit de doos van Pandora.

Single subs en single Dominanten:
Het feest is ook toegankelijk voor single subs en Dominanten. Een single sub moet wel een Begeleider hebben, die hij/zij zelf probeert te vinden. Wanneer dat niet lukt, zal het D’s United Team daarbij proberen te helpen. Bij de aanmelding moet ook gelijk vermeld worden wie de Begeleider zal zijn. Een Dominant mag maximaal drie subs begeleiden (de eigen sub telt ook mee).
Een single Dominant mag wel alleen komen.
Kijk in het Begeleiderstopic op FL voor meer informatie over Begeleiden.

Aanmelden:
Aanmelden kan vanaf maandag 4 januari om 19.30 uur. Aanmeldingen die eerder binnen komen, worden niet geaccepteerd.
Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar dsunited@live.com .
Vermeld hierin het volgende:
- De correcte Fetlife-namen van iedereen die je aanmeldt
- De email adressen waarop deze personen te bereiken zijn
- Het niveau waarop de sub(s) mee zal spelen (niveau 2 of 2+)
- Maximaal 5 grenzen voor op het grenzenkaartje van de sub(s)
- Als de sub(s) met een plusje meespeelt, de info voor op het 'yes, please'-kaartje
- Of je bereid bent wat hapjes te maken en mee te nemen (hier wordt later nog een mail over gestuurd om af te spreken wie wat meeneemt)

Zet iedereen die je aanmeldt in de Cc van je mail!

Een single sub geeft zich in één mail op samen met de Begeleider. Indien de Begeleider al op de gastenlijst (of reservelijst) staat, meldt de Begeleider de sub aan.
Onvolledige/niet correcte aanmeldingen worden niet geaccepteerd.

Afmelden:
Mocht je je toch nog willen afmelden, doe dit dan zo snel mogelijk. Er staan soms mensen op de reservelijst die ook graag willen komen. Ook voor ons als organisatie zijn late afmeldingen erg onhandig.
Meld je je in de laatste week voor het feest nog af, dan kan het zijn dat we je voor een volgend feest weigeren.

Kosten:
Het feest kost EUR 22,50 p.p., incl. hapjes en drankjes. Bij binnenkomst contant afrekenen, graag zoveel mogelijk gepast betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Vragen & Opmerkingen:
Als je nog vragen of opmerkingen hebt over de opzet van dit feest, kan je ze hier stellen in dit topic, of een mailtje sturen naar dsunited@live.com .
We doen ons best alle vragen en mails zo snel mogelijk te beantwoorden, maar soms zijn we ook even met andere dingen bezig, dus kan het iets langer duren.

We hopen jullie allemaal vrijdag 26 februari te zien.

Het D's United Team
-SPM-, tesss, -Jay- en msdaizy

( hier vind je het topic op FL met alle klikbare linkjes ook: https://fetlife.com/groups/41957/group_posts/8384519" onclick="window.open(this.href);return false; )
Gebruikersavatar
pluis
Berichten: 330
Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:03

Re: D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Bericht door pluis »

Klinkt als een tof feest, hoor. Hoop dat jullie het enorm tof gaan hebben.

Ik geloof dat het linkje naar 'omgaan met consent bij D's United' mist. Misschien nog even toevoegen?
Gebruikersavatar
tessie
Berichten: 42
Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:01
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Bericht door tessie »

Thnx pluis!
Ik kan hem niet meer editten, maar hier alsnog het consent linkje: https://fetlife.com/groups/41957/group_posts/7873580" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
cinderella
Berichten: 95
Lid geworden op: 09 aug 2009, 10:58
Locatie: Overijssel

Re: D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Bericht door cinderella »

Volgens mij zie ik een foutje: duurt de warming up een uur i.p.v. een half uur, zoals in de tekst staat, of begint het level 3 gedeelte om half 9?
toen doet er nu niet meer toe
Gebruikersavatar
tessie
Berichten: 42
Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:01
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Bericht door tessie »

Oh ja je hebt gelijk, thnx! Het level 3 gedeelte begint om 20.30 :-)
Gebruikersavatar
tessie
Berichten: 42
Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:01
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Bericht door tessie »

Een kleine update, het meedoen aan de algemene strafronde aan het eind is niet langer verplicht. Voor de subs die daar niet aan meedoen, geldt dat de eigen D/B de nog openstaande straf afhandelt.
MarcuwSchnook

Re: D's United 19 - Level 3 - 26 februari

Bericht door MarcuwSchnook »

Klinkt erg leuk.
Iedereen die er naar toe gaat veel plezier!
Plaats reactie