Buiten de deur of niet?

Okee, de bom is gevallen en hij heeft besloten om voor de grap eens de machtswellusteling uit te hangen - met jou als slachtoffer. Verwijs hem dan naar deel 1 van deze cursus en laat 'm maar een uurtje lezen.

Of... Hij ziet het helemaal niet zitten, maar om jou meteen de vrijheid te geven om met een ander in de clinch te gaan...

Laten we even kijken wat dat laatste in de praktijk inhoudt.

Het betekent in elk geval dat je er eenmaal per week (of per maand, net wat je nodig hebt) minstens een paar uur tussenuit bent. Een goed spel duurt gewoon zo lang. Daar valt nog wel mee te leven denk ik.

Die mannen die hun partner op deze manier toestemming geven om vreemd te gaan, vinden dat over het algemeen geen probleem zo lang als "die ander" maar niet fysiek in beeld is. Maar nou kom jij thuis met je hele lijf onder de striemen. Hoe staat ie daar tegenover?

Volgende probleem is de band tussen jou en de buitendeurse dominant. Ten eerste vertrouw je hem volkomen, ten tweede ben je bereid om je naakt en weerloos aan hem over te geven en ten derde ziet hij dingen van je, waarvan je eigen partner maar nauwelijks weet heeft, zo intiem zijn ze. Voel je al nattigheid?

Juist: Er bestaat een kans dat je smoorverliefd wordt. Wie dan leeft wie dan zorgt, maar vertel je partner wel dat dat risico er gewoon inzit. Ik heb al heel wat "zakelijke relaties" waarbij men elkaar oorspronkelijk alleen voor de BDSM ontmoette, op een intense liefdesrelatie uit zien draaien - en als één van beiden dan al een relatie heeft, blijft er altijd iemand met de gebakken peren zitten.

Zo, je hebt weer wat om over na te denken...


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits