Ligt deze niet erg voor de hand? Nou, als je midden in een heftige SM sessie zit denk je er waarschijnlijk niet aan maar als je je sub na veel oefenen in een schitterende bondage hebt gezet is het helemaal geen verkeerd idee om daar wat foto’s van te schieten. Leuk als herinnering voor later (“Kijk, daar is mamma jongens!”) maar ook handig om al die lastige knopen te onthouden.
Al surfend en shoppend op het internet kwam ik dit apparaat tegen bij een bedrijf dat kappers-assecoires maakt. Het wordt op de rug van de hand bevestigd en is bedoeld om de hoofdhuid mee te masseren. Gelukkig weten wij wel beter. De immens sterke motor laat het apparaat niet alleen heen en weer vibreren maar ook op en neer waarmee het ongetwijfeld de sterkste vib is die je ooit mee zult maken. En: Alles wat je in je hand houdt vibreert net zo hard mee!

N.B. Het ding gaat wel op 120 volt dus een transformator is noodzakelijk. Bestel GEEN Amerikaanse reisstekker want die werken alleen met apparaten die naar 220 volt omgeschakeld kunnen worden!


www.accenttouch.com
Eindelijk iets van Frodo zelf in beeld: De hand van de meester zelf. Het gaat overigens om de handschoenen: Vingerloze exemplaren waarmee het uitstekend meppen is zonder dat je (letterlijk) het Fingerspitzengefühl kwijt raakt. Verkrijgbaar bij de betere rijwielhandel of in dit geval in de uitverkoop (5 euro) bij SublieM in Rotterdam.

(Een paar mailtjes later: Horloge: Fossil....)
Ook geen voor de hand liggend gereedschap tot je er over na gaat denken. Leg je sub er stevig vastgebonden op vast en je schuift ‘r zo onder het bed. Of in de kast als die diep genoeg is. Dit ding is vooral in combinatie met het ijzeren bed (zie vorige pagina) een succes gebleken: Net of ze een cel ingerold wordt. Dit exemplaar was € 7,50 bij Action.
Dit ligt wél voor de hand, je moet er alleen net tegenaan lopen: 24 verschillende haken met bijbehorende pluggen voor slechts luttele pleurootjes. Het pakket is zo nu en dan in de aanbieding bij Gamma.
Voor wie wat meer fleur in de speelruimte wil is deze set harpsluitingen ideaal. Voor nog geen vijf euro heb je er dertig in vijf verschillende kleuren. Ze zijn superlicht maar functioneren verder uitstekend (al zou ik er niet mee gaan abseilen ofzo...).
Leverancier: Praxis.
Rondshoppend voor een keukentafel vond ik er bij Ikea een die duidelijk voor Frodo gemaakt was: Een stevig stalen onderstel, een wit tafelblad en aan de zijkant deze prima functionerende bankschroef. Sub er in vastzetten en voeren maar die kleffe spaghetti. Hij is wel rond de 100 euro maar toch...
... als het ding ook nog eens voorzien is van een ingebouwde flessenopener is ie die investering meer dan waard vind ik :-)
Nog eentje van Ikea: Deze bok vind je op de kinderafdeling van onze zweedse SM-leverancier. De ringen zijn er later zelf aangeschroefd - zo ver gaat Ikea nou ook weer niet...
Dezelfde bok maar nu open: Voor hetzelfde geld van een leuk stukje speelmeubilair krijg je ook nog eens ‘n hoop bergruimte waar je al je karwatsen, (korte) zwepen en boeien in kwijt kunt - en een handig laatje voor je klemmen...
Ik heb kaarslicht altijd erg onpraktisch gevonden maar ‘t draagt wel bij aan ‘t sfeertje. Om ‘n heel ander effect te bereiken heb ik me ook eens op de belichting gestort: Dit lichtorgel is onderdeel van een set discoverlichting die ik bij Kijkshop vond...
... en waar deze glitterbol ook bij hoorde. Het is heel apart SM-en in een soort van meerkleurige sterrenhemel die langzaam om je heen draait...
... en aan de andere kant is het een heftige ervaring als je stevig op je flikker krijgt terwijl deze strobe op je gezicht gericht staat.

(Voor alle duidelijkheid: een stroboscoop is een apparaat dat in verschillende tempo’s lichtflitsen afgeeft, vergelijkbaar met een fotoflitser).
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4