Paulien

Voor mij is sm iets wat de gemiddelde mens er waarschijnlijk nooit achter zou zoeken. Puur, zacht en spetterend van liefde...
Er komen zoveel emoties bij kijken dat het bijna niet anders kan zijn voor mij. Vertrouwen, liefde, verdriet, blijdschap enz. Allemaal komen ze boven, gelukkig sommigen meer dan anderen. Vooral liefde doet veel. Ik kan me weer helemaal verliefd voelen na een goed spel.
Puur, dat zijn de emoties, opgeroepen door het spel.
Zacht dat is de liefde. Alles wat er gebeurt, gebeurd in vertrouwen. Beide partijen willen dit. Al is een spel nog zo hard, de intenties zijn goed, dat maakt het voor mij zacht.
Spetterend dat is het spel. Gemopper heen en weer, maar toch vertrouwen om door te gaan.
Ik heb pas een paar keer iemand anders zien spelen, maar die keren werd ik zelf ook helemaal warm. Ik zag die vrouwen naar subspace stijgen. Dat is zo'n mooi gezicht! Weer dat spetterende... en pure... daar stijg je zelf ook bijna van mee omhoog.

Daarnaast is het ook een ware verslaving, ik zou niet meer zonder kunnen. Soms nog wel willen hoor. Het blijft een raar gevoel dat je opgewonden raakt van dingen waar "normale" mensen niet aan moeten denken. Hoe vaak ik niet geroepen heb: "we doen het nooit meer!" Maar dat hou ik toch niet vol. Ja, misschien 2 weken of zo. Gewone seks doet me zo weinig. Ik wil sm! En soms is dat idee leuk en soms niet, dan voel ik me raar of juist ontzettend lekker. Dat monstertje (die het raar vindt) heb ik dus nog niet uitgebannen. Hopelijk komt dat nog een keer.


Paulien, 23 jaarmain