002

De badkamer

Een ramp voor mij, omdat ik tot nu toe iedere keer compleet over de rooie ging als er daar iets gebeurde. Normaal heb ik totaal geen probleem met de badkamer, maar als er daar iets plaats vindt op SM-vlak, gaat het fout.
Al eens eerder heeft Frodo me onder een koude douche gezet en was ik helemaal van streek. En nog steeds vind ik het doodeng om daar iets te laten plaatsvinden.

Dit weekend was het zover en wilde hij me er door heen hebben. Een grens over. Ik was als de dood en super gespannen. Ook bang voor mijn eigen reactie, de angst die ik dan voel als ik doorsla. Dat wil ik niet graag nog eens meemaken. Vermoedelijk is er vroeger iets gebeurd in een badkamer, waardoor ik nu de link leg.

We hadden wel afgesproken dat we meteen zouden afbreken zodra het ook maar even mis zou gaan. Voor mij een rustig gevoel, ik was toch al behoorlijk gestressed.

Na een opwarmronde in de slaapkamer moest ik mee naar de badkamer en zette hij me vast in de douchehoek. Alleen al het gaan zitten in die hoek, rug tegen die koude muur, blote billen op koude tegels, vreselijk! Toch was ik buitengewoon rustig op het moment dat ik ging zitten. Eerst op mijn knieen, maar dat houd ik niet lang vol. Hij nam een paar foto's en daarna ging ik verzitten. Rug in tegen de muur, op mijn billen, benen wijd uit elkaar en uiteraard handen in stalen boeien vast aan de kraan boven mijn hoofd. Waar ik zo bang voor was, gebeurde uiteindelijk niet. Die koude douche, dat koude water, daar had ik me de hele dag al druk om gemaakt. Het werd echter totaal tegenstrijdig, in plaats van koud water, kreeg ik een straal warme urine over me heen. Ik wist niet hoe ik me draaien moest. Zo vernederend! Met je armen boven je hoofd, zitten op de grond, kan je gewoon geen kant op.

Als een verzopen katje keek ik naar hem op en het huilen stond me nader dan het lachen. Ik nam het hem toch wel kwalijk dat hij me hierop niet had voorbereid. Met veel plezier pakte hij vervolgens de camera om nog een paar plaatjes te schieten. ('Mag ik OOK schieten?') Gelukkig draait hij daarna de warme douche open en spoelt me helemaal af. Rillend en huiverend voel ik het water op me neer komen.
Als hij daarna een handdoek om me heen slaat, voel ik opluchting en trots. Opluchting omdat het voorbij is en trots op mezelf omdat ik dit toch gedaan heb. Over die drempel van de badkamer.

De laatste foto is leuk, handdoeken om me heen, een nat koppie en een grote grijns op mijn gezicht... Happy end.

cass ©