Pagina 1 van 1

Voorstelronde

Geplaatst: 28 aug 2020, 03:48
door Ontdekking
Beste lezer,

Ik ben 25 jaar, woon in het midden van Nederland en nieuw op het forum! Ik ben al een aantal jaar geïnteresseerd in het vastbinden en domineren van mijn vriendin. Zij is wat rustiger in bed. Af en toe vind ze het fijn als ik het doe maar ze heeft wel haar grenzen, dat respecteer ik uiteraard!
Een jaartje terug ben ik een keer wat verloren geraakt op een porno site en kwam ik uiteindelijk bij femdom uit. In eerste instantie vond ik het vreemd en ook wel iets lastig dat ik dit toch ook wel spannend vond. Het afgelopen jaar is het steeds normaler geworden voor mijn gevoel en geniet ik er vol op van!

Ik heb zelfs wat speeltjes voor mijzelf besteld om eens te experimenteren.
Nou heb ik bij mijn vriendin wel eens heel voorzichtig laten vallen dat ik hier wel interesse in heb. Zij heeft mij toen aan gehoord maar neemt nooit het initiatief. Ik blijf het ergens toch spannend vinden en ben daarom op zoek gegaan naar fora/sites waarin ik iig kan praten over mijn geheim en waar ik hoop anderen te leren kennen om ervaringen te delen! Mocht je nog vragen hebben... schiet maar raak!

Groetjes

Re: Voorstelronde

Geplaatst: 28 aug 2020, 08:32
door Mack
Welkom op deze vroege ochtend. Koffie?
Koffie.jpeg
Als je de andere voorsteltopics leest zul je zien dat jouw situatie (kink-geïntereseerd maar partner niet of nauwelijks) wel vaker voorkomt. :|

Re: Voorstelronde

Geplaatst: 30 aug 2020, 19:36
door Arno
Welkom hier tussen ons.

Re: Voorstelronde

Geplaatst: 30 aug 2020, 19:59
door pluis
Welkom!

Re: Voorstelronde

Geplaatst: 30 aug 2020, 20:56
door eireann
Leuk dat je er bent!