Les 3: Waar leg ik contact?

Aangezien je beschikt over een internet-aansluiting (anders zat je dit niet te lezen) zijn de plekken waar je op zoek kan gaan legio. Momenteel scoort BDSM-Zaken erg hoog: Volgens mij heeft het merendeel van (actief) BDSM-end Nederland er wel een account, ook al gebruiken ze die lang niet allemaal om contacten te leggen. De site heeft heel veel mogelijkheden om je verhaal kwijt te kunnen: Een eigen sublijst, een forum, chatboxen en er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd.Voor sommige onderdelen wordt een (overigens relatief kleine) bijdrage gevraagd maar voor het grootste deel - ook het plaatsen van advertenties - kun je er gratis terecht.

Daarbuiten zijn er middels talloze datingsites verschenen. Tik "sexdating" of BDSM dating" in bij Google en ze vliegen je links en rechts om de oren. Welke je 't beste zal bevallen is erg persoonlijk, vandaar dat ik hier ook geen links neerzet. Buiten het feit dat sommigen even snel verdwijnen als dat ze opgedoken zijn. Andere opties zijn uiteraard Hyves en Facebook waar ook de nodige BDSM-liefhebbers te vinden zijn.

Nadeel van contactsites: Je moet zélf op jacht. Het heeft geen nut om ergens een profieltje aan te maken en af te wachten tot de dames massaal op je af komen. Dat doen ze maar zelden namelijk. Je zult zelf de soms eindeloze lijsten door moeten worstelen om te zien of er iets geschikts tussen zit - en deze nog leren herkennen ook. Niet elke meid met onderdanige gevoelens zet dit ook letterlijk in haar profiel dus moet je de tekens aanvoelen: Een zwarte achtergrondkleur zegt al veel, misschien een plaatje van een paar handboeien zo tussen de teksten door. Het is even aanvoelen soms.

Het heeft overigens geen zin om de hele dag online te zijn en bij elk nieuw profiel dat aangemaakt wordt meteen te reageren. Negen van de tien keer wordt zo'n ding eenmalig neergezet en gebeurt er verder niets mee. Maar hou de profielen in de gaten die zo nu en dan aangepast worden: Dan weet je in elk geval dat de betrokken dame er serieus mee bezig is.

Gouden regel voor een goed profiel: Geen foto van je geslachtsorgaan erop (die worden meestal meteen overgeslagen) en vooral geen standaard vragenlijsten er op zetten. Er is toch geen kip die ze leest. Zet er een originele plaat en een al even originele text op en je hebt meteen aandacht.

Een andere methode op internet is een chatbox. Je blijft lekker anoniem en kunt in principe zeggen wat je wilt zonder dat je daar persoonlijk op aangekeken wordt. Dat merk je dan ook wel aan die kerels die binnen komen vallen met de vraag "Of hier nog geile wijfe benne". Die benne er wel maar houden niet van zo'n directe benadering. Succes zul je er dan ook niet mee boeken.

Beter is het om langere tijd in zo'n chatbox te blijven hangen, en daarmee bedoel ik een paar weken of maanden waarbij je je ook op gezette tijden laat zien... én horen. Zo kun jij de andere aanwezigen leren kennen en belangrijker nog, anderen leren jou kennen.

En Geduld is een schone zaak. Het kan weken duren voor ze eindelijk een beetje toeschietelijk wordt en geen wonder want het net zit vol met mafkezen. Wacht rustig af (maar ook weer niet te lang) en laat vooral merken dat je geïnteresseerd bent door op haar antwoorden in te gaan.


Vorige les
Terug naar de lijst
Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits