Les 5: Wat doen we bij een eerste IRL (In Real Life) -contact? Hoe pak je dat aan?

"Meldt je in de vereiste kleding op mijn adres..."

Fout!

Verwacht niet dat ze zich bij een eerste ontmoeting ook meteen door jou laat vastbinden. Sterker nog, jij moet haar van te voren heel duidelijk maken dat dat niet jouw bedoeling is. Beter is het om een afspraakje op neutraal grondgebied te maken, bijvoorbeeld voor een kopje thee (knus en knullig, maar het werkt wel) in een plaatselijk restaurant. Voor dat jullie je in de heftigste BDSM-spelletjes storten zal eerst toch duidelijk moeten worden dat jullie allebei ook maar gewone mensen zijn.

Nerveus? Zenuwachtig? Zij nog veel erger! Bedenk echter wel dat je tijdens zo'n eerste contact ook niet meteen alles maar op tafel hoeft te gooien en dat er nog wel een paar van dit soort ontmoetingen plaats zullen vinden voor er ook maar iets gebeurt. Vaak komt het gesprek de eerste keer niet eens op sex, laat staan op BDSM. Stuur je het echter wél meteen die kant op dan zal zij dat hoogstwaarschijnlijk als een teken van ongeduld zien en dan kun je een vervolgafspraak wel vergeten.

Wees echter wel op alles voorbereid: Mocht ze onverhoopt besluiten om wél met je mee te gaan dan sla je een figuur als modder als je godganse huis bezaaid is met wasgoed dat daar al drie weken ligt. Als je al een voorraad BDSM speelgoed hebt aangeschaft, laat dat dan nog even uit het gezichtsveld. Je hoeft haar niet meteen met haar komende ellende te confronteren. Nog even onder het bed laten die zwepen dus.

Verder zal ze het ook zeker op prijs stellen dat jij de verantwoording neemt inzake safe sex. Zorg dus voor een voorraad condooms in je nachtkastje: Daarvan kun je er beter dertig te veel hebben dan eentje te weinig...


Vorige les
Terug naar de lijst
Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits