Les 2.- Waar vind ik onderdanige meisjes?

Goed, we zijn nu drie weken verder (...) en je weet bijna alles van BDSM. Waarschijnlijk ben je al zo her en der op zoek geweest naar zo'n lekker onderdanig ding - en heb je haar niet kunnen vinden. Gek, die sites staan er vol mee, waar zitten al die meiden?

Nou, die zitten overal: Thuis, op kantoor, achter de lopende band of in de schoolbanken. Subjes kom je in alle lagen van de bevolking tegen en in bijna iedere leeftijdsgroep. Alleen dragen de meeste subjes het niet uit dat ze onderdanig zijn. Sterker nog, tachtig procent van hen weet niet eens dat ze het zijn! Ze kampen wel met wat vage fantasieën die ze het liefst zo snel mogelijk weer vergeten omdat ze tegen alles indruisen wat mama hen ooit geleerd heeft, maar meer ook niet.

Wat voor veel (jonge) beginnende meesters nog véél frusterender is: Als je die meiden tegenkomt, bijvoorbeeld in een club, dan verkeren ze vaak in het gezelschap van een heer die hun vader c.q. opa had kunnen zijn. Hoe krijgt die ouwe dat voor mekaar?

Het antwoord daarop is tweeledig. Ten eerste speelt geduld een rol. Jonge meesters zijn vaak te haastig, in letterlijk alles, met als gevolg dat ze de novice afschrikken. Die ouwe mannetjes weten allang dat wanneer ze er de tijd voor nemen, ze werkelijk elk subje kunnen krijgen waar ze haar willen hebben. Geknield aan hun voeten bijvoorbeeld.

Ten tweede is vaak ook een natuurlijk overwicht van belang. 'n Oudere heeft dat automatisch al - je hebt van jongsafaan geleerd om "de oudere" te respecteren. Die ouwe lul heeft dus gewoon meer voordelen dan jij. Maar vooral niet wanhopen - iemand die een beetje met zijn uitstraling om weet te gaan krijgt zelfs zijn grootmoeder op haar knieën!


Vorige les
Terug naar de lijst

Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits