010

Suggesties

Als we aan tafel zitten te eten, vraagt Frodo of ik nog wensen heb voor die avond. Ik mag het helemaal zelf zeggen. Een paar maanden terug had ik waarschijnlijk met het schaamrood op mijn kaken geweigerd om ook maar iets voor te stellen, nu rolt het van mijn lippen voor ik er erg in heb. De dingen die ik geil vind, die ik lekker vind. Als ik het dan toch zelf mag zeggen, doe ik het goed ook en het een na het ander komt op tafel. Het gekke is eigenlijk dat we zitten te overleggen over hoe en wat alsof we het over een leuke verjaardag hebben of over wat voor kadootje we zullen kopen.
Borsten opgebonden, klemmen all over, kaarsvet en vooral goed vast staan. Geen kant op kunnen is toch wel een grote kick van mij... Hij zal er eens over nadenken en uiteraard voegt hij zelf meestal ook wel wat verrassingen toe.

Later op de avond, mag ik me klaar maken. Spullen klaarleggen, outfitje aan, blinddoek om en klaar staan op de bekende plek onder de haak in het plafond. Meteen zet hij mijn handen boven mijn hoofd vast en loopt daarna even om me heen. Gaat achter me staan en slaat zijn armen om me heen. Heel even zak ik tegen hem aan en zoek troost voor wat komen gaat. Dan knijpt hij gemeen in mijn tepels en ik sta weer keurig rechtop. Benen wijd, weer helemaal bij de les.

Hij knoopt koord vast aan mijn halsband en wikkelt het daarna een aantal keer goed strak om mijn borsten. Als ballonnen staan ze naar voren en worden super gevoelig. Mijn borsten zijn wat dat betreft toch al een gevoelig punt, het schiet regelrecht door naar mijn kruis. Als hij daarna een paar klemmen met gewichten op mijn tepels zet, kan ik maar met moeite stil blijven staan. Maar ik wilde het zelf, heb het zelf voor gesteld en dat wrijft hij er nog maar eens goed bij me in. Noemt me een slet omdat ik dit lekker vind en het enige wat ik doe is ademloos ja knikken. Kan het niet eens meer ontkennen zo diep zit ik er al in. Hij zet, om het nog erger te maken, een aantal knijpers op mijn borsten, vlak om de klemmen heen. Heel gemeen omdat mijn borsten toch al gespannen zijn door het opbinden. Tussendoor slaat hij me met een strokenzweep en met mijn favoriete streelzweepje. Vooral dat streelzweepje is gemeen omdat ie heen fel kan zwiepen en dan staat je huid meteen in de fik.

Frodo is nog niet erg tevreden over mijn stil staan en zet twee heel gemene klemmetjes vast op mijn schaamlippen. Als hij vervolgens ook nog een klem op mijn klit zet, weet ik niet meer hoe ik draaien moet. Het ergste is dat ik zelf voel hoe mijn kutje nat wordt en ik ben bang dat ik straks sta te druppelen.
Ik moet mijn benen wijd houden, maar sta te draaien en te doen om meer te voelen van mijn onderkantje.

Opeens voel ik warmte bij mijn gezicht en het volgende moment druppelt er heet kaarsvet op mijn borsten. Shit, dat doet zeer! Mijn borsten zijn inmiddels supergevoelig en ook de klemmen doen hun werk. Daar nog kaarsvet overheen is wel erg heftig en ik merk dat ik van de wereld begin te raken. Langzaam wordt ik licht in mijn hoofd en voel me zweverig.
Frodo merkt mijn toestand en pakt er een vib bij. Als hij die op mijn klitje zet (waar nog steeds de klem op zit!) ben ik meteen weer bij mijn positieven en sta weer te draaien als een geile slet. Ik wil meer!
Hij duwt de vib stevig tussen mijn benen en haalt intussen her en der de klemmen weg. Doordat het bloed weer begint te stromen, doet alles veel meer pijn dan daarnet. Dan haalt hij ook de klem van mijn klit en heeft hij me met de vib zo naar een daverend orgasme. Ik sta te schokken en te trillen en hang letterlijk in de kettingen.
Nu mag ik eindelijk wegzweven in subspace...

cass